Julekalender luke 16 | Turjenter.no

Julekalender luke 16

Bak luke nr 16 skjuler det seg en Helly Hansen Powderqueen skijakke !
Skrevet av: Turjenter.no
Publisert: 16.12.16

Luke nummer 16 er åpnet, og idag dukker det opp en premie for alle turjenter der ute som elsker å kjøre på ski!

Dagens premie er en Helly Hansen Powderqueen Jacket i fargen Sunburned purple til en verdi av 3999,- !

W Powderqueen-jakken med en lang og avslappet frikjøringspassform passer utmerket når du føler at du har full kontroll og velger dine egne veier. Denne svært ventilerende, vanntette, PrimaLoft®-isolerte skijakken er laget for innholdsrike dager med frikjøring på høye fjell og sørger for at du er beskyttet mens du finner dine egne veier. Den høye kragen holder deg varm på kalde heisturer og beskytter mot dyp puddersnø. Detaljer og brem i varselfarger sørger for at vennene dine finner deg i den dype snøen, og Helly Tech® Performance 2-lagsmaterialet er kombinert med det innovative H²Flow™-systemet for å gi bedre komfort og holde deg varm, tørr eller avkjølt, avhengig av forholdene og intensiteten. Vi bruker førsteklasses frikjøringsfunksjoner, blant annet snøskjørt mellom jakken og buksen, høyere krage, pusseklut til skibrillene og avansert Recco®-redningssystem.

Vår egen turjente, Marte Tveten, samarbeider med Helly Hansen og har dette å si om jakken:

Powderqueen jakka er en skikkelig god jakke for lange skidager gjennom hele vinteren! Særlig siden den puster og regulerer varmen utrolig bra, så den kan brukes gjennom en hel sesong uten og verken fryse eller svette ihjel ? store borrelåser og store glidelåser gjør jakka smidig å anvende med hansker på.

FW16

Slik vinner du :

Vår egen turjente, Marte Tveten, samarbeider med Helly Hansen. tidligere i år var hun på sin første topptur for sesongen. Hvilket fjell og hvor høyt var fjellet Marte var på? Husk å skriv størrelsen din 🙂

Vinneren av luke 15:

Det riktige svaret på gårsdagens luke var at Helsport har 7 modeller som er spesialtilpasset kvinner. Fonnfjell spring lady, Trollheimen lady, Trollheimen winter lady, Trollheimen X-trem lady, Alta lady, Kvitbreen Lady, og Vestfonna lady.

En av de som klarte å svarer rett var Ann Kristin Guðmundsdóttir Torgersen ! Gratulerer så mye!

 

 
BOSTED: Melhus
Meld deg på vårt nyhetsbrev
Meld deg på
vårt nyhetsbrev
Mailchimp form
reCAPTCHA

*Ved innsending samtykker du til personvernerklæringen

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this