Årets Turjente 2016 - semifinalistene er klare! | Turjenter.no

Årets Turjente 2016 – semifinalistene er klare!

Skrevet av: Turjenter.no
Publisert: 16.01.17

Etter en uke med stemming er vi overveldet og takknemlige over responsen – og vi står nå igjen med 15 fantastiske semifinalister som du kan stemme på den neste uka!

Nå starter alle deltakerne med blanke ark og null stemmer – så du kan fint stemme selv om du stemte på noen andre i forrige runde.

Hva vinner “Årets Turjente”?
Vinneren  får teltet Svalbard High Camp 3,  Snota X-trem ryggsekk OG valgfri sovepose fra Helsport til en potensiell verdi på over 23 000 kroner!

Hvitserk er Norges største arrangør av ekspedisjoner og eventyrreiser. De stiller i tillegg med fantastisk, guidet klatretur i Romsdalen til en verdi av 7 500 kroner!

I tillegg ønsker vi å gi vinneren muligheten til å publisere tre innlegg på turjenter.no i perioden februar-mars, med muligheten for å bli fast blogger.

De fem med flest stemmer før mandag 23. januar går til siste runde, hvor vinneren bestemmes av en jurye bestående av turjenter.no og våre bloggere.

I løpet av kvelden vil vi legge ut litt mer informasjon om hver av semifinalistene så dere kan bli litt bedre kjent med de.

 
BOSTED: Melhus
Meld deg på vårt nyhetsbrev
Meld deg på
vårt nyhetsbrev
Mailchimp form
reCAPTCHA

*Ved innsending samtykker du til personvernerklæringen

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this