Håper alle har hatt en fin julefeiring så langt, og at mange ønsker har blitt oppfylt. Vi hadde tenkt å dele ut en ekstra fin julegave til en av dere i dag, men som i fjor så endte vi opp med å oppfylle ønsket til tre av dere som hadde delt ønsker med oss.. 

Den første julegaven går til May-Britt Flønes:

Oi! Det bli årets, for ikke å si århundrets, julegave! Vi er 4 damer (48-58år) som har begynt å gå lange skiturer sammen. Vi har sovet ute under åpen himmel, og ligget på turisthytter. Vi har hatt med pulk og telt – MEN det er bare en av oss som har vintertelt og det er et TREmannstelt! Så det har bare vært med som sikkerhet. Det hadde vært SÅ bra om vi kunne vunnet oss et skikkelig lett 4-mannstelt så vi kunne overnattet mer i telt og et av drømmemålene våre er en ekspedisjon i Børgefjell. Og det hadde vært så bra om jeg kunne overrasket de andre med et #helsport X-Trem Camp-4-mannstelt! Heia #turjenter som er til stor inspirasjon!

Vi håper du og turjente-venninnene dine blir fornøyde, May-Britt! Og ikke minst håper vi dere deler noen glimt fra turene deres med oss 🙂

Den andre  julegaven går til  Maiken Bruun-Olsen:

Jeg ønsker meg fjellduk X-trem.

Fordi den vet jeg kommer til å bli sjuuukt mye brukt. Jeg kommer til å fortsatt sitte i den når jeg er 90 år.
Nå blir jeg så kald når jeg sitter rundt om kring i naturen med mitt improviserte turutstyr. Men med denne duken kan jeg sitte varm mens jeg jobber meg opp resten av turutstyret jeg trenger sakte men sikkert. Helst ønsker jeg meg den med kamuflasje, da kommer ingen til å finne meg å jeg kan sitte i fred så lenge jeg vil.
Jeg kan også ta gjemsel med bikkja til ett nytt nivå.
Ideene strømmer ut jo mer jeg tenker på denne duken. Antall timer i naturen kommer til å øke kraftig. Hadde jeg hatt den nå skulle jeg gått å satt meg i skogen, selv om det er julestorm med snø og regn, med termosen min å bare kost meg.

Og om jeg vinner garanterer jeg mye glede for valget.

julekalender_vinner_2

Nå håper vi det blir mange varme og kreative fjellturer på deg fremover, Maiken!

Den siste  julegaven går til Sveinung Mosnes:

Jeg min min gode kamerat Stortinden 2 har opplevd helt utrolig mye sammen gjennom 6 år, og er venner folk livet. Gjennom 95 døgn har vennen min holdt meg tørr og varm, og har holdt liv i meg gjennom tøffe stunder som f.eks. gjennom en orkan på Okstindan i Norland i 2015. Nå er desverre min beste turvenn klar til å gå av med pensjon, og jeg trenger en erstatter. Stortinden 2 har vært på sykehuset hos Bente på Helsport for å lappes sammen 9 ganger, men slitasjen er desverre for stor. Alle gode ting har en ende.

Jeg ønsker meg derfor et nytt telt av typen, Svalbard til jul. Jeg ble grønn av misunnelse da jeg var på tur med min gode venn Kyrre i vinter, og fikk se teltet hans. Så grønn av misunnelse at det gjenspeilet seg på himmelen. Umiddelbar forelskelse og håp om nytt livslangt vennskap ble resultatet. God jul! ?

julekalender_vinner_3

Vi setter enormt stor pris på slike som deg, Sveinung, som tar vare på, reparerer og gjør alt du kan for at utstyret skal leve så lenge som mulig. Ønsker deg og ditt nye Svalbardtelt mange, mange fine overnattinger sammer og håper vi får se bilder av det!

Til alle vinnerene: send oss en mail på post@turjenter så får vi ordnet med å sende dere julegavene så fort som mulig:)

TIL ALLE: FORTSATT RIKTIG GOD JUL! 😀 

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this