//Kommersielt innhold//

Vinn drømmetur for deg og en venninne, datter, mor eller bestemor til Camp Ousland!

Helsport arrangerer for andre år på rad Camp Ousland i samarbeid med Manshausen og Børge Ousland. Vil du møte turinteresserte og være med på aktiviteter, foredrag, kurs og god mat i unike omgivelser? I samarbeid med XXL skal vi gi bort denne opplevelsen til to heldige jenter!

MELD DEG PÅ KONKURRANSEN HER!

Festivalen er fra 31. august til 3. september i Steigen, og vinneren av konkurransen får:
– Festivalpass for deg selv og en venninne
– Transport til Camp Ousland
– Aktiviteter på Camp Ousland
– Utstyrspakke fra Helsport og XXL

Camp Ousland er et arrangement som passer for de aller fleste, uavhengig av tidligere turerfaring. Dette er en mulighet for å oppleve gleden ved friluftsliv, og utfordre deg selv. På festivalen kan du delta på aktiviteter som blant annet seiling, klatring, kajakk, kiting, fridykking og mye mer! Les mer om festivalen og aktivitetene her.

Våre egne turjenter i Team Ida kommer til å gi råd til vinnerne av konkurransen og veilede de trygt igjennom alle aktiviteter og utfordringer festivalen byr på. Ida og Ida vil gi vinnerne av konkurransen en uforglemmelig helg!

Vi håper at denne turen kan være til inspirasjon for andre jenter som vil ut på tur, og derfor ser vi etter to jenter som ønsker å dele sine forberedelser, opplevelser og erfaringer underveis. Kreative påmeldinger belønnes!

Konkurransen avsluttes 14. august, lykke til!

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this