I morgen er det duket for tidenes første Eventyrjenterfestival på Randi Skaugs helt egne øy Naustholmen i Steigen. Jeg skal, skal du?

randi_steigen

Randi kjøpte naboøya til Børge Ouslands Manshausen i fjor høst, og deler nå sitt paradis med oss. Et eventyr for eventyrjenter av en eventyrer. Er vi ikke heldig, jenter?

Drømmen var å skape et sted med ekthet, naturnærhet, fellesskap og vennlighet. Et sted for folk å finne ro, stillhet og en styrkende pause i hverdagen. Et sted hvor brede smil, sjelefred og mestring gror.

-Randi Skaug

naustholmen_steigen

Eventyrfestivalen går som sagt av stabelen i morgen, fredag 24. juni, og varer til søndag 26. juni. Festivalen er et samarbeid mellom Eventyreren Randi Skaug, Hvitserk og turjenter.no. Med meg i bagasjen pakker jeg med meg forventninger om ei fartsfylt helg som forhåpentligvis byr på mange inspirerende møter, turer jeg aldri har vært på før, kajakkpadling i  turkisblått hav, mestring og glede, og kanskje litt sol fra skyfri himmel.

steigen

hav_steigen

Helgen kommer til å bli fylt med alle mulige aktiviteter – alt fra foredrag med kjente eventyrere, badstutelt, livemusikk, sjømat på grillen, spennende og morsomme aktiviteter både til fjells og til havs, fotokonkurranse og mer til. Dessuten har jeg hørt rykter om ei skattejakt med helt vilt fine premier, heldige festivaldeltakere med andre ord.

svevetelt_randi_naustholmen

naustholmen_steigen2

Jeg gleder meg til å dele min opplevelse med deg på bloggen når helgen er over, og forhåpentligvis så kan jeg friste deg med å melde deg på neste gang det blir arrangert.

Hvis du ønsker å være med på moroa fra der hvor du er så kan du legge til Helsport1951 på Snapchat, så skal jeg gjøre mitt beste for å få med meg det som er av herlig liv og leven i løpet av hele helgen. Jeg kommer også til å legge ut litt bilder på min egen instagramkonto @juliekorneliussen.

Jeg ønsker alle som ikke kunne delta på Eventyrjenterfestivalen denne gangen ei riktig god turhelg, også håper jeg at vi sees neste gang det arrangeres!

PS! Bildene har jeg lånt fra Randi sin egen hjemmeside som du kan besøke på www.randiskaug.no.

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this