Årets Turjente 2019 - se de nominerte og stem på din favoritt! - Turjenter.no

Årets Turjente 2019 – se de nominerte og stem på din favoritt!

Skrevet av: Turjenter.no
Publisert: 24.01.20
ANNONSE
Årets Turjente kåres i samarbeid med Helsport, Swix, Lundhags, Thermarest, MSR og Ousland Explorers

Gjennom hele året har vi latt oss inspirere av de titusener av bilder dere deler med oss ved å merke de med #turjenter.

Årets turjente 2019 må ha evnen til å inspirere, motivere og engasjere andre til å dra ut på tur. Personen finner også inspirasjon i andre turjenter og trenger ikke nødvendigvis selv være en som drar på lange ekspedisjoner i kalde strøk. Vinneren kan like gjerne representere kortreist friluftsliv og ha stor gjennomslagskraft til en bred målgruppe.

Det er i år 30 nominerte til Årets turjente. Vinneren vil bli kåret på Provincialen i Trondheim fredag 7. februar. Påmelding til denne helaftenen vil bli publisert i nær fremtid.

Avstemningen vil foregå som følger:

1. Frem til 30. Januar kl 12:00 vil det være mulig å stemme på alle kandidater til Årets Turjente. De 15 kandidatene med flest stemmer går videre til neste runde.

2.  Frem til 5. Februar vil det være mulig å stemme på de resterende 15 kandidatene, hvor de fem kandidatene med flest stemmer vil gå videre til siste runde.

3.  Bloggerne i turjenter.no samt en jury vil kåre vinneren på Provincialen i Trondheim 7. februar. Sett av datoen, arrangementet kommer snart!

Hva vinner Årets Turjente 2019?

I tillegg til å kunne krone seg med tittelen “Årets Turjente 2019”, vil vinneren stikke av med en komplett utstyrspakke til sine fremtidige eventyr fra Helsport, Lundhags, Thermarest, Ticket to the moon og MSR.

Ousland Exploration har også lyst til å ta med vinneren på kurs i vinterfriluftsliv iløpet av vinteren!

I tillegg til dette vil vinneren få muligheten til å skrive 3 blogginnlegg for turjenter.no med muligheten til å bli fast blogger!

Bodil Dorothea Gilje ble kåret til Årets Turjente 2017 og sier dette om året som har gått: 

Å bli kåret til årets turjente har vært et eventyr! Jeg har fått lov til å delta på mange arrangementer og blitt kjent med utrolig mye fine folk. Jeg har blitt spurt om å holde foredrag om min lille reise på både store og små eventer, og har i den anledning fått møte utrolig mange engasjerte friluftsglade mennesker. Det har åpnet dører som har gjort at drømmen om å jobbe med friluftsliv har blitt en realitet. Og ikke minst er det fantastisk å få være en del av det voksende turjente-miljøet til Turjenter.no! Jeg ønsker alle andre turjenter lykke til i konkurransen og er spent på å se hvem som får gleden av fortsette eventyret i 2019

 
Dette innlegget handlet om:
BOSTED: Melhus
ANNONSE
Bodil Dorothea Gilje18.11.18
ANNONSE
Turjenter.no25.02.19
Bodil Dorothea Gilje19.02.19
Meld deg på vårt nyhetsbrev
Meld deg på
vårt nyhetsbrev
Mailchimp form
reCAPTCHA

*Ved innsending samtykker du til personvernerklæringen

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this