Endelig er våren her! Fuglene kvitrer, snøen smelter og gradestokken beveger seg høyere og høyere opp på plussiden. Det er fantastisk å oppleve naturen våkne til liv, og det blir mye lettere å komme seg ut på overnattingsturer. Etter en lang vinter er det lite som slår telttur på bar mark!

Polarbrød – et must på telttur!

Da jeg reiste rundt på Norgesferie med telt og bil i fjor sommer, var Polarbrød førstevalget til frokosten. Hvem vil vel ha tørr brødskive, når man kan velge et saftig Polarbrød i stedet?

Nå som vårsesongen endelig er her, blir det mer tid til telting, og i år er det flere Polarbrød-favoritter å velge i! Sommerens nyheter er Polarkløver og Polarbrød Flerkorn (Nøkkelhullsmerket og bakt med surdeig)! De er både sunne, gode og utrolig sjarmerende!

Polarbrød dandert på sauseskinn i marka

Ta det du har i skapet – vær kreativ!

Man trenger ikke være mesterkokk for å lage en god blings med Polarbrød. Jeg pleier å raske med meg det jeg har av pålegg og grønnsaker, så mikser og trikser jeg litt når jeg skal lage meg frokost, lunsj eller kvelds. Det skal ikke så mye til for å lage en svært tiltalende tallerken med Polarbrød.

Polarbrød dandert på saueskinn ute i marka

Her har jeg brukt spekepølse av elg (som også er et must på telttur!), krydderost og spekeskinke, og toppet det hele med litt reddik og purreløk.

Det er lite som slår et godt måltid i marka, med lyden av fuglekvitter og sol som treffer ansiktet. Jeg simpelthen elsker denne tiden av året!

Så kom deg ut på tur, pakk med deg en god niste og nyt våren og lysere tider!

Vil du følge meg videre på mine turer, finner du meg på Instagram under @unececilie .

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this