«Årets Turjente 2016» – finalistene er klare!

Skrevet av: Turjenter.no
Publisert: 23.01.17

Vi nærmer oss nå målet om å kåre «Årets Turjente 2016»! Etter et voldsomt engasjement og godt over 15 000 avlagte stemmer står vi igjen med følgende fem flotte finalister(i tilfeldig rekkefølge):

  • Moa Hundseid
  • Maria Stray
  • Bodil Gilje
  • Rebecca Hjellegjerde
  • Tina Kasseth

Vi gratulerer, og overlater nå resten av jobben til juryen som skal ta den endelige avgjørelsen på hvem som skal krones med tittelen «Årets Turjente 2016»!

Avgjørelsen vil bli offentliggjort torsdag 26. januar 20:00, på våre facebooksider, instagram og her på bloggen – følg med!

Vi vil samtidig takke alle som har stemt og gratulere alle nominerte med velfortjent nominasjon og overveldende engasjement i kåringsprosessen. Dessverre kan det bare være en vinner, men vi kan si så mye som at har vært svært jevnt underveis og at alle har slått bra fra seg!


ÅRETS FINALISTER:

Tina Kasseth / @tinakasseth

1.  Hva betyr det for deg å være ute på tur?
Når en er så heldig å vokse opp med en tur- og treningsglad familie, har dette også blitt en del av meg, ergo betyr det mye. Jeg finner alltid tid til tur og trening, rett og slett fordi det gir meg glede, påfyll av ”lagrene” og minner i banken. Å være ute på tur betyr avkobling, tid til tankegang, livsglede, opplevelser med mennesker rundt meg, mestring men også utfordringer som jeg er så glad i.

2. Hva er din drømmedestinasjon, og hvorfor?
Per dags dato er min drømmedestinasjon Romsdalshorn i Romsdalen. Grunnen er at jeg gjennom de siste 7-8 årene har blitt enormt fascinert og glad i Romsdalen som turområde, samt at destinasjonen har fanget min oppmerksomhet siden jeg fikk øye på fjellet. Jeg, som mange andre, har høydeskrekk og skulle jeg klare å nå toppen ville det gitt meg stor, stor mestringsfølelse.

3. Hva er ditt  beste tips til jenter som gjerne vil dra mer på tur, men ikke vet hvor de skal starte eller hva som skal til?
Mitt beste tips er å tenke enkelt. En trenger ikke reise land og strand for å få gode turopplevelser, heller ikke betale dyre dommer. Kjøp et kart/søk på nettet over området du vil besøke, skaff oversikt og tenk hva du vil få ut av turen. Bruk Finn.no eller andre bruktmarkeder for å få tak i det nødvendige.

Ekstra gode opplevelser får du kanskje dersom du søker etter det lille ekstra på turen, det kan være seg alt fra en soloppgang eller å lage/ta med favorittmatretten ut i det fri. Ta med en god venn, eller kanskje dra alene; en oppdager gjerne da at turerfaringene inntar raskt. Viktigst av alt – sørg for en progresjon som gir mersmak, ikke avsmak!

4. Hva drar du aldri på tur uten?
Fyrstekake.

5. Hvorfor skal man stemme på deg til «Årets Turjente»?
Jeg håper å kunne være en inspirasjonskilde til turglade der ute, erfarne som uerfarne, gjennom bilder, fortellinger og hvordan jeg er som menneske. Jeg som stor patriot av eget land, ønsker å formidle turglede og mulighetene som finnes for å benytte seg av det rike friluftslivet i Norges land. Jeg ønsker å kunne dele mine verdier og holdninger til naturen i Norge, og hvis mulig; være et bindeledd mellom deg og turmålet.


Moa2

Moa Hundseid / @moahundseid

1.  Hva betyr det for deg å være ute på tur?
All tida mi og alle penga mine går til tur og friluftsliv! Alt handla om å tilbringe so mykje tid som mogleg ute i naturen og skape nye minner i lykkeleg tilstand! INGENTING gjer meg so lykkeleg som kvart øyeblikk eg får nyta tida mi i det fri. Kjenslane til friluftlivet har gitt meg den moglegheita å forstå kva ein lykkeleg tilstand er!

Før eg begynnte å vie livet mitt til friluftslivet hadde eg ikkje aning kva det å elske tyda, no har eit vidt spekter av kva dette ordet og kjensla tyde.

2. Hva er din drømmedestinasjon, og hvorfor?
Verden er min lekeplass! Eg har tusenvis av drømmar og drømmedestinasjonar! Sjølv om mange drøymar og reiser har tatt meg til norddelen av jordkula. Har eg tilbriga mange reiser i sør også. På tur blir det alltid danna ein ny tur, det er ein evig trang til å oppleve nye destinasjonar og utfordringar!

3. Hva er ditt  beste tips til jenter som gjerne vil dra mer på tur, men ikke vet hvor de skal starte eller hva som skal til?
Å gji litt meir faen! I naturen har det ingenting å sei om du har strait A’s, mange likes på sosiale medier, utdanning, og det som bør vara innafor den normale levestandaren! Det einaste naturgudane ønske frå deg er respekt, ydmykhet og eit stort smil til gjengjeld! Har du vilje til å få til det du ønske, har du alt du treng for å nå veldig langt i ekspedisjons og turlivet!

Husk at det er berre ein sjølv som kan skape drøymar og følje dei, tenk på deg sjølv før du vil gjere andre tilfreds med livet ditt. 

4. Hva drar du aldri på tur uten?
Om eg reisar på ekspedisjonar til Grønland, Alaska, Chile, eller Nepal har eg som regel den same viktige gjenstaden med meg som om eg skulle vara på tur i vestlandsfjella heime i norge. Den har støtta meg i mange tunge stunder blant snøstorm og ulike utfordringar på tur, auka trivselen i teltet betrakteleg! Blandt dei mange dagane på norge på langs sette eg ein rekord på nette 800 gram, etter alt nødvendig utstyr er pakka har eg alltid med MELKESJOKOLADE!!

5. Hvorfor skal man stemme på deg til «Årets Turjente»?
Fordi eg vil visa jenter at dei har like mykje å tilby av psykisk og fysisk styrke i tur og ekspedisjonsverden. Alt står på viljen, den vil ta deg ut på store vidder, høge fjell og inn i stor villmark!


mariaStray2

Maria Stray / @mariastray.no

1.  Hva betyr det for deg å være ute på tur?
ALT! Jeg har fått et helt nytt syn på livet og glede ved de enkle tingene etter at jeg fikk interessen for friluftsliv. Jeg har oppdaget roen, og gleden ved de enkle tingene, som det er så lett å sette pris på når man er på tur. Hverdagslige problemer blir små, på tur handler det om varmen fra bålet, et napp i fiskestanga eller sola som skinner for første gang etter dagevis med regn som betyr noe. Det er på tur jeg får ordentlig puste og samle krefter til hverdagen!

2. Hva er din drømmedestinasjon, og hvorfor?
Det må være i Norge, fordi vi har et så vakkert og variert land! Men det er vanskelig å velge bare en destinasjon. Jeg har vært mye på tur både i nord og sør, da jeg kommer fra Kristiansand og har gått på Pasvik Folkehøgskole i Finnmark. Vestlandet er den delen av Norge jeg har vært minst på tur i og derfor er dette min drømmedestinasjon, jeg vil gjerne oppleve den unike naturen både sommer og vinter!

3. Hva er ditt  beste tips til jenter som gjerne vil dra mer på tur, men ikke vet hvor de skal starte eller hva som skal til?
Det viktigste er å komme seg over dørstokkmila. I dag finnes det haugevis av blogger og nettsider man kan finne informasjonen man trenger for å komme i gang. Jeg var selv ei skikkelig byjente før jeg dro på folkehøgskole, hvor jeg lærte alt jeg trengte for å drive et aktivt friluftsliv på egenhånd, dette anbefaler jeg på det varmeste!

4. Hva drar du aldri på tur uten?
Kamera og tykk ullgenser, jeg hater å fryse og selv på sommeren kan det bli kaldt! Kamerat er alltid med, fordi jeg elsker å formidle turopplevelser og da er bilder en viktig del av dette.

5. Hvorfor skal man stemme på deg til «Årets Turjente»?
Da jeg startet med friluftsliv var jeg som sagt ei skikkelig byjente. Jeg hadde ingen anelse om hva jeg skulle pakke i sekken for en dagstur, og langt mindre en langtur. Jeg opplevde utrolig stor glede ved mestre mer og mer av friluftslivet etterhvert som jeg lærte nye ting. Dette vil jeg gjerne dele videre med andre unge som er i samme situasjon som jeg selv var i. Tittelen som «Årets turjente 2016» ville hjelpe meg å nå ut til flere. Hvis du også er interessert i å dele friliftslivets gleder med andre håper jeg at du vil stemme på meg, slik at jeg kan nå ut til flere!


Bodil2

Bodil Gilje / @bodildall

1.  Hva betyr det for deg å være ute på tur?
Mestringsfølelse, nye erfaringer og minnerike opplevelser! Jeg er egentlig veldig mørkredd, men har blitt ganske mye tøffere etter mange netter i skogen. Det er veldig tilfredstillende å lære at jeg kan klare meg selv – tenne bål, få fisk, bruke kart og kompass og ikke minst å sette opp telt i mørket med sterk vind og pøsregn. Hver eneste tur gir gode minner, og helt nye erfaringer som jeg kan ta med meg videre.

2. Hva er din drømmedestinasjon, og hvorfor?
Alaska! Jeg var der i høst og kribler etter å dra tilbake! Et så stort land, med så utrolig mye fantastisk villmark må utforskes mer. Jeg sov en del i telt da jeg var der i høst, både i skogen og på snøvidda i nord, og jeg har veldig lyst til å dra på en skikkelig lang telttur i villmarka, men en vintertur hadde også vært rått. Litt mindre bjørn å passe seg for:) Ellers står både Finnmark, og Skottland høyt på lista.

3. Hva er ditt  beste tips til jenter som gjerne vil dra mer på tur, men ikke vet hvor de skal starte eller hva som skal til?
Bare begynn i det små:) Man trenger ikke dra på langtur i fjellet første gangen, men ta en dagstur eller prøv en natt i marka for å se om du har pakket med det du trenger. Skriv ned ting du oppdager at du skulle ha pakket med deg, og lag en pakkeliste som du kan bruke til neste tur. Polarbrød og pålegg er feks. enkel og lett mat hvis man ikke er helt komfortabel med gass og brenner. Det lureste er kanskje å bli med en turjente på tur en gang;) Så slipper man å stille med Primus og alt annet ekstrautstyr med én gang, og kan lære litt underveis! Og selvfølgelig lese bloggen til turjenter.no, da. Der er det jo masse bra tips! 

4. Hva drar du aldri på tur uten?
Mat! Jeg er et matvrak. Jeg har et Reinsfjell Superlight-telt, et superlett liggunderlag, og pakker minimalt med ting – borsett fra mat. Jeg kan fint bære med meg 8 egg på flaske, fire pakker bacon og to bokser tomatbønner + uendelig med sjokolade, kaffe og pannekakemiks osv., og ende med en sekk på over 25 kg. Men det er verdt det:) Jeg elsker å kose meg med mat på tur og kan bruke timesvis på frokosten. Man blir jo bare sterk av å bære rundt på tung sekk i fjellet uansett.

5. Hvorfor skal man stemme på deg til «Årets Turjente»?
Året 2016 var et litt spesielt år for min del. Det ble slutt med samboeren min, som jeg var en del på tur med. Og det var nok litt av grunnen til at jeg fikk et behov for å ‘klare meg selv’. Jeg savnet å dra på tur, og skaffet meg det jeg manglet at nødvendig utstyr og dro til skogs:) Én telttur ble plutselig til veldig mange turer, og totalt sov jeg vel ute minst 25 netter i fjor. Både på fjellet, i marka og i Alaska. Man blir visst litt avhengig når man først kommer i gang:) Underveis har jeg oppdaget at jeg har mange gode venninner som også elsker turlivet, og i løpet av året har vi blitt en skikkelig fin gjeng med turjenter (#turjenter_Oslo). Så å bli kåret til ‘Årets Turjente 2016’ hadde satt kronen på et år jeg aldri kommer til å glemme, og som sannsynligvis var starten på mange år med turopplevelser fremover.

I tillegg trenger jeg sårt et vintertelt! Jeg bruker foreløpig mitt Reinsfjell Superlight-telt på vinteren også, da det er litt dyrt å få turdilla. Så det er vel en viss fare for at teltet og jeg blåser avgårde neste gang jeg overnatter på vidda:) Det rev godt i husveggen da jeg var på Hardangervidda i oktober, for å si det sånn! Så den premien hadde ikke vært så dum:)


REB2

Rebecca Hjellegjerde / @rebhjel

1.  Hva betyr det for deg å være ute på tur?
Det handla om å bruke naturen på ulike måtar: Gå lange tura som Grønland, korte tura i ein hektisk kvardag eller delta på konkurransar i den fantastiske norske naturen som for eksempel Trollveggen triatlon. Det kan være å nyte den rolige stemninga og vinden som blafrar utanfor teltet, ligge i soveposen å la seg fascinere av stjernehimmelen eller en liten dagstur i skogen med dagens middag. Nyte friheta, oppleve naturen, og lite bekymringar er fantastisk. Eg liker livet mitt i kvardagen, men det tar ikkje lang tid før eg får turabstinensar og lengtar etter det enkle livet.

2. Hva er din drømmedestinasjon, og hvorfor?
Eg har mange km og høgdemeter i beina og har enda fleire drømmedestinasjonar eg ønska å gjennomføre og oppleve. Men for å være heilt ærlig så er ikkje namnet på toppen, eller landet så viktig for meg. For meg er en tur optimal om eg er ute i frisk luft enten aleine eller med venner der stemninga er god og latteren sitter laust. Gjerne en sjokolade og kopp kakao i handa og en sovepose som er klar for natta. Om en har dette, kan vi like så godt være i Nordmarka.

3. Hva er ditt  beste tips til jenter som gjerne vil dra mer på tur, men ikke vet hvor de skal starte eller hva som skal til?
Tru på dokke sjølv. Begynn i det små, opplev mestring med det du gjør. Begynn med å gå helgetura i marka, ta med sekk og primus, og lag deg mat ute. Ikkje være redd for å spørje andre om råd og tips. Dei fleste synes det er kjekt når nokon spør og vil nok gledelig dele sin kunnskap. Bruk nettsider som ut.no, dnt.no for turtips. Ta det steg for steg. Ein trenger ikkje nødvendigvis krysse Grønland eller gå Norge på langs for å være ei turjente.

4. Hva drar du aldri på tur uten?
Sida eg jobbar i ambulansen så er eg litt yrkesskada og tar derfor alltid med førstehjelpsutstyr. I tillegg til dette er alltid lommelykt, kniv, fyrstikker og dopapir med.

5. Hvorfor skal man stemme på deg til «Årets Turjente»?
Eg trives med å spre glede, snu en kvar situasjon til det positive og alltid klar for et nytt eventyr. Eg ser mulegheiter der andre ser begrensningar. Eg setter meg mål, både store og små, og ønskjer å inspirere andre jenter til å også tørre å gå utanfor komfortsonen sin. Eg viser at tur og friluftsliv kan nytast både som kortreiste turar og som lange eventyr. Nøkkelen både her og i kvardagen er jo balanse.

Blogglisten hits
 
BOSTED: Melhus
Ina Othilie Vikøren22.11.17
ANNONSE
Bodil Dorothea Gilje18.11.18
Ida Kathrine Knudtzon Eriksen04.03.16
Iselin Næss24.08.18
Turjenter.no01.12.15
Turjenter.no27.01.16
Turjenter.no23.02.16
Turjenter.no25.07.16
Turjenter.no23.12.17
Turjenter.no23.03.16
Iselin Næss01.08.17
Turjenter.no12.11.15
Turjenter.no01.08.16
Turjenter.no01.06.16
Maria Stray Homme11.06.18
Turjenter.no11.08.16
Gunhild og Helene20.04.18
Une Cecilie Oksvold01.03.18
ANNONSE
Maria Stray Homme16.10.18
Maria Stray Homme04.08.17
Turjenter.no03.04.17
Turjenter.no13.12.15
ANNONSE
Julie Korneliussen14.04.17
Ida Kathrine Knudtzon Eriksen23.09.15
Team Ida31.01.17
Julie Korneliussen28.02.16
Ina Othilie Vikøren20.11.18
Team Ida13.07.18
Jill Kristin Øie07.08.16
Maria Stray Homme14.02.17
Maria Stray Homme09.05.18
Turjenter.no02.12.15
Ida Kathrine Knudtzon Eriksen03.12.15
ANNONSE
Maria Stray Homme06.06.18
Maria Stray Homme21.05.18
Jill Kristin Øie19.05.17
Turjenter.no05.01.16
Turjenter.no01.03.17
ANNONSE
Gunhild og Helene26.10.17
Ida Kathrine Knudtzon Eriksen02.11.18
Turjenter.no19.06.17
ANNONSE
Turjenter.no15.11.18
Turjenter.no17.12.15
Turjenter.no20.01.16
Turjenter.no27.11.15
Guri Anne Hansen26.03.16
Julie Korneliussen14.12.15
Turjenter.no17.10.16
Kari Schibevaag03.10.17
Moa (Monica) Hundseid29.07.18
Jill Kristin Øie25.11.17
Julie Korneliussen14.02.16
ANNONSE
Turjenter.no02.06.18
Turjenter.no16.12.17
Britt-Ingunn Tafjord Walle10.03.17
Guri Anne Hansen12.02.16
ANNONSE
Kari Schibevaag28.04.16
ANNONSE
Turjenter.no17.07.18
Turjenter.no07.12.16
Turjenter.no28.03.17
Jill Kristin Øie10.12.15
Turjenter.no09.10.16
Turjenter.no02.06.16
Maria Stray Homme03.08.18
Turjenter.no04.10.16
Turjenter.no31.07.17
Turjenter.no21.12.16
ANNONSE
Maria Stray Homme14.05.18
Turjenter.no02.12.17
Turjenter.no14.03.16
Turjenter.no08.02.16
ANNONSE
Kari Schibevaag07.04.17
Turjenter.no14.12.16
Turjenter.no21.12.17
Maria Stray Homme05.07.17
Britt-Ingunn Tafjord Walle27.12.16
ANNONSE
Turjenter.no07.11.18
Turjenter.no18.01.17
Turjenter.no22.12.16
Turjenter.no03.04.18
Turjenter.no15.02.16
Turjenter.no21.12.16
Turjenter.no12.07.16
Turjenter.no24.03.17
ANNONSE
Guri Anne Hansen27.03.16
ANNONSE
Maria Stray Homme02.09.17
ANNONSE
Julie Korneliussen18.07.17
Turjenter.no21.08.17
Turjenter.no13.12.15
Britt-Ingunn Tafjord Walle25.07.17
Turjenter.no03.08.16
Team Ida08.09.16
Turjenter.no25.10.16
Jill Kristin Øie08.11.18
Une Cecilie Oksvold14.06.18
Turjenter.no06.12.17
Ina Othilie Vikøren26.02.18
ANNONSE
Julie Korneliussen16.11.17
Turjenter.no12.07.16
Silje og Frida20.11.18
Turjenter.no08.03.17
Turjenter.no07.12.15
Iselin Næss27.12.15
Turjenter.no08.06.16
Maria Philippa Rossi12.10.18
ANNONSE
Julie Korneliussen01.07.16
Ida Kathrine Knudtzon Eriksen21.06.18
Turjenter.no23.05.16
Turjenter.no12.09.16
Turjenter.no08.08.16
Iselin Næss17.08.17
Marte Tveten10.04.16
Kari Schibevaag20.10.16
Turjenter.no30.06.16
Silje og Frida29.01.18
Turjenter.no05.12.16
Turjenter.no01.06.17
Ida Kathrine Knudtzon Eriksen09.10.17
Turjenter.no27.07.17
Turjenter.no07.09.16
Turjenter.no12.12.17
ANNONSE
Maria Stray Homme22.07.17
ANNONSE
Une Cecilie Oksvold09.04.18
ANNONSE
Gunhild og Helene06.09.17
Turjenter.no03.05.16
Turjenter.no16.12.15
Gunhild og Helene05.06.18
Guri Anne Hansen12.06.16
Turjenter.no17.07.17
Turjenter.no20.04.16
Ida Kathrine Knudtzon Eriksen26.08.16
Ina Othilie Vikøren10.12.17
Jill Kristin Øie26.05.16
Turjenter.no22.02.17
Ida Kathrine Knudtzon Eriksen02.08.16
ANNONSE
Kari Schibevaag12.07.17
Turjenter.no22.09.15
Turjenter.no08.02.16
Turjenter.no15.08.16
Turjenter.no11.05.16
Ida Kathrine Knudtzon Eriksen22.07.16
ANNONSE
Turjenter.no16.08.18
Turjenter.no15.05.17
Turjenter.no06.12.17
Turjenter.no23.11.16
ANNONSE
Gunhild og Helene10.11.17
Julie Korneliussen14.08.16
Iselin Næss20.11.18
ANNONSE
Kari Schibevaag09.09.16
Turjenter.no19.09.16
ANNONSE
Iselin Næss06.11.15
ANNONSE
Turjenter.no06.10.15
Julie Korneliussen27.04.18
Julie Korneliussen22.08.17
ANNONSE
Turjenter.no06.07.18
ANNONSE
Turjenter.no08.08.18
Turjenter.no16.01.17
Maria Stray Homme20.04.18
Turjenter.no13.02.17
Turjenter.no03.11.15
Ida Kathrine Knudtzon Eriksen07.11.15
Turjenter.no04.04.16
Turjenter.no01.12.16
Britt-Ingunn Tafjord Walle11.10.16
Turjenter.no08.12.15
Turjenter.no10.12.17
Turjenter.no02.12.16
Turjenter.no08.12.17
Turjenter.no27.04.16
ANNONSE
Turjenter.no18.04.16
Turjenter.no21.12.15
Ida Kathrine Knudtzon Eriksen03.10.16
Turjenter.no01.02.17
Turjenter.no24.10.16
Ida Kathrine Knudtzon Eriksen05.07.16
Maria Stray Homme29.10.18
Turjenter.no10.02.16
Turjenter.no15.02.17
Turjenter.no16.12.16
Ida Kathrine Knudtzon Eriksen14.10.15
Gunhild og Helene11.10.18
Turjenter.no10.12.15
Ida Kathrine Knudtzon Eriksen19.11.16
Ina Othilie Vikøren16.02.16
Silje og Frida31.08.17
Turjenter.no07.08.17
Guri Anne Hansen22.09.16
Turjenter.no19.12.15
Turjenter.no15.10.15
Turjenter.no27.06.16
Turjenter.no09.11.15
Guri Anne Hansen24.07.16
Guri Anne Hansen22.11.15
ANNONSE
Une Cecilie Oksvold11.02.18
Turjenter.no16.12.15
Turjenter.no15.12.17
Turjenter.no01.12.15
ANNONSE
Turjenter.no31.10.18
Gunhild og Helene04.06.18
Turjenter.no04.12.16
Guri Anne Hansen09.01.17
Turjenter.no18.12.15
Turjenter.no23.01.17
ANNONSE
Julie Korneliussen20.06.16
Ida Kathrine Knudtzon Eriksen30.12.15
Ina Othilie Vikøren30.01.17
Turjenter.no07.12.15
Maria Philippa Rossi07.08.18
Turjenter.no04.07.16
Turjenter.no06.12.15
Turjenter.no07.07.16
Turjenter.no21.06.17
Turjenter.no19.06.16
Turjenter.no29.01.16
Turjenter.no01.12.16
Turjenter.no12.03.16
Turjenter.no26.12.15
Turjenter.no06.02.17
Turjenter.no18.07.16
Guri Anne Hansen11.09.17
Kari Schibevaag28.12.16
Ida Kathrine Knudtzon Eriksen22.03.18
Maria Stray Homme13.06.17
ANNONSE
Julie Korneliussen15.05.17
Turjenter.no26.10.15
Turjenter.no25.03.16
ANNONSE
Julie Korneliussen23.06.16
ANNONSE
Turjenter.no02.10.18
Gunhild og Helene11.04.18
Turjenter.no06.04.17
Turjenter.no23.12.16
Turjenter.no08.05.17
Moa (Monica) Hundseid29.06.18
ANNONSE
Turjenter.no24.10.18
ANNONSE
Maria Stray Homme14.01.18
Jill Kristin Øie19.04.16
ANNONSE
Turjenter.no19.12.16
Ida Kathrine Knudtzon Eriksen19.07.16
Jill Kristin Øie14.07.16
Turjenter.no10.01.16
Gunhild og Helene07.05.18
Kari Schibevaag21.08.18
ANNONSE
Julie Korneliussen06.10.17
Guri Anne Hansen19.03.17
Kari Schibevaag09.11.18
Maria Stray Homme13.02.18
Julie Korneliussen04.08.16
Turjenter.no07.03.16
Turjenter.no17.12.17
Turjenter.no22.02.16
Turjenter.no21.09.16
Ida Kathrine Knudtzon Eriksen05.11.17
Julie Korneliussen10.04.17
Maria Stray Homme16.10.17
ANNONSE
Maria Philippa Rossi22.08.18
ANNONSE
Kari Schibevaag10.05.16
Turjenter.no16.11.16
Guri Anne Hansen03.02.17
Turjenter.no06.07.16
Turjenter.no12.12.16
Turjenter.no17.08.16
Turjenter.no28.11.16
Turjenter.no25.05.16
Turjenter.no19.05.16
Julie Korneliussen06.10.15
Turjenter.no22.12.17
Turjenter.no27.05.17
Jill Kristin Øie16.03.17
Turjenter.no14.12.17
Turjenter.no02.06.17
Turjenter.no15.12.16
Guri Anne Hansen03.04.16
Ida Kathrine Knudtzon Eriksen10.01.18
Team Ida18.11.15
Turjenter.no20.02.17
Maria Philippa Rossi03.07.18
ANNONSE
Kari Schibevaag30.04.17
Julie Korneliussen16.02.18
Turjenter.no06.12.16
Jill Kristin Øie25.06.16
Turjenter.no09.12.15
Turjenter.no22.06.16
Turjenter.no15.12.15
Ida Kathrine Knudtzon Eriksen22.03.16
Turjenter.no17.06.16
Julie Korneliussen10.10.15
ANNONSE
Turjenter.no04.06.18
Turjenter.no18.10.17
Team Ida04.01.16
Moa (Monica) Hundseid12.07.18
Turjenter.no24.12.17
Julie Korneliussen01.01.16
Turjenter.no29.05.17
Une Cecilie Oksvold14.09.18
Turjenter.no10.10.16
Turjenter.no19.12.17
ANNONSE
Turjenter.no17.10.18
Turjenter.no01.12.15
Gunhild og Helene19.06.18
ANNONSE
Une Cecilie Oksvold27.06.18
Turjenter.no11.12.16
Turjenter.no22.08.16
ANNONSE
Ida Kathrine Knudtzon Eriksen21.02.17
Turjenter.no05.09.16
Turjenter.no01.11.16
Turjenter.no13.06.16
ANNONSE
Turjenter.no08.12.15
Turjenter.no27.02.17
Jill Kristin Øie28.07.17
Turjenter.no11.07.16
Jill Kristin Øie14.12.17
Turjenter.no22.05.17
Turjenter.no24.07.17
Turjenter.no15.02.16
Turjenter.no22.12.15
Turjenter.no08.01.17
Jill Kristin Øie30.12.16
Turjenter.no19.11.15
Turjenter.no19.12.16
Turjenter.no20.12.16
Turjenter.no11.01.17
Moa (Monica) Hundseid02.03.18
Jill Kristin Øie13.09.17
ANNONSE
Turjenter.no28.08.18
Ida Kathrine Knudtzon Eriksen28.06.17
Ida Kathrine Knudtzon Eriksen23.03.17
Maria Stray Homme21.03.17
Une Cecilie Oksvold11.01.18
Turjenter.no25.11.15
Turjenter.no25.04.16
Turjenter.no01.02.16
Turjenter.no29.08.16
ANNONSE
Une Cecilie Oksvold13.05.18
Gunhild og Helene15.03.18
Turjenter.no24.12.15
Turjenter.no25.01.16
Silje og Frida13.10.17
Turjenter.no27.09.16
Turjenter.no08.02.17
Maria Stray Homme02.08.17
Turjenter.no11.01.16
Turjenter.no07.11.16
Gunhild og Helene18.10.18
Turjenter.no24.12.16
Guri Anne Hansen28.07.16
Turjenter.no01.12.17
ANNONSE
Kari Schibevaag27.05.16
Turjenter.no13.11.15
Turjenter.no20.11.15
Ida Kathrine Knudtzon Eriksen07.10.18
Ina Othilie Vikøren24.04.17
Turjenter.no03.12.15
ANNONSE
Maria Stray Homme10.04.18
Team Ida18.08.16
Turjenter.no12.12.15
Turjenter.no11.12.15
Turjenter.no13.12.17
Ida Kathrine Knudtzon Eriksen01.05.16
Turjenter.no28.08.17
Turjenter.no09.12.17
Turjenter.no08.08.17
Turjenter.no04.07.17
Ida Kathrine Knudtzon Eriksen23.05.17
Turjenter.no30.01.17
Turjenter.no14.12.15
Turjenter.no13.09.16
Jill Kristin Øie27.04.17
Jill Kristin Øie09.10.15
Turjenter.no04.01.17
ANNONSE
Turjenter.no07.06.18
ANNONSE
Turjenter.no16.11.18
Turjenter.no08.11.15
Team Ida21.07.16
ANNONSE
Julie Korneliussen30.10.16
ANNONSE
Turjenter.no16.07.18
Ida Kathrine Knudtzon Eriksen05.04.17
Marte Tveten20.09.16
Turjenter.no02.05.17
Turjenter.no30.03.16
Maria Stray Homme16.02.18
Turjenter.no03.12.16
ANNONSE
Turjenter.no31.05.18
ANNONSE
Gunhild og Helene02.11.17
Ina Othilie Vikøren22.04.16
Astrid Furholt16.10.16
Turjenter.no20.12.15
Turjenter.no11.08.17
Maria Stray Homme30.06.17
Turjenter.no04.12.15
Turjenter.no11.04.16
Turjenter.no27.12.17
Turjenter.no06.03.17
Turjenter.no26.07.16
Jill Kristin Øie18.04.17
Turjenter.no16.11.15
Iselin Næss05.08.16
Turjenter.no05.12.15
Turjenter.no18.12.15
Julie Korneliussen09.05.16
Turjenter.no31.10.16
Turjenter.no23.08.16
ANNONSE
Kari Schibevaag02.08.18
Turjenter.no05.10.16
ANNONSE
Julie Korneliussen13.10.16
Turjenter.no29.02.16
Silje og Frida15.09.17
Turjenter.no19.10.15
Turjenter.no03.02.16
Turjenter.no16.03.16
Turjenter.no25.01.17
Turjenter.no13.04.16
Ida Kathrine Knudtzon Eriksen17.11.15
Ina Othilie Vikøren12.01.16
Turjenter.no18.01.16
Une Cecilie Oksvold04.10.18
Turjenter.no22.01.16
ANNONSE
Une Cecilie Oksvold11.11.18
Team Ida12.11.15
Ida Kathrine Knudtzon Eriksen04.05.17
Moa (Monica) Hundseid24.03.18
ANNONSE
ANNONSE
Turjenter.no13.03.17
Turjenter.no25.09.16
Turjenter.no19.04.17
Team Ida21.06.16
ANNONSE
Bodil Dorothea Gilje12.09.18
Team Ida03.05.17
Une Cecilie Oksvold21.02.18
Turjenter.no12.10.15
Turjenter.no30.03.16
Iselin Næss24.11.16
Ida Kathrine Knudtzon Eriksen16.03.18
Turjenter.no06.01.16
Ida Kathrine Knudtzon Eriksen12.04.16
Turjenter.no17.10.15
Turjenter.no10.07.17
Turjenter.no20.12.17
Turjenter.no26.06.17
Turjenter.no30.10.15
Turjenter.no13.01.16
Turjenter.no15.06.16
Team Ida31.01.16
Ida Kathrine Knudtzon Eriksen18.02.16
Guri Anne Hansen14.10.16
ANNONSE
Gunhild og Helene20.07.18
Turjenter.no05.12.17
Turjenter.no09.12.16
Turjenter.no11.12.15
Turjenter.no11.03.16
Silje og Frida05.09.17
Turjenter.no03.09.15
Jill Kristin Øie23.10.17
Turjenter.no20.03.17
ANNONSE
Turjenter.no01.08.18
Guri Anne Hansen29.12.15
Turjenter.no08.12.16
Turjenter.no26.12.16
Turjenter.no12.06.17
Ida Kathrine Knudtzon Eriksen19.04.18
Kari Schibevaag15.11.16
ANNONSE
Turjenter.no09.09.16
Guri Anne Hansen08.04.16
Turjenter.no27.09.17
Guri Anne Hansen03.09.15
Turjenter.no02.12.15
Team Ida22.05.16
Britt-Ingunn Tafjord Walle09.02.17
Kari Schibevaag10.08.17
Turjenter.no11.02.16
Turjenter.no12.12.16
Turjenter.no02.05.16
Guri Anne Hansen29.09.16
ANNONSE
Turjenter.no09.10.18
Turjenter.no08.12.15
Turjenter.no02.12.15
Turjenter.no09.03.16
Turjenter.no11.12.17
Jill Kristin Øie10.11.15
Turjenter.no02.03.16
Maria Philippa Rossi01.11.18
ANNONSE
Turjenter.no05.07.17
Turjenter.no25.02.16
ANNONSE
Turjenter.no19.09.18
Ida Kathrine Knudtzon Eriksen29.08.17
Turjenter.no14.11.16
Turjenter.no03.12.17
Ida Kathrine Knudtzon Eriksen23.08.17
Turjenter.no22.11.16
Turjenter.no25.10.15
Turjenter.no08.11.16
ANNONSE
Julie Korneliussen05.06.17
Kari Schibevaag17.07.16
Turjenter.no05.12.16
Turjenter.no04.12.17
Astrid Furholt24.08.16
Ida Kathrine Knudtzon Eriksen30.05.16
Turjenter.no09.12.15
Turjenter.no23.12.15
Britt-Ingunn Tafjord Walle15.11.17
Turjenter.no18.12.16
Guri Anne Hansen21.04.16
Turjenter.no03.11.15
Julie Korneliussen21.10.15
Britt-Ingunn Tafjord Walle09.07.18
ANNONSE
Turjenter.no07.11.18
ANNONSE
Ina Othilie Vikøren13.05.16
ANNONSE
Turjenter.no14.06.18
Team Ida03.04.18
Turjenter.no10.04.17
Turjenter.no04.09.17
ANNONSE
ANNONSE
Turjenter.no24.09.18
ANNONSE
Gunhild og Helene20.11.17
Turjenter.no09.02.18
ANNONSE
Une Cecilie Oksvold16.05.18
Marte Tveten25.04.17
Turjenter.no03.12.15
Ida Kathrine Knudtzon Eriksen20.01.16
Turjenter.no18.10.16
Turjenter.no15.11.15
Turjenter.no30.11.15
Turjenter.no04.12.15
Turjenter.no14.08.17
Turjenter.no07.12.15
Turjenter.no13.12.16
Guri Anne Hansen18.04.18
ANNONSE
Turjenter.no11.09.18
Turjenter.no28.11.15
Turjenter.no22.12.15
ANNONSE
Une Cecilie Oksvold16.04.18
Turjenter.no12.10.16
Turjenter.no23.11.15
Turjenter.no07.12.16
Turjenter.no12.05.17
ANNONSE
Turjenter.no09.10.18
Bodil Dorothea Gilje21.03.18
Ina Othilie Vikøren08.03.17
Kari Schibevaag06.04.16
ANNONSE
Turjenter.no04.09.18
Jill Kristin Øie21.02.16
Turjenter.no17.02.16
Kari Schibevaag14.09.18
Turjenter.no17.11.16
Iselin Næss09.02.16
ANNONSE
Turjenter.no24.07.18
Silje og Frida31.10.17
Team Ida04.04.17
Ida Kathrine Knudtzon Eriksen26.01.16
Gunhild og Helene11.05.18
Turjenter.no10.08.16
Turjenter.no24.10.15
Turjenter.no06.04.16
Turjenter.no29.06.16
ANNONSE
Maria Stray Homme16.08.17
Jill Kristin Øie26.01.16
Turjenter.no10.12.16
Turjenter.no17.12.16
Maria Stray Homme08.12.17
Britt-Ingunn Tafjord Walle06.09.16
Ina Othilie Vikøren15.02.18
Maria Stray Homme30.11.17
Turjenter.no14.02.17
Turjenter.no18.12.17
Turjenter.no23.10.15
Turjenter.no14.12.16
Turjenter.no12.12.15
ANNONSE
Une Cecilie Oksvold06.02.18
Turjenter.no20.07.16
ANNONSE
Ida Kathrine Knudtzon Eriksen03.10.18
Turjenter.no06.12.17
ANNONSE
Ina Othilie Vikøren13.07.17
Meld deg på vårt nyhetsbrev
Meld deg på
vårt nyhetsbrev
Mailchimp form
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this