Bor du i tillegg i nærheten av Oslo? Isåfall bør du lese videre..  

Hele denne uken (10-19 oktober) er det fotomesse i Oslo med mer enn 70 gratis kurs og foredrag, og Kristin fra Baffin Babes skal holde et av foredragene på torsdag kl.16.

Kristin Folsland Olsen bor i Lofoten og jobber som fotograf og foredragsholder. Hun har vært guide på Svalbard, kjørt hundeslede på grønland, gått 80 dager på ski over Baffin Island med Baffin Babes og gitt ut flere bøker.

Turjenter_KristinFolsland_12

Kristin kaller selv selv “friskusfotograf, og fotograferer hovedsakelig mennesker i aktivitet i spektakulær natur. Kameraet har blitt en nær følgesvenn på reportasjeoppdrag hjemme i Lofoten, og til fjells og til hacs på steder som Valbard, Hawaii, Cahmonix, India og Canada. Kristin vil vise bilder fra sitt arbeid, og dele tips til hvordan fotografering kan bli både enklere og morsommere. Hvis du vil lære litt om foto og slå av en liten tur-foto prat etterpå, så sees vi kanskje der?

Turjenter_KristinFolsland_2

Det er mye annet spennende (og gratis) også, så sjekk hele messeprogrammet for å se om det er noe annet som kan passe for deg også.

Turjenter_KristinFolsland_3 Turjenter_KristinFolsland_4 Turjenter_KristinFolsland_5 Turjenter_KristinFolsland_6 Turjenter_KristinFolsland_7 Turjenter_KristinFolsland_8 Turjenter_KristinFolsland_9 Turjenter_KristinFolsland_10   PS: Alle bildene du ser på nå er selvfølgelig tatt av Kristin 🙂Turjenter_KristinFolsland_14 Turjenter_KristinFolsland_15 Turjenter_KristinFolsland_16 Turjenter_KristinFolsland_17 Turjenter_KristinFolsland_18 Turjenter_KristinFolsland_19 Turjenter_KristinFolsland_20 Turjenter_KristinFolsland_21 Turjenter_KristinFolsland

 

2 thoughts on “Er du glad i å ta bilder på tur?

  1. Martine says:

    Helt fantastiske bilder! Likte spesielt godt klatre bildet, Nordlys bildene! Skulle ønske jeg hadde hatt anledning til å delta på foredraget ditt i Oslo, ser ut som du har mye tips å komme med.

Comments are closed.

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this