Den nye training serien fra Ulvang er svært populær, og i dag kan få sikre deg et helt sett! Plagg fra denne serien er perfekt for trening og høy aktivitet sommer som vinter.

Dagens premie er Ulvang training tights og  training short sleeve eller training round neck til en samlet verdi på inntil 1798kr! Vinneren får velge overdel selv 🙂

Både Training short sleeve, Training round neck og Training tights er i Merinoull, produsert i en lett og behagelig single jersey, kombinert med tekniske mesh felter. Meshfeltene er strategisk plassert i sidene og på ryggen og gir optimal svettetransport i bruk. De har også refleksdetaljer som gjør deg synlig mens du trener.

Ulvang shortsleeve Ulvang longsleeve2

Ulvang tights

Dette må du gjøre for å vinne:

 1. Lik Ulvang på Facebook (du finner de HER)
 2. Svare på: Hva er det beste med å trene utendørs og i naturen? (Fortell oss gjerne også hva du trener)

Du kan svare her, på melding, på Facebook/ Instagram innlegget, eller Ulvang sine Facebooksider.

Ulvang run

VINNEREN KÅRES I KVELD – LYKKE TIL!

58 thoughts on “Julekalender luke 10

 1. Airina Sylte Kallmyr says:

  Det beste med å trene utendørs er at man samtidig får frisk luft, vakre omgivelser og større variasjon og mangfold i treningen. I tillegg kan man ha med hunden sin ut!

 2. Emilie Johansen says:

  Det aller beste med å trene ute er at man kan se mye fin natur, ha med hunden sin og man får deilig frisk luft??

 3. Ragnhild Bidenkap Tofte says:

  Den roen jeg får innvendig, og oppleve naturen i all slags vær og årstider. Beste som fins! ?

 4. Paulina Sande says:

  Det beste med å trene ute er at det er ute! Det er ingenting som slår en løpetur i skogen eller gåtur i fjellet! En sinnsykt deilig frihetsfølelse <3

 5. Guro says:

  Det beste med å trene ute er at man får frisk luft, mer variasjon i terreng og omgivelser, og ofte også litt mental hygiene. Og for ikke å snakke om den gode følelsen når man kommer inn igjen til en varm dusj etter en hustrig treningsøkt utendørs! 🙂

 6. Kari Edna Dickenson says:

  Det beste med å trene ute er at omgivelsene aldri er like og at hver økt blir et eventyr! Å klatre i fjellet får meg til å føle meg liten, men samtidig så sterk sammen med naturen.

 7. Lene Baldishol says:

  Det beste med å trene ute er frisk luft. Naturen er terapi for kropp og sjel 🙂 på denne årstiden er det spesielt godt å komme inn igjen og finne varme ullklær etter en varm dusj 🙂

 8. Linn C Straume says:

  Det beste med å trene ute er den friske lufta, friheitsfølelsen, alt det spanande det er å sjå. Eg går mykje i fjelle med venninder og familie, då er det sosialt oppi det heile. Perfekt! Vi er heldige som bur i NOreg 🙂

 9. Sofie viker says:

  Stillheten, den friske lufta, det ujevne underlaget og å være kald på nesa!

 10. Marte N says:

  Det beste med å trene ute, er at man får oppleve vakker og variert natur, samtidig som man får variasjon i treningen med tanke på for eksempel terreng. I tillegg finnes det så mange muligheter for trening ute! Ikke bare løping, men også skigåing, jakt, sykling og så mye mer 🙂

 11. Villreima says:

  Det beste med å trene ute i naturen er at jeg får ny styrke for hver gang jeg trekker pusten. Og jeg kan nyte det å være ute. Det er rett og slett deilig. ?

 12. Elin Jørgensen says:

  Det beste med å trene ute er roen og opplevelsene naturen gir! På kjøpet får man også frisk deilig luft uansett vær!
  Jeg elsker skiturer i alle varianter. Bortover, oppover, nedover, korte, lange, bratte, raske og langsomme turer med ski på beina.
  Legger ved bilde fra Tromsø nå som vi har mørketid. Den mest fargerike tida 🙂
  Bildet er tatt 22.11 i år.

 13. Mette Arleth says:

  At træne ude er at få stimuleret alle sanser sådan som vores biologi er indrettet til. Om jeg løber eller cykler i skoven, står på ski eller rider, det er landskabet, naturen og den friske luft som trækker. JEg kunne aldrig træne i et træningscenter. Når sanserne arbedjer i naturen bliver tanken sat fri på en fanstistisk måde, og kreativitet og problemløsning kan køre. Og man kommer hjem, med mudrede sko og nye ideer og løsninger.

 14. Ingrid says:

  Det beste med å trene ute er den friske lufa, det varierte terrengenget, utsikten, stillheten og ikke minst den friske følelsen man får i kinna etter ei god økt ute ???

 15. Sofia Sjögren says:

  Frisk luft! Puls! Vyer! Och att aldrig veta vad som kommer runt nästa krön.

  Orientering for the win! God jul önskar Sofia

 16. Ingrid Oskarsson says:

  Det beste med å trene ute er mulighetene og opplevelsene! Mulighetene er uendelige og mine favoritter er løping, landeveissykling, randonee og langrenn. Slalom, skøyter, akting og turvandring gjerne med mat og/eller telt er heller ikke feil. Opplevelsene kan være uforutsigbare, man vet aldri hva man kan oppleve og det er så herlig. Følelsen etter ute trening er også uslåelig. Komme inn igjen med friske kinn, og legge seg under dynen etter en god varm dusj. Priceless!

 17. Malin Louise Joten Skog says:

  Det beste med å trene ute er den roen man får, spesielt i naturen, hvor alt rundt er skog og mark, og man får en pause fra den travle hverdagen. Den friske og gode luften, omgivelsene og det å være “alene”, men samtidig møte folk som man smiler eller sier hei til. Og sist men ikke minst er det beste med å trene ute den motivasjonen man får når man kommer seg fra A til B, både på ski, når man løper, og når man sykler, i motsetning til å trene på mølla eller spinning 🙂

 18. Jannicke køhler says:

  Det beste med å trene ute er opplevelsen, frisk luft, det er gratis og hele familien kan være samlet med både barn og dyr ?

 19. Elizabet Lyngstad says:

  Jeg er så heldig å bo i flotte Romsdal, hvor det er endeløst med fine naturopplevelser. Enten jeg går, løper eller sykler ute her, er det naturens skiftende egenart som gjør all trening ute til en stor opplevelse. Bare jeg har klær som er tilpasset været på meg, kommer jeg frisk og opplagt hjem og har det godt med meg selv,

 20. Jorunn S. Thingnes says:

  Når ein trenar ute, får ein brukt kroppen på ein funksjonell måte på same tid som ein får frisk luft i lungene, sol i fjeset og finare utsikt enn dei har på SATS. Fjellturen er den klart beste utetreninga!

 21. Stine Rindal says:

  man får så ekstremt mye mer energi og glede av å trene ute! ikke minst får man i seg mye frisk luft, og vakre naturomgivelser 😀 du får trent utrolig mye forskjellig ute, og får mye mer naturlige bevegelse og styrke i ulendt terreng.

 22. Oline Vatne says:

  Det beste med å trene ute og i naturen er først og fremst den friske lufta og den flotte norske naturen. Det å kunne kjenne på dei ulike årstidene og det varierande vêret her på Sunnmøre er også deilig. Naturen har alltid nye utfordringar og det er alltid nye måtar å trene på, det kan både vere styrke og kondisjon. Så føler eg at eg kjem nærare det som er verkeleg når eg er ute i naturen.

 23. Linda Dahle says:

  Jeg trener helst ute fordi jeg får generelt mer energi av å være ute, og naturen betyr så utrolig mye for meg. Det er så mange forskjellige ting å se på og så mange forskjellige luker at jeg ikke rekker å tenke på at jeg blir liten. Når jeg er ute har jeg mulighet til å være alene slik at jeg kan snakke med meg selv og gi meg selv gode råd uten at andre trenger å høre. Ute kan jeg gjøre alt, fra å gå til å trene styrke, toppturer og eller rolige joggeturer i skogen.

 24. Jannicke Kuvås says:

  Det beste med å trene ute er den friske luften, samt å være ute i naturen. Å gå i naturen er en slags terapi for meg, hvor jeg bare fokuserer det fine naturen har å tilby.

 25. Stine Mari N Leirdal says:

  Det beste med å trene ute er friheitsfølelsen, dei flotte rosene ein får i kjakane, frisk luft og flott utsikt! Dessutan er det så godt å komme heim til ei varm leiligheit.

 26. caroline heimdal says:

  Det beste med å trene ute er den friske luften og omgivelsene. Når jeg trener ute så trener jeg i skogen. Jeg er så heldig at jeg har østmarka rett ved siden av leiligheten og nordmarka er heller ikke langt unna! Når jeg trener ute så går jeg for det meste tur eller trener på å bli flink til å gå langrenn. En del ganger blir turen til en telttur. Jeg og min bedre halvdel tar alltid minst 2 langturer på sommer og høst. Så trener som regel på å kunne gå lengre og bære tyngre!

 27. Eli-Kristine Lund says:

  Det beste med å trene ute er frisk luft og naturopplevelsene. Uansett om det bare er en av de daglige turene i lysløypa med hunden, en joggetur, skitur eller topptur sommer/vinter, så er det godt for både kropp og sinn. Humøret blir bedre og stress forsvinner ute i naturen, og samtidig får hele kroppen bevegelse og ikke bare gjentatte øvelser på styrkerommet. Det som også er så fint med å trene ute er at du ikke er avhengig av åpningstider på gymmen eller (støtte)medlemskap, du kan trene når som helst, hvor som helst og som du vil, uavhengig av andre. Det er fint!

 28. Elin Wassdahl Nilsson says:

  Att träna ute och helst till fjälls ger en känsla av rymd och frihet.

 29. Johanne T Johnsen says:

  Det beste ved å trene ute er å kunne koble helt av, tømme hodet etter lange studie dager. Og de gangene man trener å får blodsmaken i munnen minner det meg på hvor latterlig heldig jeg er som har muligheten til å løpe og gå på hvilket fjell jeg vil, når jeg vil. Den kalde luften og blodsmaken i munnen minner meg om barndomstiden da vi var på langrennstrening i flere timer og skulle yppe oss med de erfarne. Og vi ELSKET det.

  Trening gir deg så mye mer en god fysisk helse. Den gir deg den gode mentale helsen også 🙂 Spesielt ute i naturen!

 30. Linn Julie Landstad Fjeldheim says:

  Å gå i fjellet og skogen er trening, meditasjon, mindfullnes, frisk luft og naturopplevelser! Alt på en gang, kan det bli bedre 🙂

 31. Emma Bentsen says:

  Det beste med å trene ute i naturen er den rene luften, roen og den vakre naturen… Fjellturer, skitur, å gå på skøyter, hva som helst! å være ute gjør godt uansett 🙂

 32. Lena Øien says:

  Trening ute gir mer glede og variasjon. Mye mer spennende å sykle ute enn på spinningstimer inne. Skiturer, fjellturer, løpeturer i naturen er heller ikke bare trening men også litt ekstra opplevelser, erfaringer og kos (med appelsin, bål, turmat osv).

 33. Hannah Øksendal says:

  Frisk luft og mulighet for variasjon er det beste med å trene ute!

 34. Ingeborg Sollid says:

  Det beste med å trene utendørs er at man får luftet hode og forhåpentligvis sett fin natur. Samtidig er det lett å variere treningsøktene bare ved å endre rute. Litt vanskeligere er det med tredemølle og andre inneapparater. En løpetur alene i skogen slår aldri feil.

 35. Elisabeth Almli Bogfjellmo says:

  Det å være ute på joggetur i skogen på våren med kun fuglesang og dyreliv som selskap, gir både hode og kropp utrolig godt!

 36. Pia Therese Sotkajærvi says:

  Det beste er å koble av fra alt hverdagen krever, være i fantastiske omgivelser der man får renset kropp og sjel fra alt. Der man bare ER. Jeg går turer. Elsker å gå turer i skog og mark, gjerne steder jeg ikke har vært før. Så jeg får oppleve noe nytt. Naturen er min religion, det er dit jeg går for å finne fred.

 37. Cecilie Norebø says:

  Avkobling fra hverdagen og frisk luft?? Får godt humør og ro i sjela av fjellturer?❄️

 38. Janne Svihus says:

  Det beste med å trene ute i naturen, er at det er bare meg, hunden å naturen 🙂 kjenne frisk vind i ansiktet, og nyte flotte Norge 🙂

 39. Ragnild says:

  Det beste med å trene ute i naturen er ren luft, roen og den vakre naturen

 40. Janne Lund Kjørren says:

  Det beste med å trene ute i naturen er at du kan bruke alt naturen har å by på av frisk luft og fjell og skog

 41. Beate Myran Bingen says:

  Det hadde vært lettere å svare på hva som IKKE er bra med å trene ute, for det er så utrolig mange fordeler med å bruke naturen som “treningsrom”. Jeg har fantastiske turområder her jeg bor, og foretar så og si all min trening ute. Går/jogger turer i skog og mark, går tur langs sjøen, koser meg, ser på det skiftende været og årstidene, plukker med meg bær, kongler og annet fint jeg finner når treningsøkta er ferdig. Det er vakkert, gir sjelero, er variert og gir mye mindre belastningsskader. Har kronisk betennelse i ei hofte, og på asfalt gjør det vond fra første skritt, mens på variert skogbunn kan jeg gå lenge før jeg merker noe til smertene. Spiller også golf (Fullstendig amatør), og også det foregår som oftest på hjemmebanen vår, Onsøy, som ligger utrolig vakkert til inni skogen. Golf kan anbefales for de som ønsker trening som også hjelper på avspenning og konsentrasjon. Fantastisk sport, som nesten alle kan holde på med! 😀 Jeg ELSKER å være ute! <3

 42. Sonja T says:

  Det er mange fordeler med å trene ute, ikke minst er det gratis. Man slipper kø og får frisk luft samtidig og hele naturen kan brukes som treningsrom så variasjonen blir stor. Jeg springer lite, men går i raskt tempo og prøver å få inn noen intervaller.

 43. Marte says:

  Det beste med å trene utendørs og i naturen, det er jo nettopp det: å være utendørs i friskt luft og ikke minst i givende omgivelser. Dersom jeg skal plukke ut noe som gir utendørs trening det “lille ekstra” – så må det være alle kontrastene det kan gi. Lite er så digg som en lang skitur i påskesol, å komme inn dyvåt etter en løpetur i skikkelig regnvær eller en nydelig bakkeøkt i morgensola. Alt har sin sjarm, og man føler seg litt ekstra frisk etter å ha vært fysisk aktiv ute i naturen. Særlig (og gjerne) med litt vær! Løping (aller helst i skikkelig terreng), langrenn/rulleski, terrengsykling og toppturer er store favoritter her i gården 🙂

 44. Marit Hove says:

  Det beste med å trene utandørs er at ein berre treng å gå ut døra for å vera på plass i “treningslokalet”! Kort veg, uendeleg god plass og ingen kø. No i eksamenstida er jogging og motbakkeintervallar min favorittaktivitet for å fjerne eksamensnerver og klarne hovudet 🙂

 45. porselensdukke says:

  det beste er at det er gratis.uttallige løyper,utallige aktiviteter,plass til vingespennet, og når man har mye å se på så går tida fort og man slipper ulydene på en treningsenter og slipper svette og sprayflaskelukt.
  jeg ruller med staver og det kan bare gjøres utendørs, 3 mil flere ganger i uken,
  i oslo har vi mange parker,fotballbaner,parkour anlegg,ramper,kajakk på sørenga,
  vindsurfing på fornebu 🙂

 46. Kristine says:

  Det er mange grunner! Det er det vakreste og mest beroligende stedet å trene, det blir aldri kjedelig! Jeg kan gå den samme runden med bikkja hver dag, og likevel er ingen dag helt lik. Hvis jeg tar en tur på tredemølla er det aldri noe forskjell… I tillegg er det gratis! Og gratis terapi for kropp og sjel er det også 🙂

 47. Rigmor Holmebukt says:

  Jeg løper og går på ski. Sistnevnte lar seg vanskelig gjøre innendørs?, og jeg foretrekker uansett årstid også å løpe ute. Det beste med å trene ute er rett og slett det å være ute i frisk luft og få ordentlig dagslys, noe som er litt utfordrende nå i mørketida her nord. Jeg elsker dessuten den roen og freden som kun finnes i naturen – i skogen og på fjellet. Rett og slett balsam for kropp og sjel ??

 48. Rannveig Kh says:

  Jeg løper for det meste ute, ikke fan av tredemølle:)Det beste med å trene ute er frisk luft og variert terreng /omgivelser. Føler jeg får større utbytte av treningen, pluss at det er mye mer motiverende å vite at man skal ut å løpe i stedet for å løpe inne på en tredemølle 🙂 kan variere rutene som man vil og med det oppdage nye steder i nærområdet 🙂

 49. Julie Spe says:

  Det beste med å løpe ute i skog og mark er meditasjonen og refleksjonen det gir, den følelsen av å være i kontakt med naturen på en helt annen måte enn ellers. Man får mer “mindfulness”, rett og slett! Liker å fryse litt i starten før jeg får varmen, da kjenner man at man lever 🙂

 50. Geroannie says:

  Turer i skogen og på fjellet – frisk luft, gode naturopplevelser og avslappende lyder.

 51. Sigrid Hågenrud says:

  Å få sol i fjeset! Eller vind. Eller regn. Vær og luft rett og slett!

 52. Anita Augustsen Jensen says:

  Frisk luft, alltid tilgjengelig også er det gratis 🙂

 53. Tine_Rosickyfan says:

  Elsker å gå tur med samboeren og hunden min Swix 🙂 Synes ellers det er koselig med langrennsturer 😀

Comments are closed.

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this