GOD JUL! | Turjenter.no

GOD JUL!

Skrevet av: Turjenter.no
Publisert: 26.12.15

Håper alle har hatt en fin julefeiring så langt, og at mange ønsker har blitt oppfylt. Vi hadde tenkt å dele ut en ekstra fin julegave til en av dere i dag, men endte opp med å oppfylle ønsket til to ekstra..

Den første julegaven går til Mari Kristine Blomlie Aa – men hun kommer ikke til å beholde den selv:

“Kjære gode @helsport og @turjenter.no. Mitt ønske til dere og i den siste kalenderluka er at Finnmarks turjente nr. 1 Susanne Bergmo (@josefain83) får sitt ønske til dere oppfylt, Patagonia vintertelt ? Denne turjenta stiller alltid opp på tur og gler turlede både til store og små både i og utenfor Finnmark. Ingen er i hennes øyne verken for uerfaren, ung eller gammel til å være med på tur. En gang hver uke i et helt år pakker hun sammen turutstyret og drar på tur, og selv uten vintertelt har hun stått av stormen på Finnmarksvidda. men det lille tomannsteltet begynner og bli i minste laget og jeg håper og krysser fingre og ben for at akkurat hun er den siste vinneren i kalenderen deres.”

Dere er heldige som har så gode turvenner i hverandre, Mari Kristine og Susanne! Snart blir det turer i nytt telt som også er trygt på vinteren 🙂

Den andre julegaven går til Kine Øren som  delte dette bildet med oss: Julegavevinner sovepose

“Vært på tur i dag med 1995 modellen av #helsport Kvitbreen soveposen, aka en neve med kvist og to never snø. Hadde vært fantastisk å vinne oppgradert versjon”

En oppdatert versjon er på vei, Kine! Vi gleder oss til å høre om turene dine med den 🙂

 

Helsport Svalbard ryggsekk

Den siste julegaven går til Jiska Verhoeven – eller nærmere bestemt kjæreste hennes: 

“Hei! Jeg ønsker en Helsport Svalbard ryggsekk, størrelse S for kjæreste min, Maïkel, som har forresten bursdag idag! Han må alltid bære vårt fleste utstyr, på grunn av mine veldige dårlige knær ;-( Men vi holder oss ikke hjemme for det! Så tenkte jeg, at hvis han har en skikkelig god ryggsekk, så blir det kanskje litt lettere for ham også!”

Maïkel; takk for at du får dere ut på tur uansett – håper sekken faller i smak og blir mye brukt!

Til alle vinnerene: send oss en mail på post@turjenter så får vi ordnet med å sende dere julegavene så fort som mulig:)

TIL ALLE: FORTSATT RIKTIG GOD JUL! 😀

 
BOSTED: Melhus
Meld deg på vårt nyhetsbrev
Meld deg på
vårt nyhetsbrev
Mailchimp form
reCAPTCHA

*Ved innsending samtykker du til personvernerklæringen

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this