Har du lyst på to billetter til ekspedisjonsfestivalen 4-6 November? | Turjenter.no

Har du lyst på to billetter til ekspedisjonsfestivalen 4-6 November?

Vinn to billetter til den snart utsolgte ekspedisjonsfestivalen!
Skrevet av: Turjenter.no
Publisert: 18.10.16

4-6 November arrangerer Hvitserk Ekspedisjonsfestival på Kobberhaughytta. Hit kommer det spennende eventyrere som forteller om turer de har vært på og det blir workshop (dagskurs) som gir deg kunnskapen du behøver for å komme deg ut på din ekspedisjonsdrøm.

Helsport er med som hovedsponsor, og de gir bort 2 pass til den snart utsolgte festivalen! Hvor gøy hadde det ikke vært om to eventyrlystne turjenter stakk av med disse? 

Alt du trenger å gjøre for å delta i konkurransen er å sende en mail til konkurranse@helsport.no innen torsdag 20.oktober. Fortell oss hvorfor akkurat DU bør få være med! Skriv gjerne “Ekspedisjonsfestivalen” i emnefeltet. Vinnerne kåres mandag.

I tillegg til festivalpass (alle foredrag og workshop er inkludert i festivalpassene) får du overnatting i et av våre telt.

Vi kommer til å sette opp en teltcamp utenfor hytta med nesten alle våre ekspedisjonstelt. En stor Varanger Dome med ovn sørger for varme og trivsel utover kvelden også.

Du kan lese mer om ekspedisjonsfestivalen facebooksider eller på Hvitserk sine hjemmesider.

På fredagskvelden blir det foredrag med selveste Børge Ousland!

30 år har gått siden Børge Ousland og Helsport startet samarbeidet sammen. Siden den gang har de fulgt hverandre gjennom de tøffeste forholdene verden har å by på. Børge kommer til å by på historier og erfaringer fra sine 30 år som polfarer. DETTE kan dere glede dere til!

“Børge Ousland is arguably the most accomplished polar explorer alive!” – National Geographic Adventure, February 2006

Mats Grimsæth kommer!

Mats er fotograf og eventyrer som kommer for å fortelle om hvordan han fra å være en umotivert drittunge som ikke trodde på seg selv begynte å jage drømmene sine og gi 100% dedikasjon til det han elsker mest.

Uoffisielt NM i dekktrekk!

Tradisjon tro vil det bli et ufossielt mesterskap i dekktrekking hvor Helsport Snota X-trem sine pulkdrag vil få kjørt seg av alle deltakerne! Vi gleder oss!

 
BOSTED: Melhus
Meld deg på vårt nyhetsbrev
Meld deg på
vårt nyhetsbrev
Mailchimp form
reCAPTCHA

*Ved innsending samtykker du til personvernerklæringen

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this