Her er de nominerte til Årets Turjente 2017! | Turjenter.no

Her er de nominerte til Årets Turjente 2017!

De nominerte for Årets Turjente 2017 er sluppet! Gå inn og stem frem DIN favoritt! Hvem er det som inspirerer, motiverer og engasjerer deg mest?
Skrevet av: Turjenter.no
Publisert: 09.01.18

Gjennom hele året har vi latt oss inspirere av de titusener av bilder dere deler med oss ved å merke de med #turjenter. Noen av de nominerte til årets turjente har blitt lagt litt ekstra merke til gjennom å bli kåret til ukens/månedens turjente. I tillegg har flere blitt bloggerne og juryen bak prisen. Alle disse turjentene har vist at de inspirerer og engasjerer andre til å dra mer på tur i 2017.

Årets turjente må ha evnen til å inspirere, motivere og engasjere andre til å dra ut på tur. Personen finner også inspirasjon i andre turjenter og trenger ikke selv være en som drar på lange ekspedisjoner i kalde strøk. Vinneren kan like gjerne representere kortreist friluftsliv og ha stor gjennomslagskraft til en bred målgruppe.

Det er hele 39 nominerte til Årets turjente. Vinneren vil bli kåret 26 januar på Månefisken i Oslo. Så hold av datoen, event vil bli publisert om kort tid.

Ifjor ble Maria Stray Homme kåret til Årets turjente 2016 og hun sier følgende om hva kåringen har bidratt med: 

Helt ærlig, så trodde jeg nesten ikke mine egne øyne da jeg så mitt eget navn ved siden av tittelen ”Årets Turjente 2016”. Det var mye for en skarve sørlending å ta inn over seg. Plutselig var innboksen full av gratulasjoner. Det var starten på et nytt eventyr. Å få lov til å være en del av Turjenter.no er utrolig moro. Jeg har fått møte mange fantastiske mennesker, sett nye steder og ikke minst vært masse på tur! Noen av høydepunktene har vært å være med på Eventyrjenterfestivalen, hvor jeg holdt foredrag om veien fra bylivet til turlivet (”Fra kaffelatte til bålkaffe”) og klatreturen i Romsdalen, som var en del av premien. Da jeg vant prisen satte jeg meg som mål for 2017 at jeg skulle ta med meg flere ferskinger på tur. Det har vært et lærerikt og givende prosjekt. Jeg gleder meg til å se finalistene til ”Årets Turjente 2017”!

Avstemningen vil foregå som følger:

1. Frem til 16.januar vil det være mulig å stemme på alle 39 kandidater til Årets Turjente. De 15 kandidatene med flest stemmer går videre til neste runde.

2.  Frem til 23.januar vil det være mulig å stemme på de resterende 15 kandidatene, hvor de fem kandidatene med flest stemmer vil gå videre til siste runde.

3.  Bloggerne i turjenter.no samt en jury vil 26 januar kåre vinneren på Månefisken i Oslo. Sett av datoen, arrangementet kommer snart!

Hva vinner “Årets Turjente 2017”?

Vinneren av Årets Turjente 2017 stikker av med en komplett utstyrpakke fra Helsport, Lundhags og Ulvang til en verdi på over 30 000,- !

I tillegg kan vinneren glede seg til å bli med Børge Ousland Polar Exploration på å krysse Norges andre største bre, Svartisen, til en verdi på 10 500,-

I tillegg til dette vil vinneren få muligheten til å skrive 5 blogginnlegg for turjenter.no med muligheten til å bli fast blogger!

 
BOSTED: Melhus
Meld deg på vårt nyhetsbrev
Meld deg på
vårt nyhetsbrev
Mailchimp form
reCAPTCHA

*Ved innsending samtykker du til personvernerklæringen

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this