Vi er overveldet over hvor mange av dere som har lagt ned tid og arbeid i å skrive blogginnlegg til oss. Det har vært en fryd å lese gjennom alle de 200 gode historiene, tipsene og inspirerende tekstene. Søkerne er fra 20-60, uerfarne og erfarne, trygge og usikre, men alle ute etter å dele sine historier. Felles for alle er at de på ulike måter er en gren på det store treet, FRILUFTSLIV.

Det er utrolig hvor viktig friluftsliv er og hvordan det øker livskvaliteten vår gjennom naturopplevelser, og det er det virkelig bevist gjennom de søknadene som er kommet inn. Det har vært svært vanskelig å velge ut kandidatene, men vi har nå plukket ut 16 kandidater som dere skal være med å stemme frem som nye bloggere til turjenter.no. Dette er jenter som har skilt seg ut med spennende, inspirerende, innholdsrike og morsomme tekster.

Under ser du en oversikt over samtlige kandidater og link inn til blogginnlegget deres. Avstemmingen (ligger i bunnen av artikkelen) vil foregå frem t.o.m 12.Desember.

De to kandidatene som får flest stemmer vil automatisk bli en del av turjenter.no teamet og bli fast blogger i 2019. Les og bli inspirert av jentene og gi din stemme til den DU vil lese mer av det neste året!

 

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this