Happy Valentine's Day! - Turjenter.no

Happy Valentine’s Day!

Skrevet av: Turjenter.no
Publisert: 14.02.17

Kinobiletter, middagsreservasjoner, rosa bamser, søte kort med søtere ord på, stearinlys og gaver – veldig koselig det, men så vanskelig og stress trenger det ikke være å kose seg sammen med den du er ekstra glad i.

Og hva sier vel «jeg er glad i deg» mer enn å pakke en liten sekk med kaffe og sjokolade og planlegge en utflukt, stor eller liten, for deg og den som du synes er litt bedre enn alle andre?

Si hva du vil om Valentine’s Day, men vi i turjenter-gjengen liker enhver unnskyldning for å vise litt ekstra kjærlighet, og vi liker i hvert fall enhver unnskyldning for å komme seg ut på tur. Og hva sier vel «jeg er glad i deg» mer enn å pakke en liten sekk med kaffe og sjokolade og planlegge en utflukt, stor eller liten, for deg og den som du synes er litt bedre enn alle andre?

Hjerteformede pannekaker på primusen, termoskaffe, middag tilberedt på bål. Langt utpå vidda, lenger inn i skogen eller en tur på stien i bynære markaområder – ta med deg din kjære ut i frisk luft og nyt hverandres selskap helt uten distraksjoner og vekk fra alle som forteller deg at det må koste minst tusen kroner å vise noen hva de betyr for deg.

Eller har du kanskje et godt øye til noen du ikke tør å fortelle det til? Da er det veldig fint å «fryse litt» og glemme å pakke den andre soveposen. Eller kanskje er teltet egentlig liiitt for trangt for to?

God tur <3

ineVday

 
BOSTED: Melhus
Meld deg på vårt nyhetsbrev
Meld deg på
vårt nyhetsbrev
Mailchimp form
reCAPTCHA

*Ved innsending samtykker du til personvernerklæringen

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this