I kalenderens andre luke finner vi en av de virkelige klassikerne innen turbekledning.

Den herlige RAV ullgenseren fra Ulvang er en av deres soleklare bestselgere, og favoritt hos flere av oss også. En utrolig komfortabel genser med god elastisitet, ettersittende passform og lange ermer med tommelhull. Ekstra høy glidelåshals med zippergarage som forhindrer gnaging mot haken.

Ulvang RAV genser og lue

Rav genseren har mange lojale tilhengere og er kåret til Best i test! For å gi dere turjenter ikke bare et varmt, men også gjennomført antrekk, følger også Rav luen med i samme luke. 

Tilsammen har genseren og lua en verdi på 1150kr!

For å vinne må du:

1. Like Ulvang på Facebook (du finner dem HER) og

2. fortelle hvorfor du ønsker deg en Rav genser og lue (dette kan du gjøre på Ulvang sine Facebook-sider, her eller på  Facebook/ Instagram innlegget. 

Ulvang RAV genser

Ulvang RAV lue

VINNEREN KÅRES I KVELD – LYKKE TIL!

 

87 thoughts on “Julekalender luke 2

 1. Ragnhild Bidenkap Tofte says:

  Fordi da kan jeg gi en fin gave til min søster da hun fyller 30 år 13. desember! ? Noe jeg ellers ikke har råd til…

 2. Siri says:

  Fordi jeg har kjøpt den i gave til noen til jul. Og hadde vært kjekt med en selv da det ble bort prioritert. Den kommer garantert godt med når vinterturene komme på rad og rekk.

 3. Villreima says:

  Jeg skal feire jul på fjellet i år, så da hadde det vært veldig godt med en ny, god og varm genser.

 4. Caroline Klemsdal says:

  Jeg ønsker meg en rav genser og lue fordi jeg er en skikkelig frysepinn og elsker å gå i ull. Og skal jo mye ut på turer i vinter med mine hunder, så da kommer det godt med 🙂

 5. Adelaide Santos Junior says:

  Ønsker meg en RAV-genser og lue fordi de er lekre!! 🙂 Enkelt og greit.

 6. Elizabet Lyngstad says:

  Jeg liker selvsagt Ulvang på FB fra før og trenger ny RAV genser nå, siden den gamle er i ferd med å si takk for seg etter flittig bruk i flere år. Krysser fingre 🙂

 7. Ingrid Bjørnsdatter Morstøl says:

  Jeg ønsker meg Rav genser og lue, fordi de er utrolig fine og ser skikkelige gode å varme ut. 🙂 er skikkelig frossen av meg, men elsker fjell og friluft sommer som vinter! 🙂

 8. Julianne Sørensen says:

  Jeg har lyst å vinne genseren og luen fordi jeg holder på med fjellturer som en hobby og jeg har ønsket meg Ulvang genseren lenge! Jeg sliter litt om vinteren fordi jeg har lite blodsirkulasjon i hendene og dermed fryser jeg enda mer i vinteren… Det hadde vært så koselig å kunne fått en sånn kalendergave 😀

 9. Ann Kristin Lia says:

  Jeg ønsker meg dette fordi jeg trenger varme klær når jeg skal ut på trilleturer med babyen som kommer snart 🙂

 10. Julie Stene Nilsen says:

  Jeg ønsker meg RAV ullgenseren til Ullvang fordi jeg sårt trenger en ny ullgenser. Den jeg bruker nå har jeg hatt siden 10-12-årsalderen (dvs flittig bruk i over 16 år), og nå begynner den å bli veldig uslitt. Dessuten er RAV genseren utrolig fin og om jeg vinner den vil den være med på mange fine turer i framtida.

 11. Cecilie Norebø says:

  Ønsker meg Rav genser og lue fordi det står mange turer på planen vår neste år og denne er så fin og god og varm??✨

 12. Cecilia Sundberg says:

  Den er flott,funksjonell og ville glede meg gjennom vinter og tidlig vår!

 13. Nora Balteskard says:

  Jeg ønsker meg gensern og lua fordi jeg alltid låner kjærestens! Jeg fryser MYE og det hadde vært supert å være varm og fin samtidig ? Håper jeg vinner!

 14. Eli Kristin Magnussen says:

  Hadde vært tidenes kalendergave!! ^_^ Driver med opptrening og beste form for trening er ut å gå i fjell og skog. Dette hadde varmet skikkelig på mange måter. Har bare hørt gode ting om disse plaggene 🙂 Lommeboka kan dessverre ikke innvilge den til meg..

 15. Emilie Meidal says:

  Har veldig mange RAV gensere selv som jeg er kjempe fornøyd med. Så trenger ikke en selv, men ønsker å vinne en som jeg kan gi til min bestemor som fortjener det ??

 16. Karoline Kjellsdotter Søvig says:

  Eg hadde ein herlig RAV genser eg fekk til jul av mamma og pappa, men den forsvant! Eg har leitt og etterlyst den uten hell. Eg hang til og med opp “har du sett min jenser” oppslag i vaskekjelleren ut hell. Eg saknar den veldig og har veldig lyst på ein ny.

 17. Solbjørg Holden says:

  Jeg ønsker meg denne genseren og lua fordi jeg fortjener det! 😉 En students lommebok tåler ikke et innhogg som dette… Ønsker meg genseren fordi jeg er en frossenpinn, men elsker å være ute i all salgs vær 🙂 Hadde satt stooor pris på denne gaven <3

 18. Malin Digre says:

  Jeg ønsker meg Rav genser og lue, fordi vi nå er inne i den kalde fine tida 🙂

 19. Renate Olsen says:

  Åhhh som jeg ønsker meg dette ❤ Er ute I all salgs vær med hundene mine, og ønsket meg lenge en ullgenser som varmer i nakken. For et flott og nyttig sett ❤

 20. Emily Ann Melsæther says:

  Jeg ønsker meg dette til å bruke på utendørs telting i vinter.

 21. carina says:

  stort ønske, elsker disse rav ulvang genserne 🙂 er ute menneske og jobbe i barnehage. min mann klarte og krympe min 🙁 så dette hadde vert en perfekt julegave til meg selv 🙂

 22. Airina Sylte Kallmyr says:

  Jeg ønsker meg Rav genseren fordi den både er varm, funksjonell og pen på! Perfekt både på ridetur, fjelltur og til å få varmen igjen foran peisen etter en lang dag utendørs!

 23. Nina Didriksen says:

  Jeg ønsker meg lue og genser, da jeg trenger gode klær som holder meg god og varm i de kommende vintermåndene. Både for å kunne være ute sammen med hundene og resten av familien, men også for å holde meg varm når jeg skal begynne å trille på barnevogna i februar.

 24. Solvor Dorthea says:

  I desse kalde vintertider på ski, truger og akebrett på fjellet, stølen eller heima på garden varmer ingenting så godt som ull.? ❄❄❄

 25. Renate Johansen says:

  Jeg trenger lue for å ikke fryse på huet, og varm genser når jeg skal utfordre mine egne grenser ? Ull er supert på vinteren når jeg skal ut og lufte kropp og hode etter lange arbeidsdager og tøffe stunder på privaten. Og så er det jo fint å se bra ut mens man holder seg frisk

 26. Elisabeth Riskedal Tufte says:

  Jeg ønsker meg denne fordi jeg brukte hele sommeren på å fryse meg over Island på langs og har ikke lyst til å fryse meg igjennom vinteren også…:)

 27. Marit Levang Vangen says:

  Ull er gull året rundt, og denne hadde vært perfekt til turer her langt nord, både vinter og sommer.

 28. Janne Svihus says:

  Ønsker meg dette fordi jeg alltid fryser 🙂 trenger masse ull når jeg er på jaktturer.

 29. Anne Gøril Nygjerdet says:

  Jeg ønsker meg genseren og lua fordi jeg fikk en ulvang genser i fjord men klarte å ødelegge den i vaskemaskinen.. Nå står en ny genser øverst på ønskelisten iår og en lue som matcher er noe jeg helt klart vil ha med! Perfekt til kalde skiturer og sene kvelder ute i vinter med bålbrenning.

 30. Hannah Øksendal says:

  Ønsker at dette fine ulltøyet skal gå til søsteren min, som trenger en god, pen og tykk ullgenser til tur i skog og mark 🙂 og den lua ser jo fantastisk god ut!

 31. Liv Nummedal Skåsheim says:

  Ønsker ikke disse til meg selv, men som gave til en av våre gjester på Julaftensfeiringen vår i Skien misjonskirke. Her lager kirken min god gammeldags Julaftensfeiring for narkomane, alkoholikere, utliggere, ensomme og andre som ikke har noen å feire med. Jeg er en av dem som er med og leder dette viktige arbeidet i kirken og det er veldig meningsfylt og gir så mye tilbake i form av glede og takknemlighet fra de som ikke har det så godt og som ikke kan kjøpe disse tingen selv! Denne genseren kan holde dem varm.

 32. Julie Spe says:

  Ønsker meg så veldig ullgenser fordi jeg faktisk ikke har ullgenser, og jeg har bare luer lagd av syntetisert polyester, noe som ikke varmer i det hele tatt. Jeg blir bare mer og mer glad i ull jo eldre jeg blir – lukter ikke, varmer og puster! Jeg har hatt senebetennelse i armene, og trenger å holde overkroppen god og varm for at den ikke kommer tilbake, slik den gjør når jeg går i dårlige polyesterfleecer. Krysser fingrene!

 33. MooKaaS says:

  Jeg ønsker meg denne genseren og luen, da det hadde vært supert med en god og varm genser og lue, det er blitt så kaldt ute nå at det er en plage å gå ut, i alle fall for en frysepinen som meg.
  Så krysser fingrene og håper jeg er heldig.
  For det finnes ikke dårlig vær bare dårlig klær—-(noe jeg har mye av )

  Hilsen Monica
  canim_monica@hotmail.com

 34. Torunn Brandvold says:

  For å kunne overleve etter skiturer. Blir så ekstremt kald (har en sammenheng med at jeg har en medfødt hjertefeil) og blir veldig kald etter at jeg har vært i aktivitet.

 35. Wenche Sørgård says:

  Både genseren og luen er så flotte, varme og gode. Herlig passform på genseren. Høy hals er et must samt at man kan regulere temperaturen med glidelåsåpningen. Jeg er veldig lettfrossen på fingrene, og da er lange ermer på genseren en stor fordel og kjempekjekt med tommelhullene. Også er det ull da, som som kjent er gull, og alt annet enn tull 🙂

 36. Sofia Sjögren says:

  Nyinflyttad till Norge: åker långränn till universitetet, bestiger fjälltoppar på helgerna och planlägger expedition till Svalbard. Det enda som återstår innan jag stolt kan titulera mig som en riktig turjente är en Rav genser och lue!

 37. Hanne Garnes says:

  Er innlagt på sykehus (psykiatrisk), har vært det i 4 mnd. I den TV-kroken jeg sitter er det skikkelig kaldt, så for at jeg ikke skal isolere meg på rommet hadde det vært fint med dette! 🙂

 38. Mar1 says:

  Jeg ønsker meg en Rav genser rett og slett fordi dette er et av mine favorittmellomplagg på høst og vinter og kosegenser på kjølig sommerkvelder (hvilket vi har mange av her jeg bor i fjellet i Setesdal). Det jeg liker ekstra godt er at jeg føler meg både sporty og fin i denne genseren og jeg har hatt flere de siste årene. Den er utrolig god og varm med den høye halsen og med muligheten til å trekke den godt ned over hendene ved hjelp av hullet til tommelen, samme funksjonene er perfekte å ha når man blir for varm eller øker aktivitetsnivået, så enkelt å bare åpne opp i halsen eller trekke ermene opp til albuen. Jeg visste ikke at det fantes en lue også, og ettersom jeg gjerne bruker lue hele året så hadde det vært veldig gøy med en skikkelig god ullue. Fin er den også!

 39. Hildepam says:

  Alle elsker jo ullvanggenseren?? Det var det eneste jeg hadde tenkt å kjøpe her på Black Friday, men da jeg kom var de helt tomme for mine størrelser… Jeg kunne trenge en da jeg reiser til Alta for et år på folkehøyskole, friluftsliv, og der er det jo ikke akkurat spessielt varm om vinteren ?

 40. Hildepam says:

  Alle elsker jo ullvanggenseren?? Det var det eneste jeg hadde tenkt å kjøpe her på Black Friday, men da jeg kom var de helt tomme for mine størrelser… Jeg kunne trenge en da jeg reiser til Alta for et år på folkehøyskole, friluftsliv, og der er det jo ikke akkurat spessielt varm om vinteren ?

 41. Kari says:

  Fordi det hadde hjelpt for frysepinnen meg som skal møta vinteren med stil, ja for den er jo både fin å sjå til, samt varm og god, pluss praktiske detaljer..oi oi så mykje knask på ein gong!

 42. Anne says:

  Jeg ønsker meg dette fordi jeg trenger noe varmt og godt til turene ute i terrenget. 🙂

 43. Sigrid says:

  Det hadde passa perfekt for meg, fordi eg er virkelig ein frostpinne, så både gensaren og hua hadde blitt brukt flittig både sida eg går på friluftsliv folkehøgskule og ser for meg ein kald vinter, då eg kjem til å vere mykje ute.

 44. GlobetrotterElisa says:

  Det er viktig å se bra ut på fjellet/ i skogen også! Ull er gull og jeg drar aldri på tur uten 🙂

 45. Peggy Hjelmås says:

  For det første var den KNALLfin 😉 ..perfekt til meg som alltid synes det er kaldt ute! Ønsker meg 🙂

 46. Kirsti Haram says:

  Dersom eg vert den heldige skal eg rett på fjelltur!! ??✨ i skikkelig ruskete vestlandsvèr treng eg ein slik flott Ulvanggenser for å få nyte utelivet heile året! ?✨

 47. Siri Kvammen Orkelbog says:

  Eg ønskar meg ein rav ullgensar og hue, fordi dei er ekstremt gode og klør minimalt. Den held godt på varmen, har lange armar som gjer at man enkelt kan trekke dei ned over hendene om man har glømt hanskar/vottar. Har man ei jakke med dårleg hals, er halsen på ullgensaren lang, varm og god. Så gensaren har i grunn alt eg er ute etter med ein ullgensar. Og ei hue er jo heller ikkje så dumt no på vinterstid 🙂
  Greit og holde seg god og varm når man er ute og trenar, går tur eller herjar rundt ute med bikkjene på vinterstid 🙂

 48. Camilla Potter says:

  Ååh denne ser så utrolig varm ut, og jeg er tidenes frysepinne!! ??

 49. Anne Kari Qvam says:

  Jeg elsker å være ute på tur om vinteren, men fryser så altfor fort 🙂 Derfor hadde det vært deilig med en Rav genser 🙂 Og så er den kjempefin ! 🙂

 50. Thea Westerlund says:

  Fordi jeg fryser fra oktober til april! Jeg elsker Rav-genseren og ønsker meg absolutt en i hvitt også =)

 51. Victoria Louise Fjeld Karlsen says:

  Jeg ønsker meg dette fordi jeg lever i ull året rundt! Sprader rundt i ullundertøy når andre går i bikini. Jeg fryser stort sett uansett – med unntak når jeg er på tur eller sover ute. Da er jeg alltid godt nok kledd. Hadde vært superkjekt med deilig genser og lue!

 52. Hilde Ilseth Åstrøm says:

  Jeg elsker friluftsliv og trenger en ny, varm genser.
  <3

 53. Kjellaug Margrethe Ryhaug says:

  Jeg ønsker meg en Ulvangs rav genser og lue fordi de er utrolig fine og passer til alt og alle. Genseren og luen passer perfekt på tur, men også i hverdagslivet ellers når man bor på et sted hvor man går i ull året rundt. De ser utrolig varme og gode ut og det er perfekt for en frøssenpinn som meg. Det som er et stort pluss med genseren er den lange kragen med glidelås og armene som kan brettes opp og ned etter eget ønske og behov.

 54. Kari Ekkje says:

  Wow den skal brukes i fjellheimen i løpet av hele vinteren?Har virkelig behov for en ny, fin og varm jumper.

 55. Stine Mari N Leirdal says:

  Eg ynskjer meg gensar og hue fordi dei er SÅ fine, og passar bra både inne i sofaen og ute på fjellet. Også treng eg ein ny ullgensar!

 56. marianne storvik says:

  Ønska mg denne leeeeenge ☆ frostpinne som hadde dratt stor nytte av en slik genser og lue♡

 57. Pauline Tørnby says:

  Jeg ønsker meg genser og lue, det er ikke til meg selv men til mamma. Hun ønsker seg det i julegave fordi den er veldig varm og god (hun er veldig frossen av seg), i tillegg er den jo SUPERFIN!

 58. Anita Rennemo says:

  Ønsker meg en god, varm og myk ullgenser og lue som matcher. Den ser også veldig fin ut 🙂

 59. Jiska Verhoeven says:

  jeg ønsker meg en egen genser med lue sånn at jeg ikke behov å bruke kjæreste sin… 😉

 60. Ingunn Kne... says:

  Trenger en ny genser og lue til vinterens skiturer.
  De gamle er blitt ganske så tova.

 61. Elisabeth Konradsen says:

  Ønsker meg veldig en flott Rav genser når jeg skal være ute med ungene i flere timer på vinteren samt når jeg ikke ønsker å fryse ???

 62. Lisa Skrøvseth says:

  Ønsker meg Rav-genseren og luen fordi det er to helt nydelige plagg! Ingenting er som å holde varmen og samtidig se smashing ut 🙂

 63. Pia Therese Sotkajærvi says:

  Jeg ønsker meg plaggene så jeg kan overraske mamma. Hun bor på hytta, ikke så langt fra der Vegard Ulvang kommer fra. Det er kaldt i Finnmark. Hun har en nydelig hund som krever sine daglige turer, og er selv veldig aktiv i tillegg. Jeg vil gi henne noe fint. Så hun slipper å fryse. 🙂

 64. Andrea Rekvin says:

  Jeg har ønsker meg genseren og lua fordi de ser utrolig varme og behagelige ut! Kjempefint for en frysepinne som meg som elsker å være ute 😉

 65. Andrea Rekvin says:

  Jeg ønsker meg genseren og lua fordi de ser utrolig varme og behagelige ut! Perfekt for en frysepinne som meg som elsker å være ute 😉

 66. HildeM Lykkelig med liten says:

  Jeg fryser alltid og er mye ute med barna på tur så denne hadde vært toppen

 67. Kjersti Sellæg says:

  Jeg ønsker meg en varm og god genser og lue for ikke å holde meg varm på tur i fjellet, spesielt når man setter seg ned med nistepakken eller kommer fram til den iskalde hytta brr!

 68. Anita Kval says:

  Jeg trenger gode varme klær som jeg kan bruke når jeg er ute hver dag med barna i barnehagen.

 69. Kjersti Sellæg says:

  Jeg ønsker meg en varm og god genser og topplue for å holde meg varm på tur i fjellet, spesielt for når man setter seg ned med nistepakken eller kommer fram til ei iskald hytte brr!

 70. nina stubberud says:

  Det var ett snasent flott anntrekk som hadde gjort meg vinterfin.

 71. Magnhild Haugland says:

  Eg trur mannen i huset hadde blitt veldig nøgd, sidan eg stikk av med hans kvar gong eg treng ein god og varm genser. Eg hadde blitt veldig nøgd eg og , sjølvsagt 😉

 72. Karina Kvanneberg Skogli says:

  Hadde Vært godt med kvalitetsplagg I ull som holder kulda et lengre steinkast unna:)

 73. Janne Lund Kjørren says:

  Jeg vil gjerne vinne Ullgenser og lue fra ulvang fordi jeg har en sykdom som gjør at jeg fryser året rundt så for meg er ull = Gullvérdt <3

 74. Terese says:

  Jeg ønsker meg den fordi den er så lekker og jeg er en frostpinne som liker å holde varmen men fortsatt se fin ut 🙂

 75. Lisbet Karlsen says:

  Jeg er hardt rammet av reumatisme og varme er den beste medisin jeg kan få. Fryser jeg så blir jeg stiv og sengeliggende. Nå spiser jeg smertestillende som drops, så perioden er ikke god. ULL er GULL for en reumatiker. Ønsker dere alle en fredelig natt <3

 76. Lill Morønning says:

  Jeg har bursdag i dag (noe husbond tydeligvis har glemt, hahahaha ) og jeg ELSKER ULL!? Er bosatt i ødemarken, så ny genser og lue hadde vært perfekt! ?

 77. Lisa-Mari Johansen says:

  Finnes ikke bedre genser enn ulvang rav genserene! Så varme og gode for en frosen pinne som meg! ?

Comments are closed.

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this