Åsnes sin aller ferskeste nyhet ligger bak dagens luke. Og det er intet mindre enn vår egen, Tonje Blomseth sin signaturski vi har å gjøre med!  Den splitter nye skien til Tonje er den ultimate fjellskien for bratt terreng og krevende nedkjøringer.  En ski for de virkelig eventyrlystne turjentene!

Hvordan vinner jeg?

 1.  Gå inn på hjemmesidene til Åsnes
 2. Hvor mange damemodeller har Åsnes i sitt sortiment, og hvilke turjenter er de oppkalt etter?
 3. Fortell oss hvor du har tenkt å ta med deg skiene dersom du vinner og med hvem.

Skriv svaret ditt i kommentarfeltet under blogginnlegget eller på instagram- eller facebookposten for å være med i trekningen!

Lykke til!

Vinneren av gårsdagens luke ble Benedickte Aasen!

Vi Gratulerer!

208 thoughts on “Julekalender Luke 20

 1. Linn Solberg says:

  3 fjellski i damemodell og de er oppkalt etter Tonje Blomseth, Cecile Skog og Liv Arnesen ??

 2. Heidi Bjerre says:

  Åsnes har tre damemodeller i sitt sortiment, oppkalt etter turjentene Cecilie Skog, Tonje Blomseth og Liv Arnesen. Om jeg er så heldig å vinne, så vil jeg ta med meg min gode venn og turkompis Kjell Arild på tur. Da pakker vi pulkene med vintertelt og vinterposer og går på tur i setesdalsheiene.

 3. Maja Tjosaas says:

  Åsnes har 3 damemodeller i sitt skisortement, navnene de bærer er etter turjentene Liv Arnesen, Cecilie Skog og Tonje Blomseth.
  Signaturmodellen til Tonje Blomseth skal få være med innover Rørosviddene med hunden min, på Finnmarksvidda med ei god venninne, nærturer med lillebrorene mine og overalt ellers hvor jeg skulle finne på å gå med de som måtte ønske å være med meg på tur! ❄️?⛷

 4. Hilde Dahlseng says:

  2. Åsnes har tre damemodeller, og de er oppkalt etter Tonje Blomseth, Cecilie Skog og Liv Arnesen.
  3. Ønsker å bruke skiene i Saudafjella sammen med familie og venner.

 5. Bente Therese Tovås says:

  Åsnes har 3 damemodeller de er oppkalt etter Tonje Blomseth, Cecile Skog og Liv Arnesen! Hadde tatt de med på hytta vår på tustervatne i nordland sammen med mannen og barna våre

 6. Oda Halle says:

  De har 3 damemodeller, oppkalt etter Cecilie skog <3, Tonje Blomseth <3 og Liv Arnesen <3
  3 fantastiske og inspirerende kvinner!
  Vinner jeg blir det utvilsomt rundtur i Trollheimen på skiene og meg, samt flere andre turer i nærområdet og større mål litt lenger hjemmefra (drømmen om Svalbard).

 7. Marthe Rønning Opsal says:

  Det er 3 fjellski i damemodell og de er oppkalt etter Cecilie Skog, Liv Arnesen og Tonje Blomseth? Jeg ville ha tatt med meg skiene på hytta, hytta ligger en ganske bratt bakke og bak hytta er det et fantastisk fint fjell som er flatt og fantastisk å gå på når du endelig kommer opp!

 8. Ranita Kristin says:

  Åsnes har 3 damemodeller de er oppkalt etter Tonje Blomseth, Cecile Skog og Liv Arnesen! Jeg ville tatt med men junior på 7 år i Bodømarka ?

 9. Aud Nystad says:

  1. Åsnes har 3 damemodeller – Tonje Blomseth, Cecile Skog og Liv Arnesen.
  2. Skitur i grensetraktene i Indre Troms med en av mine flotte unge tantejenter.

 10. Anne Tone Raknes says:

  3 rene damemodeller, men vi kan bruke alle skiene! 😉
  Liv Arnesen, Tonje Blomseth og Cecilie Skog.
  Jeg vil dra på ski til Rondane med Monica Ruud Iversen! Jeg har litt for tunge ski (Amundsen), og har vært mye plaget med gnagsår på tidligere turer. Jeg håper nye sko (allerede kjøpt inn, nye og lettere ski (tvitvi), samt bedre taping vil gjøre turene ENDA bedre 🙂

 11. Eline Knutsen says:

  Åsnes har 3 damemodeller, og de fine, flotte damene som er så heldig å pryde dem er Tonje Blomseth, Cecile Skog og Liv Arnesen
  Er jeg så heldig å vinne meg et par fjellski blir det turer i fjell og mark i nærområdet her i Tromsø, men hund og kjæreste på slep. ✨

 12. Oda Erlendsdotter Urke says:

  Åsnes har 3 damemodeller, og de er oppkalt etter Cecile Skog, Tonje Blomseth og Liv Arnesen. Turen går over Hardangervidda sammen med en god venninne.

 13. Tone Hagen says:

  1. Åsnes har 3 damemodeller: Tonje Blomseth, Cecile Skog og Liv Arnesen.
  2. Ville tatt de med meg når jeg reiser på vinterfjellet i Sirdalen og er på vakt og i beredskap med Hjelpekorpset ? og på skitur i fjellet med kjæresten ??

 14. Karina Jørgensen says:

  Åsnes har 3 damemodeller oppkalt etter cecilie skog, Tonje Blomseth og Liv Arnesen.
  Skiene vil jeg ta med meg til trollheimen sammen med ei god venninne 🙂

 15. Kamilla says:

  Åsnes har 3 damemodeller oppkalt etter Tonje Blomseth, Liv Arnesen og Cecilie Skog❄️ Jeg vil ta med skienene på tur i vakre nord-norge❤️

 16. Guro says:

  Åsnes har 3 damemodeller, de er oppkalt etter Cecilie Skog, Tonje Blomseth og Liv Arnesen.
  Ville tatt en skitur på hytta i Trollheimen sammen med ei venninne.

 17. Sofie NK says:

  1. Åsnes har tre damemodeller, oppkalt etter Tonje Blomseth, Cecile Skog og Liv Arnesen.
  2. Hvis jeg vinner skal jeg trene hardt for å kunne bli med gubben på hans strabasiøse skiplaner: to uker DNT Massiv som opptrening til Svalbard på langs og Grønland på tvers.

 18. Christine Alexandra says:

  Åsnes har 3 damemodeller, og de er oppkalt etter Cecile Skog, Tonje Blomseth og Liv Arnesen. ?

  Da blir det mange turer med barna i Romeriksåsen, ellers turer på fjellet, skiturer på Hardangervidda med min søster=)

 19. Emma Aakre says:

  Åsnes har 3 damemodeller☀️ De er oppkalt etter Tonje Blomseth, Liv Arnesen og Cecilie Skog❄️ Jeg vil ta med skiene på tøffe fjellturer på hytta?

 20. KariAnneHeldalEide says:

  3 dame modeller. Cecilie Skog, Liv Arnesen og Tonje Blomseth??
  Jeg skal til Romsdalen på nyåret. Hadde vært fantastisk å tatt seg en skitur da sammen med min beste venninne Marianne Lund Johansen som bor i Åndalsnes for øyeblikket.
  Jeg bare elsker Romsdalen og alt det magiske på fjellet der. Hadde vært fantastisk med en skitur oppå fjellet der.

 21. Emma Aakre says:

  Åsnes har 3 damemodeller☀️ De er oppkalt etter Tonje Blomseth, Liv Arnesen og Cecilie Skog❄️ Jeg vil ta med skiene på tøffe fjellturer på hytta

 22. Linda Sandvik says:

  1. Åsnes har 3 damemodeller: Tonje Blomseth, Cecile Skog og Liv Arnesen.
  2. Ville tatt de med meg når jeg reiser på fjellturer

 23. Siv Kristiansdotter Bøyum says:

  1: Åsnes har tre damemodeller oppkalt etter Tonje Blomseth, Cecilie skog og Liv Arnesen

  Om jeg hadde vunnet ski, ville jeg tatt de med meg overalt i fjellet, kanskje spesielt på tur til Bjordalsbu og innover i Skarvheimen! og kanskje på en liten oppdagelsesferd i Oslomarka også, og jeg ville tatt med meg Liv Christine Strandenæs på tur 🙂

 24. Ingvild E. Dunn Riisnes says:

  Åsnes har 3 damemodeller: Tonje Blomseth, Cecile Skog og Liv Arnesen.

  Jeg ville brukt de på hytten på Vatnahalsen med hunden, mannen og datteren min ?

 25. Kristine says:

  1. Åsnes har tre damemodeller oppkalt etter Tonje Blomseth, Cecilie Skog og Liv Arnesen.

  Jeg ville dratt på ski innover sylan området sammen med samboeren Philip Aas og husky-malamute jenta Arya!

 26. Mette Carlsen says:

  Åsnes har 3 damemodeller, oppgalt etter Tonje Blomseth, Cecilie Skog og Liv Arnesen. Om eg vinn har eg lyst til å ta skiene med på Snønipa på grensa mellom Jølster, Gloppen og Stryn. Snønipa er ein såkalla nunatak, dvs. eit fjell som stikk opp gjennom ein isbre. Har aldri vore der sjølv om eg bur i nærleiken. Har to venninner som kjøpte seg Åsnesski i fjor, som eg vil gå ilag med.

 27. Ida Andrea Aspelund says:

  Åsnes har 3 damemodeller: Tonje Blomseth, Cecile Skog og Liv Arnesen.

  Ville tatt med meg skiene på tur innover Rondane – en drøm jeg satser på blir virkelighet 🙂

 28. Emeline says:

  1. Åsnes har 3 damemodeller:
  -Tonje Blomseth
  -Liv Arnesen
  -Cecilie skog
  2. Jeg ville tatt di med på ny tur på Hardangervidda, da jeg kun har vert der 1 gang fordi jeg ikke har egne fjellski. Jeg ønsker meg virkelig disse da jeg er en utrolig stor fan av Tonje, hun er mitt forbilde! Jeg er veldig glad i å gå ute selv.

 29. Emma Aakre says:

  Åsnes har 3 damemodeller? De er oppkalt etter Tonje Blomseth, Liv Arnesen og Cecilie Skog❄️ Jeg vil ta med skiene på tøffe fjellturer på hytta?

 30. Torunn Brandvold says:

  3 dame modeller: Cecilie Skog, Liv Arnesen og Tonje Blomseth ? Ønsker å ta de med på påsketur i Reinheimen med min mor og samboer ?

 31. Frida Mari Jakobsen says:

  Åsnes har 3 damemodeller oppkalt etter Liv Arnesen, Cecilie Skog og Tonje Blomseth!❄️
  Hvis jeg vinner vi jeg ta med meg min samboer og vår gutt på 2år til fjells i vinterferien! Min drømmeplass er Børgefjell!❄️?

 32. Linn Gulbrandsen says:

  Åsnes har tre damemodeller oppkalt etter eventyreren Tonje Blomseth, Cecilie skog og Liv Arnesen.

  Jeg ville tatt med meg skiene overalt hvor jeg skulle gått turer. Alt fra nærområdet rundt Stjørdal, Meråker, Storlien, Sylan, Skarvan og Roltdalen og helt sikkert mange andre plasser!

 33. Josefine Baustad says:

  Åsnes har tre damemodeller. De er oppkalt etter Tonje Blomseth, Cecile Skog og Liv Arnesen. Skiene vil bli med på turer i Sunnhordaland med far i første omgang.

 34. Hege Enge Dekkerhus says:

  Åsnes har 3 damemodeller som er Tonje Blomseth, Liv Arnesen og Cecilie Skog. Om jeg vinner blir første turen med de inn i Ånderdals Nasjonalpark på Senja sammen med familien♡

 35. Therese says:

  Åsnes har 3 damemodeller. De er oppkalt etter Cecilie Skog, Liv Arnesen og Tonje Blomseth. Jeg vil ta med skiene blant annet på tur fra Brøste til Grotli med samboeren min og Alaskan Malamuten vår:) Men også mange andre turer i samme område.

 36. astridpastrid says:

  Åsnes har 3 damemodeller. Dei er oppkalt etter Tonje Blomseth, Cecile Skog og Liv Arnesen.
  Vinn eg Tonje Fjellski skal dei få sin debut til Melshornet i Ørsta -deretter maaange fine turer rundt omkring på Sunnmøre ilag med Renate og Camilla 😀

 37. Emma Aakre says:

  Åsnes har 3 damemodeller☀️ De er oppkalt etter Tonje Blomseth, Liv Arnesen og Cecilie Skog❄️ Disse skiene står høyt opp på ønskelisten? Jeg vil ta med skiene på tøffe fjellturer på hytta?

 38. Astrid Sødahl says:

  Åsnes har tre damemodeller, oppkalt etter Tonje Blomseth, Liv Arnesen og Cecilie Skog ?? Jeg vil ta med skiene på Snøhetta og Veslesmeden i løpet av vinteren ❤️

 39. Ragnhild Bidenkap Tofte says:

  Åsnes har tre fine damemodeller, oppkalt etter Tonje Blomseth, Liv Arnesen og Cecilie Skog. Om jeg vinner, blir de med på skitur i de dype skoger i Pasvik, sammen med min kjære venninne, Kine, som bor der oppe og som jeg savner veldig mye! ♥️

 40. Amalie Knoff says:

  Åsnes har 3 damemodeller. De er oppkalt etter Cecilie skog, Tonje Blomseth og Liv Arnesen? Planen var å kjøpe skiene til Cecilie skog selv, ettersom jeg og typen tenkte oss en lengre fjelltur fra Haukeliseter til Finse nå i vinter og litt småturer rundt haukeliområdet trenger jeg noen gode fjellski? så da prøver vi lykken her???❄️

 41. Ellen Arntzen says:

  Åsnes har 3 damemodeller som er oppkalt etter cecilie skog, Tonje Blomseth og liv Arnesen. Om jeg vinner blir skiene med på turer på kvaløya utenfor tromsø med mine gode turvenner!

 42. Tina Melfjord says:

  1. Åsnes har 3damemodeller, som er oppkalt etter Tonje Blomseth, Cecilie Skog og Liv Arnesen.
  2. Jeg har tenkt å dra opp til det høyeste fjellet på Helgeland, Okstindene, for å besøke Rabothytta, for den vil jeg veldig gjerne oppleve også på vintertid! Og den jeg vil ha med meg er selvfølgelig lillesøster, som er min faste turpartner 🙂

 43. Julie says:

  Åsnes har tre damemodeller. De er oppkalt etter Liv Arnesen, Cecilie Skog og Tonje Blomseth?? Dersom jeg vinner blir skiene med på Massivruta fra Sota seter til Haukeliseter, og på turer i Rondane i løpet av vinteren?

 44. Lotte van Oorschot says:

  Åsnes har tre damemodeller fra utrulig inspirerande damer: Cecilie Skog, Tonje Blomseth og Liv Arnesen!
  Visst eg vinne skiene vil eg, min far og broren min gå på enda fleire toppturar ilag! Og eg kan oppfylle drømmen min ved å gå i faren min sine fotspor, nemlig å leve av det ein elskar nemlig friluftsliv <3Det som er litt spesielt er at foreldra mine er nederlanske og eg er født i Norge, noko eg er veldig stolt over! Eg er heilt betatt av den norske naturen! Det er terapi for sjelen! Eg vil bli guide og overta familiebedriften vår, Norway Adventures! Dette kan eg når eg får gå på ski av forbildet mitt Tonje Blomseth <3 Mvh Lotte, 14 år

 45. Karina Johannesen says:

  1. Det er tre damemodeller i Åsnes sitt sortement. De er oppkalt etter turjentene Cecilie Skog, Tonje Blomseth og Liv Arnesen.
  2. Dersom jeg vinner blir skiene med på mange fine skiturer i Sauda/ Etne fjellene

 46. Valgjerd Engan says:

  Åsnes har oppkalt 3 damemodeller av ski etter Liv Arnesen, Cecilie Skig og Tonje Blomseth. Dersom jeg vinner skiene ser jeg frem til flotte turer i sylmassivet rundt hytta ????

 47. Ida Kasin says:

  Åsnes har tre damemodeller, disse er oppkalt etter Liv Arnesen, Cecilie Skog og Tonje Blomseth. Om jeg vinner vil jeg dra på tur på Hardangervidda og Brattefjell Vindeggen med gode turvenner ??️

 48. Marianne says:

  Liv Arnesen, Cecilie Skog og Tonje Blomseth er de tre som har egen ski hos Åsnes 🙂

  Vil ta med meg samboer på Vegglifjell og nyte friskt vær, bål og kaffe <3

 49. Hedda says:

  1. Åsnes har tre damemodeller oppkalt etter Liv Arnesen, Cecilie Skog og Tonje Blomseth.
  2. Dersom jeg vinner blir skiene med på Hardangervidda på langs!

 50. Linea Marie Kalstad says:

  Åsnes har tre damemodeller som er oppkalla etter Liv Arnesen, Cecilie Skog og Tonje Blomseth.

  Visst eg vinner skal eg ta med meg min beste turvenninde Natalie Hermansen på den vakraste skitur i Gaularfjellet og på jostedalsbreen på langs 🙂

 51. Emma Aakre says:

  Åsnes har 3 damemodeller☀️ De er oppkalt etter Tonje Blomseth, Liv Arnesen og Cecilie Skog❄️ Disse skiene står høyt opp på ønskelisten? Jeg vil ta med skiene på tøffe fjellturer på hytta?

 52. Inger Rødum says:

  Åsnes har tre damemodeller som er oppkalt etter Tonje Blomseth, Liv Arnesen og Cecilie Skog.
  Dersom jeg vinner blir det mange fine skiturer på Kvaløya og ellers i Tromsø-området.

 53. Lise Elvelund Springborn says:

  Liv Arnesen, Cecilie Skog og Tonje Blomseth er de tre som har egen ski hos Åsnes

  Jeg ville tatt med skiene på eventyr på vakre Senja sammen med mim kjære ?

 54. Emma Aakre says:

  Åsnes har 3 damemodeller☀️ De er oppkalt etter Tonje Blomseth, Liv Arnesen og Cecilie Skog❄️ Disse skiene står høyt opp på ønskelisten? Jeg vil ta med skiene på tøffe fjellturer på hytta

 55. Ingrid Haarstad says:

  Åsnes har tre damemodeller som er oppkalt etter Cecilie Skog, Liv Arnesen og Tonje Blomseth. Hvis jeg vinner blir skiene med på tur på Venabygdsfjell og i Trollheimen!?

 56. Ine Cecilie Norum says:

  Åsnes har tre damemodeller oppkalt etter Tonje Blomseth, Liv Arnesen og Cecilie Skog. Skiene blir med meg på tur i Jotunheimen og Rondane, sammen med min samboer Truls!

 57. Marie Myrslo Tangen says:

  Tre damemodeller, oppkalt etter Cecilie Skog, Liv Arnesen og Tonje Blomseth. Jeg vil ta med skiene på tur i Blåfjella –
  Skjækerfjella.

 58. Martine Laurhammer says:

  Åsnes har tre damemodeller oppkalt etter Cecilie Skog, Tonje Blomseth og Liv Arnesen. Jeg har tenkt å ta med meg skiene på tur i fjeller, i første omgang Haukelifjell i juleferien. Jeg liker best å gå utenfor løypene, og da trenger man gode fjellski som jeg tror at Tonje Blomseth sine signaturski er.

 59. Hanne Vigen says:

  Åsnes har tre damemodeller som er oppkalt etter Cecilie Skog, Liv Arnesen og Tonje Blomset. Vil ta med meg skiene og samboeren på en fjelltur i Troms 🙂

 60. Ingvild Ruskedal says:

  Åsnens har tre damemodeller, oppkalt etter Cecilie Skog, Tonje Blomseth og Liv Arnesen. Skiene hadde blitt med meg på tur hvor som helst egentlig, må selvsagt finne et ekstra fint sted for premiæreturen ???

 61. Annikken says:

  Åsnes har 3 damemodeller. De er oppkalt etter Cecilie Skog, Tonje Blomseth og Liv Arnesen. Den første turen går til Hårskaløen?

 62. Gry Helen Sunde says:

  Åsnes har tre damemodeller:
  -Liv Arnesen
  -Tonje Blomseth
  -Cecilie Skog
  Jeg ville brukt skiene på Lifjell 🙂

 63. Siri Hagen says:

  1) 3 damemodeller. Oppkalt etter turjentene Liv Arnesen, Cecilie Skog og Tonje Blomseth
  2) min datter satser på et år på Alta Folkehøyskole neste år og trenger skikkelige ski når de skal ut på turer med og uten skolekamerater og hund(er)

 64. Lenea says:

  Åsnes har tre damemodeller. De er oppkalt etter Tonje Blomseth, Cecilie Skog og Liv Arnesen
  Jeg ville tatt med skiene på en fin og lang tur på Grønland etter en tid med trening

 65. Anniken Hoel says:

  Åsnes har tre damemodeller som er oppkalt etter Tonje Blomseth, Cecilie Skog og Liv Arnesen.
  Skulle jeg være så heldig og vinne skiene, som da blir mine første fra Åsnes, vil jeg ta de med på tur i Bodø området og til Narvik ? jeg har da med min samboer på tur ?❤

 66. Maria Cha Røen Kjeve says:

  Tre modeller
  -Liv Arnesen
  -Tonje Blomseth
  -Cecilie Skog
  På tur med gode venner.

 67. Ingunn Langødegård says:

  Åsnes har tre damemodeller som er oppkalt etter turjentene Tonje Blomseth, Liv Arnesen og Cecilie Skog. ?
  Hvis jeg vinner skiene vil jeg ta de med på turer i fjellene rundt Valdres, i Jotunheimen og på Blefjell, der jeg pleier å gå 🙂 ⛰ Hardangervidda, Sulebu-Finse med lillesøster Guro, og pulkturer sammen med Trine-Lise blir det også! ?? (Med mål om en Grønlandskryssning) ??

 68. Kirsti Haram says:

  Åsnes har tre damemodeller oppkalla etter Tonje Blomseth, Liv Arnesen og Cecilie Skog. Om eg vert den heldige så skal skia få bli med på ulike toppar og høgdedrag her på Sunnmøre. Vil starte med Garnestua som er rett bak huset vårt. Eg vil ta med mine spreke søstre på desse turane! ?

 69. Ann Therese says:

  Åsnes har tre damemodeller oppkalt etter Tonje Blomseth, Liv Arnesen og Cecilie Skog.
  Vi var så uheldig å miste alt i husbrann i mai, deriblandt alt turutsyret mitt og fjellskiene. Om jeg er så superheldig å vinne så skal jeg i allefall ta turen opp på Skarven. Men drømmer også om turer på Sunnmøre <3

 70. Julie Sølverud says:

  Åsnes har tre damemodeller i sitt sortiment. Modellene er oppkalt etter Tonje Blomseth, Liv Arnesen og Cecilie Skog. Om jeg er så heldig å vinne ville jeg tatt med meg skiene på tur i Jotunheimen og i Sylan. 🙂

 71. Linda Grundeland says:

  3 modeller:
  – Liv Arnesen
  -Tonje Blomseth
  -Cecilie Skog
  Hva jeg vinner ville jeg gått over Hardangervidda igjen. Etter å ha gått med eldgamle tunge fjellski uten slipte stålkanter , for store skisko og for lave staver denne påska ?, ønsker jeg å prøve turen en gang til med skikkelig utstyr ? Jeg ville tatt med meg min kjære kusine Anne Line ?

 72. Karine Næss Frafjord says:

  Åsnes har tre damemodeller oppkalt etter Tonje Blomseth, Liv Arnesen og Cecilie Skog. Jeg vil ta med mine to tenåringsdøtre til snøen på Brekko, ikke langt fra her vi bor i Stavanger.
  Ikke langt, ikke fancy, ikke utfordrende. Bare fine turer etter jobb og skole for å koble ut og nyte natur og godt selskap.

 73. Trine Elvenes says:

  Åsnes har tre damemodeller oppkalt etter Liv Arnesen, Cecilie Skog og Tonje Blomseth?. Skiene vil bli brukt i fjell og mark i vakre Vesterålen, sammen med min samboer og barn?

 74. Ina Skaara says:

  Åsnes har tre damemodeller, de er oppkalt etter Liv Arnesen, Cecilie Skog og Tonje Blomseth! Skiene vil bli brukt både på fjell og mark både i det nære og fjerne rundt i Norge 🙂

 75. Carina says:

  Tre damemodeller fra Åsnes. Tonje Blomseth, Liv Arnesen og Cecilie Skog. Villa vært mye mer på småtura i nærområde på vintern for æ har ikke ski?

 76. Emma Aakre says:

  Åsnes har 3 damemodeller☀️ De er oppkalt etter Tonje Blomseth, Liv Arnesen og Cecilie Skog❄️ Disse skiene står høyt opp på ønskelisten? Jeg vil ta med skiene på tøffe fjellturer på hytta?

 77. Åse Kolstad says:

  Åsmes har tre damemodeller ? modellene er oppkalt og inspirerrt sv Liv Arnesen, Cecilie Skog og Tonje Blomseth. Disse ville blitt brukt mest i Blå-Skjækerfjella, men også på langtur over Hardangervidda sammen med min bestevenninne (som for øvrig nettopp har fått disse selv) ?

 78. Cathrine Jensen says:

  Åsnes har 3 damemodeller; oppkalt etter Cecilie Skog, Liv Arnesen og Tonje Blomseth. Om jeg vinner blir det turer rundt omkring i Loppa og Kvænangen kommune, sammen med min mann og hunden vår Charlie. ?

 79. Mathilde Dæhlin says:

  Åsnes har tre damemodeller i sitt sortiment. Disse er oppkalt etter turjentene Tonje Blomseth, Liv Arnesen og Cecilie Skog. Hvis jeg vinner skal skiene pakkes med til Slovakia, og brukes i Tatras-fjellene for å få gode avbrekk fra studiene i vinterhalvåret!

 80. Regine says:

  Osnes har 3 damemodeller i sitt sortiment, oppkalt etter; Cecilie Skog, Liv Arnesen og Tonje Blomseth. Disse skiene står veeeldig høyt opp på ønskelista! Og kommer til å brukt på Hardangervidda på magiske eventyr med meg og de tre hundene mine ??⛷

 81. Anette Sara Andersen says:

  Tre damemodeller: Liv Arnesen, Cecilie Skog og Tonje Blomseth. Hvis jeg vinner blir skiene med på kryssing av Finnmarksvidda i ulike retninger, og en dag blir de med på Grønlandskryssing.

 82. Ingeborg Anna says:

  Det er 3 damemodeller: Liv Arnesen, Cecilie Skog, Tonje Blomseth. Hvis jeg vinner skal skia bli brukt på mange turer i fjellene i nærområdet mitt på tur sammen med tvillingsøstra mi?

 83. Lise Rakel Frøysadal says:

  Åsnes har 3 damemodeller: Tonje Blomseth, Cecilie Skog og Liv Arnesen.
  Turene vil bli på fjellene i inn- Trøndelag

 84. Linn Storsæt says:

  Åsnes har tre damemodeller: Liv Arnesen, Cecilie skog og Tonje Blomseth? Ville tatt de med meg på tur i Eidsbugarden eller på en hytte til hytte sammen med kjæresten?

 85. Linn Siri Holsetstuen says:

  Åsnes har tre damemodeller i sitt sortiment: Liv Arnesen, Cecilie Skog og Tonje Blomseth. Jeg vil ta med min venninne Lene på skitur på Dovrefjell ?

 86. Heidi Furuseth Løvhaug says:

  Åsnes har tre damemodeller i sitt sortiment: Liv Arnesen, Cecilie Skog og Tonje Blomseth. Jeg vil ta med min datter på tur i åsene og skogen på Hadeland og Toten.

 87. Katja Westerholm says:

  Åsnes har 3 damemodeller oppkalt etter Liv Arnesen, Cecilie Skog og Tonje Blomseth. Ifjor var planen min å lære meg og gå på ski, men så knakk jeg ankelen og gikk glipp av hele snøsesongen. Jeg har lyst å dra på fjellturer også om vinteren og nyte fantastiske utsikter fra fjelltopper i vårt vakre land.

 88. Nadia says:

  Åsnes har 3 damemodeller. De er oppkalt etter Liv Arnesen, Cecilie Skog og Tonje Blomseth. Trenger sårt ett par fjellski da jeg ikke har det! Vil ta med meg kjæresten på alt av fine turer vinetren har å by på i Salten ??❤

 89. Siri Aanensen Nodeland says:

  Åsnes har 3 damemodeller. De er oppkalt etter Tonje Blomseth, Liv Arnesen og Cecilie Skog❄️ Disse skiene står høyt opp på ønskelisten? Jeg vil ta med skiene på fjellturer I setesdalsheiene

 90. Marita Bråten says:

  3 damemodeller oppkalt etter Tonje Blomseth, Cecilie Skog og Liv Arnesen.
  Hvis jeg vinner vil jeg ta med skiene på toppturer rundt på Sunnmøre sammen med kjæresten 🙂

 91. Oda Blø Brune says:

  1+2. Åsnes har tre damemodeller, fjellski oppkalt etter Tonje Blomseth, Liv Arnesen og selvsagt Cecilie Skog.
  3. Hvis jeg vinner, får jeg meg endelig gode fjellski og skal bytte ut smale ski med BC-bindinger med noe skikkelig. Da blir det tur både på Sunnmøre, Hardangervidda, Gullfjellet i Bergen og mye mer! Blir nok helst med kjæresten eller turjentevenninner.

 92. Kaja says:

  Det er tre damemodeller oppkalt etter
  Liv Arnesen, Cecilie Skog og Tonje Blomseth. Hvis jeg er så heldig å vinne har jeg tenkt å ta med skiene til Jotunheimen sammen med min faste tur venninne. 😉

 93. Elena Marie Grøtan says:

  Åsnes har tre damemodeller i sitt sortiment, oppkalt etter
  Liv Arnesen, Cecilie Skog og Tonje Blomseth. Hvis jeg er så heldig å vinne har jeg tenkt å ta med skiene til Finnmarksvidda og oppleve den vakre vinteridyllen der oppe 🙂

 94. Kristin Froeynes Devold says:

  Åsnes har 3 damemodeller!! Og de er oppkakt etter Tonje Blomseth, Liv Arnesen og Cecilie Skog ??
  – Turen går i vakre Tafjordfjella sammen med gode venner!! ?

 95. Emma Aakre says:

  Åsnes har 3 damemodeller☀️ De er oppkalt etter Tonje Blomseth, Liv Arnesen og Cecilie Skog❄️ Disse skiene står høyt opp på ønskelisten? Jeg vil ta med skiene på tøffe fjellturer på hytta?

 96. Gro Anita Bjørnfeld says:

  Åsnes har 3 damemodeller. De er oppkalt etter Tonje Blomseth, Liv Arnesen og Cecilie Skog. Turen går i første omgang til Haukelifjell. 🙂

 97. Ida Karoline R Jevanord says:

  Åsnes har 3 damemodeller? De er oppkalt etter Tonje Blomseth, Liv Arnesen og Cecilie Skog.
  Jeg vil ta dem med til alpene, til Østerriket med kjærsten min❤

 98. Rikke says:

  Åsnes har tre damemodeller og de er oppkalt etter Liv Arnesen, Tonje Blomseth og Cecilie Skog. Jeg vil stå på ski i sunnmørsalpene❤️

 99. Katrine Bendiksen says:

  De har tre damemodeller som er oppkalt etter Cecilie Skog, Liv Arnesen og Tonje Blomseth. Jeg vil ta dem med på tur i Jotunheimen med min turvenninne ❤?‍♀️

 100. Sandra S says:

  Åsnes har tre damemodeller og de er oppkalt etter Liv Arnesen, Tonje Blomseth og Cecilie Skog. Jeg vil gjerne at min bestevenninne skal lære meg stå på ski, i en snill bakke til å starte med 🙂

 101. Anne Myrtrøen says:

  Åsnes har 3 damemodeller oppkalt etter Tonje Blomseth, Cecilie Skog og Liv Arnesen.
  Vil ta med skiene til fjellområdene rundt Folldal:)

 102. Signe Elise Livgard says:

  Det er tre damemodeller som er oppkalt etter henholdsvis Cecilie Skog, Liv Arnesen og Tonje Blomseth. Jeg vil ta med meg skiene på tur opp Hallingskarvet sammen med vofsen og en god kompis!

 103. Emma Bentsen says:

  Åsnes har tre damemodeller oppkalt etter Liv Arnesen, Cecilie Skog og Tonje Blomseth ? Jeg vil ta med skiene til Lofoten ?️

 104. Lill Mari Mogstad says:

  3 damemodeller. Jeg har lyst til å bli flinkere til å reise på skitur – skiene jeg har nå er så dårlige…?

 105. Sofie viker says:

  Åsnes har tre damemodeller med fjellski. Oppkalt etter tre rå damer – Liv Arnesen, Cecilie Skog og siste frøken ut er Tonje Blomseth.
  Skiene ville blitt med på tur nå i nyttårshelga, på påsketur der hvor det måtte være best skiføre til den tid og helgeturer vinteren 2018, samt til kiting nå i vinter! De vil garantert bli mye brukt❄️???

 106. Torunn Nyhus Stene says:

  Åsnes har tre damemodeller oppkalt etter Liv Arnesen, Cecilie Skog og Tonje Blomseth

  Vil ta de med på skiturer på hytta blandt annet

 107. Martine Engen says:

  Det er 3 damemodeller av selveste Liv Arnesen, Cecilie Skog og Tonje Blomseth. Tar med meg skiene overalt, men de blir nok mest brukt i Tromsø. Hvis jeg vinner skal jeg faktisk gå over Finnmarksvidda i påsken?

 108. Thea Elise Aasen says:

  Åsnes har 3 damemodeller oppkallet etter Liv Arnesen, Cecilie Skog og Tonje Blomseth 🙂 Vil ta med skiene på Vestrefjellet, Sunnmøre 🙂

 109. Charlotte says:

  Åsnes har 3 damemodeller oppkallet etter Liv Arnesen, Cecilie Skog og Tonje Blomseth. Vil gjerne ta med skiene på tur i Østmarka (Oslo). ?

 110. Nina Bøkseth says:

  Åsnes har tre damemodeller; Liv Arnesen, Cecilie Skog og nå de nye Helene Blomseth. Jeg skal ei uke oppi Sylene i vinter. Med ett par ordentlige ski som disse, kan det ligge ann til to uker. Er man skodd ordentlig blir turene mye mer gøy. Har fulgt Helene Blomseth i flere år nå. Var på foredrag med henne for to tre år siden i Bessaker. Sterk jente som følger sitt hjerte og sine drømmer!

 111. Nina Ripmann says:

  Åsnes har 3 damemodeller oppkallet etter Liv Arnesen, Cecilie Skog og Tonje Blomseth 🙂 Jeg drar gjerne til Finse og tar meg noen runder i Hallingskarvet 🙂

 112. Janne Lund Kjørren says:

  Åsnes har 3 damemodeller oppkallet etter Liv Arnesen, Cecilie Skog og Tonje Blomseth ❄️?? Jeg ville tatt med meg Min søster på en skitur et av BReheimennasjonalpark sine flotte fjellområder ?❄️?

 113. heidja says:

  Åsnes har 3 damemodeller, og de er oppkalt etter Liv Arnesen, Cecilie Skog og Tonje Blomseth. Hvis jeg vinner skal jeg bruke de i Stabbursdalen i Finnmark

 114. Tora Fuskevåg says:

  Åsnes har 3 damemodeller oppkallet etter Liv Arnesen, Cecilie Skog og Tonje Blomseth. Dersom jeg vinner vil jeg ta med meg skiene for å gå Kungsleden i Sverige, og ellers mange småturer i Troms

 115. Anja Restad says:

  Det er tre damemodeller: Liv Arnesen, Cecilie Skog og Tonje Blomseth.
  Hvis jeg vinner skal jeg gå mye mer på turer i nærområde og etterhvert legge ut på litt lengre turer!

 116. Siv-Anita Hundershagen says:

  Åsnes har 3 damemodeller og dei er oppkalla etter Tonje Blomseth, Cecilie Skog og Liv Arnesen. Viss eg vinn blir det mange turar saman med hunden min Lykke og så blir dei med på å gå Jostedalsbreen på langs i mai ?

 117. Marit Østtun says:

  Åsnes har 3 ski oppkalt etter tur-jenter, Liv Arnesen, Cecilie Skog og Tonje Blomseth.
  Hvis jeg vinner skia, vil jeg ta med meg mine bestevenninner, Ingrid, Julie og Hedda på ukestur i vinter <3

 118. Emma Aakre says:

  Åsnes har 3 damemodeller☀️ De er oppkalt etter Tonje Blomseth, Liv Arnesen og Cecilie Skog❄️ Disse skiene står høyt opp på ønskelisten? Jeg vil ta med skiene på tøffe fjellturer på hytta?

 119. Camilla Aasheim says:

  Åsnes har tre ski oppkalt etter turjenter, og det er Liv Arnesen, Tonje Blomseth og Cecilie Skog. Hvis jeg vinner, vil jeg ta med meg kjæresten på tur på Hardangervidda.

 120. Sofie Jordheim says:

  Åsnes har tre damemodeller! De er oppkalt etter Cecilie Skog, Tonje Blomseth og Liv Arnesen. Hvis jeg vinner vil jeg ta med skiene på tur i Trollheimen med min gode turvenn Line!

 121. siss says:

  De har 3 damemodeller oppkalt etter Tonje Blomseth,Cecilie Skog og Liv Arnesen.
  Skulle jeg være så heldig å vinne ville jeg ta skiene og min kjære på en tur til Hallingskarvet.Han var der som barn og jeg er sikker på at han ville sette pris på en tur dit igjen!

 122. Torill Eriksen says:

  De har 3 damemodeller oppkalt etter Tonje Blomseth,Cecilie Skog og Liv Arnesen, jeg ville tatt med skiene innover i skogen her jeg bor

 123. Lisbeth Nyborg Viklund says:

  De har 3 damemodeller oppkalt etter Tonje Blomseth,Cecilie Skog og Liv Arnesen,Hurdal

 124. Merete Løberg says:

  Åsnes har 3 damemodeller, som er oppkalt etter Tonje Blomseth, Cecilie Skog og Liv Arnesen. 🙂 Jeg ville brukt disse skiene på en fellestur arrangert av DNT. Har alltid hatt lyst til å prøve meg på topptur, men har aldri hatt verken ski eller mulighet, så da hadde det jo vært perfekt å vinne disse skiene slik at jeg kunne fått prøvd meg på en passende nybegynnertur sammen med dyktige folk fra DNT. 🙂

 125. Mona Listou says:

  Åsnes har 3 damemodeller, som er oppkalt etter Tonje Blomseth, Cecilie Skog og Liv Arnesen. Hvis jeg vinner skulle turen gått til fjellstølen vår. Der har jeg ikke vært om vinteren. Langrennski blir for lealausenog slalomski for tungt oppover.

 126. Silje-Therezia Stokke says:

  Åsnes har tre damemodeller ?. Disse er oppkalt etter Cecilie Skog, Liv Arnesen og Tonje Blomseth. Om jeg vinner skal jeg ta med min danske kjæreste Thomas Rimau ❤️ på en skikkelig bra topp tur i nærheten av Sirdalen! Han er gira på å lære å stå på ski. Har selv kun langrenn ski ? så jeg har veeeldig lyst på disse skia! ?☺️?

 127. Nina Sølie Halvorsen says:

  De har 3 modeller etter Tonje Blomseth,Cecilie Skog og Liv Arnesen, vinner jeg blir det turer i Rauland.

 128. Emma Aakre says:

  Åsnes har tre damemodeller; Cecilie Skog, Liv Arnesen og Tonje Blomseth.❄️ Jeg vil bruke disse fjellskiene på fine fjellturer på hytta?

 129. Ingvild Berge Remøe says:

  Åsnes har tre damemodeller, oppkalt etter Tonje Blomseth, Cecilie Skog og Liv Arnesen. Vinner jeg disse hadde det vært gøy å for første gang få prøve meg på en ordentlig langtur på ski, og disse virker jo så allsidig at jeg klarer ikke bestemme meg for hvor jeg skulle starte – jeg ville jo kunne gå overalt! 😀

 130. Emma Aakre says:

  Åsnes har tre damemodeller; Cecilie Skog, Liv Arnesen og Tonje Blomseth.❄️ Jeg vil bruke disse fjellskiene på fine fjellturer på hytta☀️

 131. Trude Larsen says:

  Åsnes 3 damemodeller er: Liv Arnesen, Cecilie Skog og Tonje Blomseth. Hvis jeg er så heldig å vinne skiene blir de med meg på Finnmarksvidda❄

 132. Ane-Christine Jakobsen says:

  Åsnes har 3 damemodeller: Cecilie Skog, Tonje Blomseth og Liv Arnesen❄
  Jeg vil i første omgang bruke skiene til å gå hytte til hytte inne i Sirdalsheiene?❄❄

 133. Liv-Inger Kvam Frøseth says:

  Åsnes har 3 damemodeller: Cecilie Skog, Liv Arnesen og Tonje Blomseth. Jeg ville brukt skiene på fjelltur på Hardangervidda ??

 134. Bente Selstø says:

  Åsnes har 3 damemodeller: Cecilie Skog, Liv Arnesen og Tonje Blomseth.
  Lenge siden forrige skitur, så jeg ville startet forsiktig i skiløypene i nærområdet 🙂

 135. Linda Dahle says:

  Åsnes har 3 damemodeller: Cecilie Skog, Liv Arnesen og Tonje Blomseth. Jeg har tenkt å prøve skiene i nærområde der jeg kommer fra ?

 136. Hanne Berge says:

  Åpnes har 3 damemodeller: Cecilie Skog, Liv Arnesen og Tonje Blomseth? jeg vil ta med skiene i Jotunheimen og på mindre turer i nærområdet?

 137. Marte says:

  Åsnes har 3 damemodeller: Cecilie Skog, Liv Arnesen og Tonje Blomseth. Jeg har lyst til å bruke skiene i nærområdet der hvor jeg kommer fra i første omgang ?

 138. Karoline says:

  Åsnes har 3 damemodeller: Cecilie Skog, Liv Arnesen og Tonje Blomseth. Jeg trenger fjellski fordi jeg går på friluftsliv linjen på Stend. Da vi skal gå på krevende fjellturer;)

 139. Helle Norgreen says:

  De har tre damemodeller som er oppkalt etter Cecilie Skog, Liv Arnesen og Tonje Blomseth. Jeg vil bruke skia i Trollheimen og på Hedmarksvidda. Jeg vil ha med hunden og ei venninne!

 140. Hedda Kjørsvik says:

  De har 3 dame modeller: Cecile Skog, Liv Arnesen og Tonje Blomseth. Jeg vil bruek skiene i trollheimen og Jotunheimen?

 141. Henriette Blumenfeldt says:

  Åsnes har 3 ulike damemodeller, som fronter tre tøffe turnjenter, Tonje Blomseth, Cecilie Skog og Liv Arnesen!
  Om jeg vinner vil jeg ta med fjellskiene min på min første langtur over Hardangervidda i mars!! Så jeg gleder meg!?❤️

 142. Ida Holm says:

  Åsnes har tre damemodeller som er oppkalt etter Liv Arnesen, Cecilie Skog og Tonje Blomseth.
  Om jeg skulle være så heldig å vinne disse vil de få være med på tur til Saltfjellet-Svartisen nasjonalpark, med isfiske og overnatting, sammen med den beste turkompisen, Rago ?

 143. Elise Sommervold Fagerbæk says:

  Åsnes har tre ulike damemodeller som er oppkalt etter Liv Arnesen, Cecilie Skog og Tonje Blomseth ? Om jeg skulle være så heldig å vinne skal skiene være med en tur på Snøhetta og selvfølgelig flere turer i hjemmemarka, med isfiske og overnatting ⛺️ Krysser fingrene ??

 144. Ida Bøe says:

  Åsnes har tre ulike damemodeller som er oppkalt etter Liv Arnesen, Cecilie Skog og Tonje Blomseth.
  Jeg kunne tenke meg å ta med skiene til fylkets høyeste topp, Gaustatoppen, sammen med min venninne, Blerina ??

 145. Karianne says:

  Åsnes har 3 ulike damemodeller. Disse er oppkalt etter Liv Arnesen, Cecilie Skog og Tonje Blomseth. Jeg har mange fjellturer jeg kunne tenkt meg å tatt med skiene på, så jeg vet ikke helt hvor jeg skal starte. Trollheimen, Jotunheimen, Rondane, Sylane…, bare for å nevne noen.

 146. Pauline Tørnby says:

  Åsnes har 3 damemodeller, de er oppkalt etter Liv Arnesen, Cecilie Skog og Tonje Blomseth. Jeg har tenkt meg på tur på Hedmarksvidda i vinter sammen med hunden min, hadde vært helt supert med disse fjellskiene 🙂

 147. Maja Lena says:

  Cecilie skog, Tonje Blomseth og Liv Arnesen. Ønsker å bruke skiene på fjellene her i Troms. 🙂

 148. Ragnhild Aalbu Rasmussen says:

  Åsnes har tre damemodeller, oppkalt etter Liv Arnesen, Cecilie Skog og Tonje Blomseth. Vil bruke skiene i Oppdalsområdet sammen med venner, familie og hund.

 149. Kjersti says:

  Åsnes har tre damemodeller i sortimentet sitt, og de er oppkalt etter Cecilie Skog, Liv Arnesen og Tonje Blomseth.
  Jeg ønsker meg slike ski så jeg kan gå tur i Rondane 🙂

 150. Beate Myran Bingen says:

  Åsnes har tre damemodeller i sortimentet sitt, og de er oppkalt etter Cecilie Skog, Liv Arnesen og Tonje Blomseth.

  Jeg ønsker meg ski til påsketur på Rena med svigerinne.

 151. Åsta Mari Totland says:

  Åsnes har tre damemodeller som er oppkalt etter Cecilie Skog, Liv Arnesen og Tonje Blomseth. Ønsker meg ski til å gå med i Voss-området med venninna mi 🙂

 152. Irene Furesund says:

  Åsnes har tre damemodeller som er oppkalt etter Cecilie Skog, Liv Arnesen og Tonje Blomseth.
  Vinner jeg skal jeg ta med meg venninnen min og første turen skal gå til Kiellandbu.

 153. Wenche Halbjørhus says:

  Åsnes har 3 damemodeller i sortimentet sitt. Det er Cecilie Skog, Tonje Blomseth, og Liv Arnesen. Jeg
  ønsker meg ski til å bruke på Hemsedalsfjellet.

 154. Hilde H says:

  Åsnes har 3 damemodeller i sortimentet sitt. Cecilie Skog, Tonje Blomseth, og Liv Arnesen.

  Jeg kunne tenke meg på utallige turer i vinterfjellet med skiene, samt pulk og polarhunde. Og hundetrening. Selvfølgelig sammen med bikkjene.
  Dette er den perfekte skien for dette!

 155. Janne Gregersen says:

  Det er 3 damemodeller i Åsnes’ sortiment, og de er oppkalt etter Liv Arnesen, Cecilie Skog og Tonje Blomseth.
  Turen vil gå til ulike fjellterreng med mine 4bente venner for å besøke rypene ??

 156. Ingrid Eikrem says:

  Åsnes har 3 damemodeller: Tonje Blomseth, Liv Arnesen og Cecilie Skog.
  Ønsker meg veldig gjerne ski til å bruke her i fjellene på Sunnmøre.

 157. Irene Hølmo says:

  Tonje Blomseth, Liv Arnesen og Cecilie Skog har hver sin damemodell av totalt 3. Jeg ønsker å bruke skiene til turer i de unike terrengene i nord og besøke turisthytter i vinter <3

 158. Lisbet Karlsen says:

  Åsnes har 3 damemodeller: Tonje Blomseth, Liv Arnesen og Cecilie Skog. <3 Jeg vil gå på skitur med barnebarna, gjerne i Skjåk

 159. Jeanette Stormo says:

  3 damemodeller: Tonje Blomseth, Cecilie Skog og Liv Arnesen.
  Ønsker veldig gjerne å bli bedre m å gå på ski i skog og mark,og med slike ski vil det bare øke mulighetene. Har masse fine områder her rundt jeg bor i Kor d Norge so jeg kan begynne med. Gjerne sammen med familie eller venner?

 160. Stine Cecilie Mikalsen says:

  3 damemodeller. Tonje, Cecilie og Liv. Ville hatt med meg mannen og bikkja på skitur ?

 161. Nina Lillelien says:

  Åsnes har tre damemodeller – de er oppkalt etter Liv Arnesen, Cecilie Skog og Tonje Blomseth. Jeg vil bruke skiene på Hardangervidda med venninner i første omgang, men ønsket mitt er å bli god og trygg nok i vinterfjellet til at jeg etterhvert kan ta med de to barna mine på supre turer i utenfor løypene.

 162. Rynek Glowny says:

  3 damemodeller: Tonje Blomseth, Cecilie Skog og Liv Arnesen.
  Dersom jeg vinner så sender jeg kona på ski 🙂

 163. Tone says:

  3 damemodeller: Tonje Blomseth, Cecilie Skog og Liv Arnesen. Og jeg vil ta dem med overalt!

 164. Sonja Kiiveri says:

  Åsnes har 3 damemodeller: Cecilie Skog, Tonje Blomseth og Liv Arnesen. Vil bruke skiene på turer i Gausdal Vestfjell!????

 165. Sonja Kiiveri says:

  Åsnes har 3 damemodeller: Cecilie Skog, Tonje Blomseth og Liv Arnesen. Vil bruke skiene på turer i Gausdal Vestfjell!???

 166. Sonja Kiiveri says:

  Åsnes har 3 damemodeller: Cecilie Skog, Tonje Blomseth og Liv Arnesen. Vil bruke skiene på turer i Gausdal Vestfjell!??

 167. Sonja Kiiveri says:

  Åsnes har 3 damemodeller: Cecilie Skog, Tonje Blomseth og Liv Arnesen. Vil bruke skiene på turer i Gausdal Vestfjell!????

 168. Sonja Kiiveri says:

  Åsnes har 3 damemodeller: Cecilie Skog, Tonje Blomseth og Liv Arnesen. Vil bruke skiene på turer i Gausdal Vestfjell!?

 169. Kine Vassbø says:

  Åsnes har tre damemodeller; Cecilie Skog, Liv Arnesen og Tonje Blomseth. Jeg vil ha med skiene på Åsnes Expedition Amundsen og på påsketur i Ryflykeheiene❄

 170. Anna Haddal says:

  Åsnes har 3 damemodeller som er oppkalt etter Tonje Blomseth, Cecilie Skog og Liv Arnesen.
  Jeg har lyst og bruke skiene på tur i Sunnmørsalpene sammen med kjæresten min!

 171. Kristin Holmestrand says:

  Åsnes har 3 damemodeller som er oppkalt etter Tonje Blomseth, Cecilie Skog og Liv Arnesen.
  Jeg har lyst til å gi bort skiene i gave til en god veninne som trenger nye ski, så kan vi ut på eventyr sammen!

 172. Aina Brusveen says:

  Åsnes har 3 damemodeller: Cecilie Skog, Tonje Blomseth og Liv Arnesen. Vil bruke skiene på turer i Gausdal Vestfjell og i Øyerfjellet og oppover mot Rondane ?

 173. Helene Gundersen says:

  Åsnes har tre damemodeller oppkalt etter Cecilie Skog, Liv Arnesen og Tonje Blomseth.
  Jeg vil ta med meg skiene på tur sammen med mine hunder i Tolga traktene i Nord Østerdalen.

 174. Anita Aas Kristiansen says:

  Åsnes har tre damemodeller oppkalt etter Cecilie Skog, Liv Arnesen og Tonje Blomseth.
  Jeg vil bruke skiene mange steder, men iallfall på DNT ung oslo sin vintersamling og ta med meg en turglad venninnegjeng fra Finse via Geitrygghytta og Haugastøl og tilbake til Finse i vinter!

 175. Pinja Korpela says:

  Åsnes har tre damemodeller som er oppkalt etter turjentene Liv Arnesen, Cecilie Skog og Tonje Blomseth. Sistnevte har vært min aller største inspirasjon, og inspirerte meg til å gå Norge på tvers i sommer alene som 16-åring. Den turen måtte dessverre brytes når jeg kom halvveis, og i vinter skal jeg tilbake for å prøve på nytt og fullføre! Da skulle Tonjes fjellski vært det perfekte transportmiddelet, og den turen skal jeg fullføre med huskyen min Elling!

 176. Kristine de Haan says:

  1. Jeg finner 3 damemodeller,
  2. modellene er Tonje Blomseth, Liv Arnesen, og Cecilie Skog.
  3. Jeg skal først i på nærturer i skogene rundt her, så vil jeg bli kjent med Skrimfjella på vinterstid… Disse har jeg håpa på skulle komme i kalenderen, for under juletreet kommer de ikke i år og mine ski mangler både det ene og andre..Så de ligger høyt høyt på ønskelista…

 177. Anniken Larsen says:

  Tre damemodeller. Tonje Blomseth, Liv Arnesen, Cecilie Skog.
  Vil ta med skiene på fjellet og teste de med Sigrun.

 178. Marthe bjøre says:

  Åsnes har 3 damemodeller, og de er oppkalt etter Cecilie Skog, Tonje Blomseth og Liv Arnesen. Jeg vil ta med meg min venninne Åsne på turer i nærområde på Norefjell og i resten av landet 🙂

 179. Ida Frøya Svendsen says:

  Åsnes har tre damemodeller, henholdsvis Cecilie Skog, Liv Arnesen og Tonje Blomseth.
  Den første turen med skiene vil være til Hermannsnasa i Verdal, sammen med kjæresten min og hundene.

 180. Ida BL says:

  1) Cecilie Skog, Tonje Blomseth og Liv Arnesen (3)
  2) Turer i Tromsø.

 181. Sonja Kiiveri says:

  Åsnes har 3 damemodeller: Cecilie Skog, Tonje Blomseth og Liv Arnesen. Vil bruke skiene på turer i Gausdal Vestfjell!????

 182. Christine Gundersen says:

  Åsnes har 3 dame modeller; Cecilie Skog, Tonje Blomseth og Liv Arnesen. Vil bruke skiene på turer i Jotunheimen og Rondane sammen med typen og hunden vår Lexi?????

 183. Emma Aakre says:

  Åsnes har tre damemodeller oppkalt etter Liv Arnesen, Cecilie Skog og Tonje Blomseth. ?Jeg ville brukt disse fjellskia på fine fjellturer på fjellet❄️

 184. Sonja Kiiveri says:

  Åsnes har 3 damemodeller: Cecilie Skog, Tonje Blomseth og Liv Arnesen. Vil bruke skiene på turer i Gausdal Vestfjell!????

 185. Sonja Kiiveri says:

  Åsnes har 3 damemodeller: Cecilie Skog, Tonje Blomseth og Liv Arnesen. Vil bruke skiene på turer i Gausdal Vestfjell!??

 186. Sonja Kiiveri says:

  Åsnes har 3 damemodeller: Cecilie Skog, Tonje Blomseth og Liv Arnesen. Vil bruke skiene på turer i Gausdal Vestfjell!?

 187. Sonja Kiiveri says:

  Åsnes har 3 damemodeller: Cecilie Skog, Tonje Blomseth og Liv Arnesen. Vil bruke skiene på turer i Gausdal Vestfjell!??

 188. Emma Claire Hagelund says:

  Åsnes har 3 damemodeller; Cecilie Skog, Liv Arnesen og Tonje Blomseth. Ville bruke skiene på Svalbard og på mange andre flotte fjellturer ?⛷

 189. Emi Dahlman says:

  Åsnes har 3 damemodeller, som er oppkalt etter Cecilie Skog, Liv Arnesen og Tonje Blomseth ? om skiene blir mine skal de blant annet få bli med på tur over finnmarksvidda ?❄

 190. Linda Opdahl says:

  De tre damemodellene er cecilie skog, tonje blomseth og liv arnesen.
  Jeg har ikke fjellski, så det spøker for trollheimenplanene mine i vinter, men har trua og søk på finn ???

 191. Siri says:

  Åsnes har tre damemodeller i sitt sortiment, oppkalt etter turjentene; Cecilie Skog, Tonje Blomseth og Liv Arnesen. Jeg ville dratt på tur til Kråkmofjellet hjemme i Nordland, sammen med lillesøster Line.

 192. Kristin Høidalen says:

  Tre flotte turdamer; Liv Arnesen, Cecilie Skog og Tonje Blomseth har fått hver sine ski i Åsnes-kolleksjonen.
  Hvis jeg er heldig å vinne skal skiene få lufte seg i Reisadalen, i Indre Troms og kanskje Finnmarksvidda ?

 193. Iren Meling says:

  Åsnes har tre damemodeller i sitt sortiment: Cecilie Skig Tonje Blomseth og Liv Arnesen. Jeg ville ha dratt på skitur til Bjorli og fjellene rundt der?

 194. Marit Melhuus says:

  Åsnes har tre damemodeller, etter turnjentene Tonje Blomseth, Liv Arnesen og Cecilie Skog. Jeg ville tatt med meg mamma på topptur i Trollheimen ?⛷

 195. Tone Andreassen says:

  Åsnes har 3 damemodeller. Disse er etter Liv Arnesen, Cecilie Skog og Tonje Blomseth. Jeg ville tatt skiene på fjelltur hvor jeg og fetteren min skal gå fra hytte til hytte neste år ?

 196. Amanda Borge Byrkjeland says:

  Tre damemodeller etter turjentene Liv Arnesen, Cecilie Skog og Tonje Blomseth. Vil ta de med til Trollheimen sammen med min eventyrlystne venninne Natalie?

 197. Ane Singleton says:

  Åsnes har tre damemodeller oppkalt etter tre rå kvinnfolk; Liv Arnesen, Cecilie Skog og Tonje Blomseth.
  Hvor skal jeg ikke ta de med er vel heller spørsmålet men, i første omgang Hardangervidda, som en del av DNT Ung sin Tungtvannsaksjon og Jostedalsbreen, på langs, i mai!

 198. Linda Aune says:

  3 damemodeller, oppkalt etter Liv Arnesen, Cecilie Skog og Tonje Blomseth. Vil ta med skia til Trollheimen med kjæresten min 🙂

 199. Lene Baldishol says:

  Åsnes har 3 damemodeller. Tonje Blomseth, Cecilie Skog og Liv Arnesen. Jeg ville brukt skiene i fjellet i nærområdet (Ringsakerfjellet), Femundsmarka, og kanskje noen turer i Jotunheimen og Rondane. Drømmer om en topptur på ski? Jeg ville hatt med meg og delt turene sammen med hunden min Bella. Hun er en polarhund og stortrives ute, og spesielt i kaldt, friskt vær???

 200. Marita Guttorm says:

  Åsnes har 3 dameski i sitt sortement. Disse er oppkalt etter en gjeng med knalltøffe damer som Tonje Blomseth, Cecilie Skog og Liv Arnesen.

  Om jeg vinner skiene skal de først få være med på de siste jaktturene denne sesongen, når det begynner å bli litt lysere ut på dagen i begynnelsen av februar. Da med engelsksetteren Arya.

  Også et par uker etter må de få bli med på den planlagte ukesturen over finnmarksvidda, da med kjæreste, pulk og hund.

  God jul ?

 201. Sonja Kiiveri says:

  Åsnes har 3 damemodeller: Cecilie Skog, Tonje Blomseth og Liv Arnesen. Vil bruke skiene på turer i Gausdal Vestfjell!?????

 202. Sonja Kiiveri says:

  Åsnes har 3 damemodeller: Cecilie Skog, Tonje Blomseth og Liv Arnesen. Vil bruke skiene på turer i Gausdal Vestfjell!??

 203. Sonja Kiiveri says:

  Åsnes har 3 damemodeller: Cecilie Skog, Tonje Blomseth og Liv Arnesen. Vil bruke skiene på turer i Gausdal Vestfjell!????

 204. Sonja Kiiveri says:

  Åsnes har 3 damemodeller: Cecilie Skog, Tonje Blomseth og Liv Arnesen. Vil bruke skiene på turer i Gausdal Vestfjell!?

 205. Katrine Høyland says:

  Tonje Blomseth, Liv Arnesen og Cecilie Skog er navnene på Åsnes sine 3 dameski.
  Jeg ville dratt på tur med min beste turvenninne Elsa. Vi drømmer om topptur i Jotunheimen, tur over Folgefonna og turer til Setesdalsheiene?‍♀️??⛷?

 206. Kjersti An Cù Beag says:

  Åsnes har 3 damemodeller. Tonje Blomseth, Cecilie Skog og Liv Arnesen. Første turen ville nok blitt i Hardanger 😀

 207. Ragnhild Oftedal says:

  3 damemodeller? første turen ville blitt her hjemme i Aunegrenda sine fjellområder sammen med min tvillingsøster??

 208. Elise Christin Lind Hjemly says:

  Åsnes har tre damemodeller som er oppkalt etter Tonje Blomseth, Cecilie Skog og Liv Arnesen. Første turne blir når jeg reiser til Åre i Januar! 😀

Comments are closed.

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this