Nye turjente-soveposer! | Turjenter.no

Nye turjente-soveposer!

Skrevet av: Turjenter.no
Publisert: 11.03.16

Det nærmer seg påske og det begynner virkelig å bli sesong for overnattingsturer for mange!  Derfor passer det bra at Helsport  for 2016-sesongen har relansert hele sin soveposelinje for damer! Og i den forbindelse ønsker de å gi dere en kickstart på overnattings-sesongen med å gi turjenter.no sine fantastiske lesere en unik rabattkode på 20% til og med ut søndag 13. Mars!

Damesovposer3

Bruk rabattkoden: turjenterno i handlekurven !

Se hele utvalget HER

Guri Anne Hansen_huldreheimen03

Huldreheimen konseptet

Helsport presenterte i 2011 Huldreheimen, en egen serie med tekniske soveposer for turvante damer, skreddersydd for kvinners behov. Posen ble til ut fra intervjuer med brukere, vitenskapelige litteraturstudier og laboratorietester i kuldekammer i samarbeid med SINTEF Teknologi og samfunn, hvor vi kom frem til tre viktige forskjeller mellom hvordan menn og kvinner fryser

Fra naturens side trenger kvinner mer isolasjon enn menn for å opprettholde samme temperatur. Det er også dokument at kvinner ikke bare fryser mer, men også annerledes enn menn. Forskning viser at kvinner generelt sett opplever høyere varme tap enn menn rundt hoftene og på bena. Basert på denne innsikten er Lady posen sydd slik at den er smalere rundt skuldrene og bredere rundt hoftepartiet for økt komfort og reduksjon av varmetap. For å hindre varmetap har den også et ekstra dun-isolasjonslag i fotenden og en høyere varmekrage rundt halsen.

huldreheimentekno

Vi ønsker alle en god natts søvn og del gjerne egne erfaringer med dameposene i kommentarfeltet under 🙂

 
BOSTED: Melhus
Meld deg på vårt nyhetsbrev
Meld deg på
vårt nyhetsbrev
Mailchimp form
reCAPTCHA

*Ved innsending samtykker du til personvernerklæringen

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this