Bak dagens luke finner vi Rolls-Roycen når det kommer til telt hvor du kan ligge i soveposen din og samtidig oppleve den råeste utsikten du kan tenke deg! Vi snakker selvfølgelig om Helsport Fonnfjell Superlight! Her har du muligheten til å åpne hele langsiden på teltet. Teltet har en svært beskjeden vekt på kun 1,95 kg, som gjør at du kan gå liiitt ekstra langt for å komme til den råeste utsikten!

Hvordan vinner jeg?

 1.  Gå inn på hjemmesidene til Helsport .
 2.  Finn ut hvor mange varianter det finnes av Fonnfjell-teltet.
 3. Fortell oss hvilken utsikt du skal ta med teltet på dersom du vinner og med hvem?

Skriv svaret ditt i kommentarfeltet under blogginnlegget eller på instagram- eller facebookposten for å være med i trekningen!

Vinneren av gårsdagens kalenderluke ble Alisa Kate Olsen!

Lykke til!

 

208 thoughts on “Julekalender luke 21

 1. Marie Sølverud says:

  Det finnes tre varianter av Fonnfjell-teltet: fonnfjell superlight, fonnfjell pro og fonnfjell trek. Teltet blir med meg inn til Sylsjøen med utsikt til Stor-Sylen! 🙂

 2. Hege Enge Dekkerhus says:

  Finnes tre varianter. Utsikt utover Bergsfjorden, Steinfjorden, Oksehornene og mot Andenes sammen med mannen min Stig-Jarle Dekkerhus.

 3. Ida Kasin says:

  Finnes i tre varianter, fonnefjell superlight, fonnefjell pro og fonnefjell trek. Vil ha med teltet på telttur til Brattefjell Vindeggen sammen med kjæresten ?️⛰️

 4. Torunn Brandvold says:

  Det finnes tre varianter av Fonnfjell-teltet: Fonnfjell superlight, Fonnfjell pro og Fonnfjell trek. Teltet blir med på tur til Lofoten med utsikt utover Å ?

 5. Marianne says:

  Tre varianter ? Skal ta med samboeren på telttur til Tverråsen, og Lofoten neste sommer ?

 6. Adrian Ardelean says:

  There are 3 variants. I would like to have a great view from this tent with my family in Bucegi Mountains, Romania

 7. Hanne Stokke says:

  Fonnfjellteltet finst i tre variantar: Fonnfjell trek, Fonnfjell pro og Fonnfjell superlight? Vi skal bruke sommerferien i telt neste år, så det vil ha utsikt fleire stadar på Vestlandet! Først og fremst vil utsikta vere verdas vakraste fjord: Hjørundfjorden??

 8. Linn Solberg says:

  Finnes i tre varianter, fonnefjell superlight, fonnefjell pro og fonnefjell trek. Jeg håper å ha med teltet på så mange utsiktsturer som mulig ? Kanskje en tur til Lofoten igjen ??

 9. Hege Græsdal Berg says:

  Der finnes 3 varianrter av Fonnfjell. Superlight, pro og trek. Jeg vil ta med mine mann til Oksen i Hardanger.

 10. Karoline Schjerverud says:

  Fonnfjell-teltet finnes i tre varianter: trek, pro og superlight! Dersom jeg vinner vil jeg bruke teltet på sommerferie neste år med gode venner på Vinjerock med utsikt over Bygdin, og på tur i Sunnmørsalpene med utsikt over bl.a. Hjørundfjorden med verdens beste turvenn – Vega (hunden)!

 11. Marit Kaldahl Brørs says:

  Tre varianter ? Jeg skal ta med mine små turjenter til Falkflågdalen ?

 12. Ingrid Volden says:

  Det finnes tre varianter av Fonnfjell-teltet: Fonnfjell superlight, Fonnfjell pro og Fonnfjell trek. Om jeg vinner vil jeg ta det med til Lofoten med kjæresten min ?

 13. Aurora Haug says:

  Det finnes tre varianter! Pro, trek og superlight? Hvis jeg vinner skal jeg ta med teltet på alle de nydelige toppene i Sogn!

 14. Ingunn Grewe Norberg says:

  Det er tre typer Fonnfjell telt: Superlight, pro og trek. Jeg ville tatt med meg sønnen min i Jotunheimen

 15. Yngve Krogh says:

  Det er tre model. Fonnfjell superlight, Fonnfjell pro og Fonnfjell trek. Siden dette er det perfekte teltet for å nyte utsikten med, skal det få bli med til Vega. Der vil det beskue utsikten over de 6500 øyene som omkranser verdensarv området. Den vakreste plassen på Helgelandskysten.

 16. Sofie viker says:

  Finnes i Trek, Pro og Superlight altså tre varianter!
  Jeg ville tatt det med meg på tur til sommeren trolig til Rondane og delt utsikten med kjæresten ⛺️⛰??☺️

 17. Linn Storsæt says:

  Fonnfjell-teltet finnes i tre varianter: trek, superlight og pro. Jeg ville tatt med meg teltet i Jotunheimen sammen med kjæresten✨?

 18. Astrid Johanna Perstølen says:

  Finnes i tre varianter! Har veldig lyst til å dra på telttur til Lofoten?

 19. Linda Dahle says:

  Det er tre varianter av Fonnfjell-teltet: Fonnfjell superlight, Fonnfjell pro og Fonnfjell trek. Vil prøve ut telte på en kortreist tur til Litlefjelle i Romsdalen sammen med ei god venninne ?

 20. Christl Karoline Ellingsen says:

  Det finnes tre varianter av Fonnfjell-teltet: Fonnfjell superlight, Fonnfjell pro og Fonnfjell trek 🙂 jeg skal snart flytte, så hvis jeg vinner skal jeg bruke teltet til å utforske friluftslivet rundt Harstad og omegn 🙂

 21. Tone Andreassen says:

  Det finnes 3 forskjellige varianter av fonnfjell teltet. Jeg vi ta med teltet til Jotunheimen, mitt favoritt sted. ?. Sammen med mine søstre ❤❤

 22. Linn Mari Forfod says:

  Det finnes tre varianter av dette teltet: superlight, pro og trek.
  Om jeg vinner vil jeg ta med meg barna og hunden opp i fjella hjemme i Åfjord 🙂

 23. Nathalie Thorbjørnsen says:

  Ville reist opp til nord å sett på nordlyset med samboer og jentene våre ? har familie i Alta ?

 24. Mina Bathen says:

  Det finnes i tre varianter:) og jeg ville tatt det med til Lofoten!

 25. Irene Hølmo says:

  3 ulike typer ??? Til sommeren dropper vi flyreisen til syden, og trenger telt til norgesreisen der flest døgn skal tilbringes i telt – så utsikten kommer til å bli mange??

 26. Katrine Åsheim says:

  Det finnes i tre varianter, trek, superlight og pro. Eg vil ta med meg bestevenninna mi, Natalia Tolo til Jotunheimen ?️

 27. Ranita Kristin says:

  Det er tre varianter av Fonnfjell-teltet: Fonnfjell superlight, Fonnfjell pro og Fonnfjell trek. Jeg planlegger en tur til stedet Nordland på Hamarøy som er det vakreste stedet på jord. Utsikten er mot Lofoten ?❤?

 28. Amanda Borge Byrkjeland says:

  Det finnes tre varianter av teltet – superlight, pro og trek. Jeg ville blant annet tatt det med til Lofoten med en god venninne!

 29. Trude Larsen says:

  Det finnes tre varianter av Fonnfjell-teltet: fonnfjell superlight, fonnfjell pro og fonnfjell trek. Jomfruturen blir mest sannsynlig med opp til fjellet Havern i Lofoten der jeg skal nyte midtnattsola ?

 30. Annikken says:

  Det finnes 3 varianter⛺️ Skal ta med teltet til Sjækerfjella sammen med kjæresten❤️

 31. Jeanette Kristine Bergheim says:

  Fonnfjell-teltet finnes i tre varianter: trek, superlight og pro. Jeg har lenge ønsket å telte til Lofoten. Så hvis jeg vinner dette teltet skal jeg invitere med ei venninne å dra oppover ?

 32. Tone Botn says:

  Det finnes 3 varianter av teltet.Fonnfjell superlight.Fonnfjell pro og Fonnfjell trek.Hvis jeg vinner skal jeg til sommeren prøve teltet på enkelte fjelltopper på Senja.

 33. Linda says:

  Det finnes 3 varianter 🙂 blir nok Seiland i Finnmark med kjæresten til sommern???

 34. Marte Fløysand says:

  De har tre varianter: Fonnafjell Trek, superliga og pro. Jeg har lyst å ta teltet med til Senja og dele utsikten sammen med kjæresten.

 35. Anna Nes says:

  Det er tre typer: light, pro og trek. Jeg vil ha med teltet til den fantastiske utsikten i sunnmørsalpene ? det blir med nye venner jeg prøver å få like begeistra for naturen som det jeg er?

 36. Kjersti An Cù Beag says:

  Finnes i tre varianter, Fonnfjell superlight, Fonnfjell pro og Fonnfjell trek. Børgefjell går nok den første turen til, sammen med samboer og bikkjene 😀

 37. Katrine Høyland says:

  Fonnfjell superlight, Fonnfjell pro og Fonnfjell trek er navnet på de tre variantene.
  Jeg vil på tur med Elsa, min beste turvenninne?‍♀️ Vi vil til Sunnmøre å nyte utsikt til både fjord og fjell. Vi drar på tur sammen hver sommer og har vært i Jotunheimen, på Hardangervidda og i Setesdalsheiene. Nå står altså Vestlandet på programmet???⛺️⛰

 38. Ingeborg Hasli says:

  Det er tre versjoner? Jeg vil ta med meg mine to kjære venner, Hege og Helmer og sove ovenfor Preikestolen med utsikt over Lysefjorden??❤️

 39. Elisabeth Stokkenes says:

  Tre forskjellige varianter! Ville tatt med min søster og dratt til Lofoten?

 40. Michelle Hasle says:

  Det er tre versjoner av Fonnfjell-teltet: superlight, pro og trek.
  Jeg vil ta med meg min faste turpartner Ingeborg enten til en fjelltopp i Sunnmøre, men aller helst til Vinjerock 2018!

 41. Ida Onshus says:

  Det er tre varianter av fonnfjell-teltet.
  Jeg vil ta med kjæresten min å se på utsikten i lofoten

 42. Inguna Abuce says:

  Det finnes 3 varianter – Fonnfjell superlight, Fonnfjell pro og Fonnfjell trek. Alltid har drømt å være på telttur i Handangervidda sammed med gode venner.

 43. Julia Mørk says:

  Det finnes tre varianter, Fonnfjell superlight, Fonnfjell pro og Fonnfell trek 🙂
  Jeg vil ta med mine nye turvenner fra høgskolen i Oslo og Akershus, til mitt hjertested Jotunheimen. Her drømmer jeg om at vi kan våkne med utsikt over Gjende fra Memurubu, før vi bestiger Surtnigssue!

 44. Anita Ukvitne says:

  Det er 3 variantar av Fonnfjell-teltet.
  Eg vil ta det med meg i Vossafjella til sommaren, saman med kjærasten. ?

 45. Ragnhild Oftedal says:

  Det finnes 3 varianter? vil ta med meg tvillingsøstra mi og hybelsamboerne til Senja?

 46. Kristine Moen says:

  Det finnes 3 varianter! Jeg skal ta med teltet på hytta og kikke utover blefjell?

 47. Stine Hasla Ottestad says:

  Det finnes tre varianter, Fonnfjell superlight, Fonnfjell Pro og Fonnfjell trek. Jeg vil ta med kjæresten min til Helgelandsperlen Vega for å se på den magiske utsikten fra fjellet Trollvattind.

 48. Kristine says:

  Det finnes tre varianter. Jeg skal ta med teltet til ukjent utsikt med Philip og hunden Arya!

 49. Bergljot Jónsdottir says:

  Fonnfjell finnes i både superlight, pro og trek, altså 3 varianter. Jeg hadde tenkt meg til Lofoten til sommeren – og hvilket bedre sted for å åpne opp for utsikt enn der ?bikkja er selvfølgelig med, og kanskje også lillebror endelig er stor nok til trives på en litt lenger tur enn en natt i marka 🙂

 50. Inger Lise Mørkedal says:

  Det finnes 3 varianter. Jeg vil ta med kidsa på 3 og 5 år. Imens jeg nyter utsikten over et fjellvann hvor fiskesnøret er uti ?

 51. Ingrid says:

  Det finnes tre varianter. Jeg skal ta med teltet til årets sommerferie over Helgelandskysten og Lofoten, starter med Trænafestivalen! På slep blir venninna mi, og mulig en liten hund 🙂

 52. Anna Teetzmann says:

  Det finnes tre varianter av Fonnfjell-teltet og jeg vil ta det med meg til Hardangervidda med kjæresten ?

 53. Iren Meling says:

  Fonnfjell finnes i superlight, pro og trek- 3 varianter. Jeg ønsker å ta med teltet og se utsikten til Romsdalseggen 🙂

 54. Elisabeth Lindland says:

  Det finnes tre varianter. Og jeg tar med fjellet til Lofoten sammen med gode venner!

 55. Emilie Engebretsen says:

  Det finnes tre varianter ✨ Jeg vil ta med teltet til Bøsanda i Steigen i sommer med gode venner ?

 56. Vibeke pedersen says:

  3 varianter. Superlight, trek og pro? jeg ville tatt med teltet sammen med verdens beste turbuddy Veronika til Rondane.❤❤

 57. Oda says:

  Det finnes 3, trek, pro og superlight. Jeg får besøk fra Østerrike og vil sjekke ut utsikten fra Slogen?

 58. Eirin Jakobsen Broen says:

  Det er tre varianter av teltet på Helsport sine sider, Superlight, Pro og Trek. Og med Superlight, som har den letteste vekten av de tre teltene, ville jeg tatt med meg min kusine på 18 år, på en rundtur i Norge og deriblandt bestige selveste Galdhøpiggen. Vi er ikke veldig erfarne turgåere, men har vært på noen turen med lånt telt fra mamma og pappa. Vi har lenge ønsket å bestige Norges høyeste fjell, dette fordi min lillebror, tre fettere og onkel besteg fjellet da lillebror var bare 7-8 år gammel. Vi ønsker å utnytte mer tid på å komme oss ut i vårt langstrakte land, både korte og lengre turer og sove i telt, for det syntes jeg er litt koseligere enn DNT sine hytter.

 59. Ine Andersen says:

  Fonnfjell- teltet har tre varianter: Superlight, Pro, Trek. Ville tatt med teltet til Sandøybotn på Sørøya i midnatssol med min gode venninne Oda og mitt trodaste kamera??

 60. Merete Urdal Gundersen says:

  Det finnes 3 varianter. Superlight, pro og trek. Jeg vil ta med meg kjæresten min til til Lofoten for å feire at vi har vært sammen i 5 år! ???

 61. Karina says:

  Det finnes tre varianter: superlight, pro og trek. Jeg ville tatt med teltet til trollvasstinden, høyeste fjell på øya Vega, i midnattssol

 62. Camilla Bjaaland says:

  Det er tre forskjellige varianter av Fonnfjell-teltet. Superlight (som jeg har utrolig lyst på!), Pro og Trek. Vanskelig å velge ut en person og en destinasjon, for dette teltet vil bli brukt flittig. Men de tre første turene vil nok bli Vakkertjern med barna mine på 3,5 og 5 år, Lofoten med min mann, og fisketur med Caroline på Lykkja, gjerne ved Hundsemvannet.

 63. Mona Listou says:

  Det finnes 3 varianter: superlight, pro og trek. Flatafjellet i Luster mitt paradis.

 64. Hilde H says:

  Det finnes 3 varianter av Fonnfjell-teøtet; Superlight, Pro og Trek.
  Først og fremst hadde det fått noen flotte utsikter over det nydelige vinterlandskapet i hedmark bl.a, og til våren ville det fått oppleve lysefjorden ovenfra.

 65. Vilde Fredheim says:

  Det finnes tre varianter av teltet: superlight, pro og trek. Jeg vil ta med teltet og kjæresten til Lofoten som jeg har hatt lyst til så lenge!?

 66. Cenita Stubberud says:

  Det finnes tre varianter av Fonnfjell-teltet: fonnfjell superlight, fonnfjell pro og fonnfjell trek. Teltet blir med meg til Lofoten 🙂

 67. Rikke says:

  Det finnes 3 varianter. Jeg tar med teltet på rundtur i sunnmørsalpene med lillesøsteren min☺️

 68. Linn Siri Holsetstuen says:

  Tre varianter: Superlight, pro og trek. Jeg vil ta med teltet og min venninne Lene på turen Norge på tvers ☺

 69. Ida Vartdal says:

  Det er tre variantar av Fonnfjell; superlight, pro og trek! Eg ynskjer å ta med meg min turvenn/besteven Karen til Molladalen med utsikt til dei vakraste tindane på Sunnnmøre?

 70. Andrea Louise Sjøstrøm says:

  Teltet kommer i tre varianter: Fonnfjell superlight, Pro og Trek. Vinner jeg blir teltet med meg og min veninne på tur i Jotunheimen til våren 😀

 71. Elena Marie Grøtan says:

  Det finnes 3 varianter:
  Fonnfjell trek
  Fonnfjell superlight
  Fonnfjell pro

  Jeg ville tatt med meg teltet på tur i Lofoten? ??

 72. Ingvild Smedsgård says:

  Av teltet Fonnfjell er det tre varianter: Superlight, Pro og Trek.
  Teltet kommer til å bli flittig brukt, og jeg ønsker å ta med meg kjæresten min til Lofoten sine flotte utsikter! Jeg ønsker også å oppleve flere av Norge sine diamantplasser med min bestevenn- og turvenn, Oda ❤️?

 73. Anette Sara Andersen says:

  Tre varianter av Fonnfjell: superlight, pro og trek. Ville tatt teltet med til Seiland med ei venninne og hatt utsikt over hav, fjell, isbre og vakker natur generelt.

 74. Hedda Holth says:

  Det er tre varianter av teltet:
  Fonnfjell trek, Fonnfjell superlight og Fonnfjell pro. Jeg vil ta med meg teltet og kjæresten til Lofoten.

 75. Eline Fredriksen says:

  Tre varianter: superlight, tek og pro 🙂 Teltet skal med til Lofoten til sommeren sammen med kjæresten min 😀

 76. Silje Øie says:

  Det er 3 varianter av Fonnfjell teltet. Teltet vil bli med på nærturer her i Hedmark i vinter, og forhåpentligvis fjellene på Vestlandet til sommeren ?

 77. Kathrine Nygård says:

  Tre varianter; tek, pro og superlight ☺️ Jeg ville ha tatt med telte overalt, men første turen hadde blitt her i nærområdet! Fantastisk natur utenfor døra, og teltet testes alltid i nærheten ☺️? Med min kjære og venner ????⛰

 78. Ida Bøe says:

  Tre ulike varianter: superlight, tek og pro ?
  Jeg ønsker å ta med meg teltet til sommerens flotte reise til de syv fjell med min turvenninne, Blerina ??

 79. Anna Haddal says:

  Det finnes tre varianter av Fonnfjell teltet; Trek, Superlight og Pro.
  Jeg har lyst og ta med søsteren min Margit og hunden min Milo på telttur til vakre Molladalen her på Sunnmøre til sommeren⛺️?

 80. Marie Myrslo Tangen says:

  Tre varianter: pro, trek og superlight. Dette teltet hadde vært perfekt for en tur til Lofoten og Steigen ?

 81. Helene Mannes says:

  Det finnes tre varianter av Fonnfjell-teltet, Superlight, Trek og Pro? Hvis jeg vinner teltet skal jeg ta med meg Ida Thue Voss til nydelige Senja og gå på Segla??⛺️

 82. Anna Lydia says:

  Tre varianter: superlight, pro og trek.
  Skal ta med teltet til Steigen ?

 83. Janne Gregersen says:

  Det er 3 varianter, og om jeg vinner skal teltet få bli med til Aurlandsdalen og Nordkapp, sammen med Britt Halvorsen 🙂

 84. Miriam Pjaaka says:

  3 varianter. Skal ta den med til Hardangervidda sammen med Christine Stensland

 85. Josefine Baustad says:

  Det finnes tre varianter av fonnfjell teltet. Superlight, Trek og Pro. Vil reise til Lofoten med søster! ✨

 86. siljaco says:

  Tre varianter 🙂 Ville tatt med mamma på en telttur i Brunlanes 🙂

 87. Emma Bentsen says:

  Det finnes tre varianter av Fonnefjellteltet; Superlight, Trek og Pro ?️ Jeg vil nyte alle de flotte utsiktene i nærområdet i Tromsø, og når jeg er hjemme på ferie i Lofoten sammen med samboeren min ?️??

 88. Åselinn says:

  3 varianter.
  Vil reise til Tysfjord/Efjord i Nordland og ta med ei god venninne som kommer på besøk fra Australia.

 89. Pernille østerlie says:

  Det finnes tre varianter av teltet, superlight, trek og pro!
  Dette teltet hadde vært perfekt for meg og kjæresten min, vi er blitt gramjeger etter militæret og vi ønsker oss derfor et telt akkurat som dette ? vi planlegger å dra til Rago nasjonalpark i vår så dette hadde gjort turen vår helt topp! ?

 90. Ida Kristine Andersen says:

  Dette teltet og en rekke andre ting har jeg siklet på flere ganger så var unødvendig med (enda…) et besøk på Helsport for å sjekke at Fonnfjell finnes i tre varianter; superlight, Trek og Pro⛺️⛺️⛺️ Hadde jeg blitt den heldige vinner skulle første tur gått til området ved Mørkgonga (Krokskogen) hvor jeg skulle innlosjert både samboer og tre hunder i teltet til luksusferie for fem☺️

 91. Ernst Christian Berg says:

  3 varianter av teltet?? hvis jeg hadde fått dette teltet hadde jeg tatt med min samboer til hennes Hjemby Bodø. For å nyte midnattsolen fra en av de mange fantastiske toppene der oppe?❤️?

 92. Martine Laurhammer says:

  Det finnes tre varianter av Fonnfjell-teltet: Superlight, Trek og Pro.
  Jeg skal ta med meg teltet på Norgesferie i fjellet i sommer, sammen med hunden min. På turen blir det nok mange fine utsikter å nyte. Vanligvis pleier jeg å gå fra hytte til hytte på slike turer, men siden det er svært få av turisthyttene som tillater hund, trenger jeg nå et telt. Krysser fingrene for at det går min vei denne gang 🙂

 93. Torunn Nyhus Stene says:

  Teltet kommer i tre varianter: Fonnfjell superlight, Pro og Trek

  På Rørosvidda med en god turvenninne

 94. Siri Aanensen Nodeland says:

  Teltet kommer i 3 varianter.
  Jeg ville tatt med min søster på topptur og kost oss med utsikten fra teltet.

 95. Nina Ripmann says:

  Fonnfjell-teltet kommer i tre varianter: Superlight, Pro og Trek.
  Om jeg vinner tar jeg med meg teltet og min gode venninne Marthe på tur til Jotunheimen 🙂

 96. Heidi Meljordshagen says:

  Hei Fonn-fjell teltet finnes i 3 ulike varianter. Jeg vil ta med meg mannen min på en utflukt…vi ser hverandre lite i hverdagen pga pendlertilværelse og da vi møtes er hele familien på 6 tilstede. Perfekt med litt alenetid sammen ???

 97. Janne Lund Kjørren says:

  Teltet kommer i tre varianter: Fonnfjell superlight, Pro og Trek

  Teltet skal på tur å nyte utsikten i et avi Breheimennasjonalpark sin flotte tur mål

 98. Lisa Neteland says:

  Fonn-fjell teltet kommer i tre varianter. Om jeg vinner tar jeg med min søster på topptur i Tromsø siden hun bor på en så flott plass!

 99. Heidi says:

  Fonn- telte kommer i tre varianter. Om jeg vinner tar jeg med min kjære tante Inger på telttur under Stetind ?

 100. Karoline Eliassen Robertsen says:

  Fonnfjell-teltet kommer i tre varianter 🙂 jeg ønsker å ta med meg teltet på tur hjemme i Lyngsalpene, samt utforske Oslomarka ?

 101. Susanne Buch Sporsheim says:

  Det er tre varianter 🙂
  Jeg vil ta med teltet til Litjfjellet ved Romsdalshorn hvor utsikten er over Romsdalen og Trollveggen sammen med venninna mi fra fhs! ⛰ Vi bor begge i Danmark, så det hadde vært perfekt! ????

 102. Tine says:

  Det er tre varianter, vil ha med samboeren og se soloppgang over havet ☀️☀️

 103. Ingrid Haarstad says:

  Det finnes tre varianter av Fonnfjell-teltet. Jeg vil ta med teltet på tur til Rondane med en av mine mange turglade venninner⛺?

 104. Sara Larsen says:

  Det finnes tre varianter av Fonnfjell-teltet. Jeg vil først og fremst ta med teltet på kryss og tvers i Nord-, og Østmarka, og jeg vil ta med meg mine to yngre søstre og krysser fingrene for at de blir like friluftsfrelste som jeg!

 105. Marte says:

  Tre varianter 🙂
  Dersom jeg vinner, skal det få være med til Steigen, og bli oppslått på en perfekt teltspot med nydelig utsikt utover havet og den mektige Lofotveggen.. Utsikten skal nytes sammen med Mamma’n min, som alltid har drømt å oppleve Steigen 🙂

 106. Ida Christine says:

  Det finnes tre varianter. Utsikt over havet på kajaktur i trøndelag ??

 107. Charlotte says:

  Det finnes tre typer av Fonnfjell teltet. Jeg ville tatt med typen og teltet til Finnmarksvidda også Havøysund hvor han har familie☺️??

 108. Birgit Jegleim says:

  Det fins 3 forskjellige varianter. Jeg ville tatt med kjæresten til Skarvheimen for å vise han det flotte nærområdet mitt 🙂

 109. Gaia Gaare says:

  Det finnes tre varianter:) Jeg ville tatt med familien for å se på soloppangen fra Gyrighaugen i jula❤

 110. Siri says:

  Det finnes tre varianter av Fonnfjell-teltet: Superlight, Trek og Pro. Jeg ville tatt med typen min på tur i Steigen!

 111. Linn Lavik Stokkenes says:

  Det finnes tre varianter av Fonnfjellteltet. Jeg ville tatt med meg teltet og samboeren min i Jotunheimen og Breheimen. 🙂

 112. Marte Aanestad says:

  Det finnes 3 varianter. Jeg ville tatt med venninner som er like glade i å gå på tur som meg, om ikke mer. Lofoten hadde vært en fantastisk destinasjon, men å våkne på fjellet i telt er utrolig vakkert uansett hvor og hvilket fjell man er på.

 113. Chanette Nordhus says:

  Det finnes 3 varianter. Hvis jeg vinner teltet, pakker jeg det med meg til USA turen jeg skal på i april. Da blir min utsikt fjellene i zion national park og bryce ❤ sammen med beste tur venn Eva Lima Hetland. @hikesandtravels

 114. Mariell Johansen says:

  Det finnes i tre varianter! Hvis jeg vinner skal teltet få være med på turer på eventyrøya Senja! ⛺️✨

 115. Marlene Mathisen says:

  Det finnes tre varianter av teltet. Jeg ville tatt det med på padletur i skjærgården på sørlandet sammen med samboeren min 🙂

 116. Astrid Lye Moum says:

  Det finnes tre varianter. Jeg ville tatt med meg søstera mi opp i nord for å oppleve
  Seiland ?

 117. Regine E Førsund says:

  Det finnes tre varianter av dette flotte teltet!! 🙂

  Eg ville dratt opp på ein av toppene her i heimfylket mitt Sogn og Fjordane!!

 118. Ida Hotvedt says:

  Det finnes tre varianter av Fonnfjell-teltet. Jeg ville tatt med ei venninne på tur, og vi drømmer om å se Trolltunga i solnedgang og soloppgang ?

 119. Silje-Therezia Stokke says:

  Hei ☺️ Tre typer er det av Fonnfjell teltet.
  Jeg ville reist til Ryfylke heiene med kjæresten ❤️.

 120. Regine Igesund says:

  Det finnes tre varianter av Fonnfjell-teltet. Drømmen er å dra på eventyr i egen landsdel, på Senja og Vesterålen, med ei venninne ?

 121. All2sleepy says:

  3 varianter! Da blir det kona, meg og den lille som er på vei – på Hardangervidda! 😀

 122. Renate says:

  3 varianter. Utsikten må iallefall inneholde fjell. Kanskje det blir en tur i Jotunheimen med broren min?

 123. Kristina says:

  Det finnes 3 varianter av teltet, og jeg ville tatt med jentene jeg bor med på tur i Lofoten, særlig midnattssol fra Ryten står høyt på ønskelisten ??

 124. Ingeborg Vaarvik Markussen says:

  Det finst 3 varianter! Eg ville tatt med meg ein venn eller to til Lofoten!

 125. Anne Myrtrøen says:

  Tre varianter: Fonnfjell Trek, Superlight og Pro.
  Vil ta med sønnen og teltet til Rondane hvis jeg vinner 😀

 126. siss says:

  Det finnes 3 varianter ; Superlight, Pro og Trek. Skulle jeg være så heldig å vinne ville jeg ta med meg teltet og min turveninne på en tur til Blåfjellet for å nyte utsikten over Sognefjorden.

 127. Elisabeth Frafjord Solberg says:

  3 varianter 😀 ville tatt med meg verdens beste samboer til lofoten i sommer!❤️?

 128. Ida BL says:

  3 varianter (Trek, Superlight og Pro), som jeg ville brukt i Vesterålsområdet i sommer 🙂

 129. Janne Kathrin Strømmen says:

  3 varianter, islands natur skal oppleves og sees 🙂

 130. Katrine Bendiksen says:

  Teltet kommer i tre varianter; trek, superlight og pro. Vil bruke det på tur på Helgelandskysten.

 131. Torhild Saltnes says:

  3 varianter – Rondane står øverst på lista mi til sommeren sammen med samboeren og vår vakre Amerikanske Akita ?⛰

 132. Ylva Maria Skarpengland says:

  Teltet finnes i 3 varianter! Jeg vil ta med teltet til Kjerag?

 133. helenakasa says:

  Det er tre varianter: Fonnfjell Trek, Superlight og Pro. Jeg ville brukt det til i Hardangervidda i sommer på tur sammen med søsteren min 🙂

 134. Hedda Kjørsvik says:

  Det er 3 varianter: Fonfjell Trek, Superlight og pro!
  Jeg vil bruke teltet i trollheimen

 135. Nina Nedrebø says:

  Teltet kjem i tre variantar; Trek, Superlight og Pro. ? Eg ville brukt teltet overalt, men draumer om ein tur til Lofoten. ?Sambuaren min skulle fått bli med ?

 136. Ane Kamilla says:

  Det fina i tre varianter; Trek, Superlight og Pro. Hvis jeg vinner blir nok teltet mest brukt i Oslomarka sammen med gode venninner, men også lengre turer som til Lofoten, Gjendesheim og fjellene i Lierne.

 137. Michelle Skavhaug says:

  Det er tre varianter av Fonnfjell-telt; Trek, Pro og Superlight. Jeg har planer om å kjøre fra Stavanger, opp langs vestlandet , via Helgelandskysten og ende opp hjemme hos familien på Værøy i Lofoten! 🙂 hadde vært fantastisk med et godt og lett telt på turen! Planen er å enten dra alene eller med et par venninner 🙂

 138. Marita Bråten says:

  Det finnes tre varianter av Fonnfjell-teltet (Trek, Pro og Superlight). Jeg ville tatt med teltet til Innerdalen sammen med kjæresten 🙂

 139. Sølvi Snildalsli says:

  Det er tre varianter av Fonnfjell-telt; Trek, Pro og Superlight.
  Tur til vakreste Snillfjord, opp i fjellet for å nyte utsikten over de fineste fjorder ?

 140. Nina Knutsvik says:

  Fonnfjell-teltet kommer i 3 varianter: Superlight, Pro og Trek. Vil ta med teltet på tur med min 10-åring, i første omgang en tur inn til Lysefjorden, Rogland 🙂

 141. Lill Mari Mogstad says:

  3 varianter – og det første jeg ville ha hvilt øynene mine på er den fantastiske naturen i Telemark. Landsmarka kanskje?

 142. Kristiane Brathagen says:

  Det er tre varianter; Superlight, Pro og Trek. Jeg skal ta det med på Rørosvidda og Femundsmarka med kjæresten. 🙂

 143. Elisabeth Myrlid Eide says:

  Teltet finnes i 3 varianter: Trek, Pro og Superlight. Jeg ville tatt med meg gode venner fra Bergen og teltet ved Hjørundfjorden! 🙂

 144. Line says:

  Tre varianter (trek, pro og superlight). Det er mange steder teltet skal være med, men Femunden er et av stedene hvor det skal få være med. Sammen med kjæresten min som er minst like turglad ?

 145. Mari Evjen says:

  Teltet finnes i 3 varianter; Trek, pro og superlight.
  Trollheimen med turkompisen pappa?

 146. Heidi Furuseth Løvhaug says:

  Teltet finnes i 3 varianter; Trek, pro og superlight. Vil ha med teltet på tur i Femundsmarka med mannen min <3

 147. Ane-Christine Jakobsen says:

  Fonnefjell-teltet finnes i 3 varianter; Trek, pro og superlight.
  Jeg vil ta med min kjæreste på tur i Jotunheimen, Sunnmøre-alpene, Rondane og Geiranger? Mangler ikke på planer her!

 148. Ann Therese says:

  Finnes i 3 varianter; trek, Pro og superlight?? Jeg vil ta med meg en venninne på tur i Trollheimen??

 149. Hanna Vatn Svensson says:

  Det er tre varianter av Fonnfjell-telt; Trek, Pro og Superlight.
  Hardangervidda ?

 150. Bente Hagen says:

  Teltet finnes i 3 varianter; Trek, Pro og Superlight. Under Hardangerviddas stjerneklare himmel skulle vi overnatte, på tur fra Finse til Haukeliseter 🙂

 151. Rynek Glowny says:

  3 varianter; Trek, pro og superlight, en eller annen øy i Archipelago (Finland).
  Vi var der i år om sommer og det var fantastisk opplevelse.

 152. Sara Tilling says:

  Det finns i 3 varianter. Trek, Pro och Superlight.
  Om jag vann skulle det få följa med mig på weekends runtom i Sverige. Ett land jag bor i, men sett alldeles för lite av #sweden

 153. Aud Nystad says:

  – 3 varianter; Trek, Pro og Superlight
  – Eventyrøya Senja med min beste turkompis

 154. Brit Siv Fimland says:

  3 varianter, Trek, Pro og Superlight. Då blir det tur til Vetvika i Bremanger ⛺?

 155. Mari Gloppen Hunnes says:

  Teltet finnes i 3 varianter: Trek, Pro og Superlight
  En av utsiktene jeg har veldig lyst til å ta med teltet på er utsikten over Lac Blanc i Frankrike, sammen med Elise og Julie.

 156. Åse Kolstad says:

  Fonnefjell sommer i tre utgaver: Trek, Pro og Superlight ?? jeg vil ta med min samboer, Eivind, til Saltfjellet for første gang! ??

 157. Elise Christin Lind Hjemly says:

  Teltet kommer i 3 varianter: Trek, Pro og Superlight. Ville tatt med teltet på en real luftetur, men senjautsikten er nok en av de første 😀

 158. Thea Elise Aasen says:

  Teltet finnes i 3 varianter: Tek, Pro og superlight 🙂 Ville tatt med teltet på tur til Saksa i Hjørundfjorden 🙂

 159. Lisbet Karlsen says:

  Fonnfjell-teltet finnes i 3 varianter, Trek, Pro og Superlight. Jeg ville tatt med mine barnebarn og nytt utsikten i Hadsel. De har ikke vært på fjellet her og de bør absolutt oppleve en flott fjelltur her i Vesterålen

 160. Siri Hagen says:

  3 typer Fonnfjell-telt
  Min datter og jeg skal feriere oss opp til Alta neste år og planlegger telt- og hengekøye- avstikkere på veien. Ett mål på vegen er Lofoten ?

 161. Ann-Kristin Lydersen says:

  Fonnfjellteltet finnes i 3 varianter ?
  Jeg vil nyte utsikten fra teltåpninga på flere av fjellene på Senja ?

 162. Tone says:

  Fonnfjellteltet finnes i 3 varianter.
  Det blir nok mange forskjellige utsikter med min bedre halvdel 🙂

 163. Anne Mette Simonsvik says:

  Finnes i 3 varianter; trek, Pro og superlight. Jeg vil ta med meg min venninne, Frøydis, på telttur til Bremangerlandet ?

 164. Malin Anna Maria Ljungström says:

  Teltet finns i 3 varianter; Trek, Pro og Superlight. Vill ligge å titta ut over Hardanger vidda med kjæresten min! Vore den fineste julegaven. ?⛺️??

 165. Hedvig Andresen says:

  Teltet finnes i 3 varianter: Trek, Pro og Superlight. Jeg vil ligge på Finnmarksvidda sammen med min beste venninne Nora. Det hadde vært den fineste julegaven jeg noen gang kunne ha gitt❤⛺

 166. Merete Ryen says:

  Fonnfjell-teltet kommer i tre varianter: Superlight, Pro og Trek. Hvis jeg vinner skal jeg ta med veninna mi, Linda på fjelltur i Lyngen.

 167. Aina Brusveen says:

  Teltet finns i 3 varianter; Trek, Pro og Superlight. Om jeg er så heldig å vinne skal jeg oppsøke alle de stedene som ligger høyt og langt unna som jeg ikke orker å bære mitt extreem telt på 3,5 kilo til ?

 168. Sara Christine Eira says:

  Kommer i 3 varianter, nemlig TREK, PRO og SUPERLIGHT 😀 Hvis jeg vinner ønsker jeg å ta med kjæresten min på telttur i indre Troms med mine to alaska huskyer, hvor vi ska fiske og skape nye, fine turminner i lag!

 169. Hanne Husbyn says:

  Fonnfjell-teltet finnes i tre varianter: Superlight, Pro og Trek! 🙂 Om jeg vinner skal jeg ta med samboeren ut på Hardangervidda!

 170. Elise Broch Eriksen says:

  Fonnfjell teltet finnes i tre varianter: Superlight, Pro og Trek!
  Hvis jeg er så heldig og vinner så skal jeg ta ta med meg samboeren min og vår Gordon setter, når vi skal på kjøretur gjennom Norge til våren! 🙂

 171. Elin Almlid says:

  Fonnfjell telte finnes i 3 varianter; Trek, pro og superlight.
  Hvis jeg vinner skal jeg først ta det med til Femunden til våre, da hele familien skal på kanotur og så skal jeg ta med telte og Anette på tur i Senja i sommer +++ mange turer til?. Sykt fint telt og jeg har kjempe lyst til å vinne det????‍♀️

 172. Sunniva Joten Langsjøvold says:

  Det finnes tre varianter av teltet; superlight, trek og pro. Hvis jeg vinner vil jeg ta med søstera mi til Femundsmarka ?

 173. Irene Furesund says:

  Fonnfjell teltet finnes i 3 varianter; Trek, pro og superlight.
  Hvis jeg vinner vil jeg ta med 10åringen i Vossafjella.

 174. Sandra Shani Myhre says:

  Fonnfjell telte finnes i 3 varianter; Trek, pro og superlight ?
  Hvis jeg vinner skal jeg, først ta det med til Sunndalsøra og fiske og gå fjellturer med Jeanette Wærøy ?? Vi gleder oss enormt til mange gode og fine turer sammen i vår, sommer og høst! Derfor trenger vi et slikt fantastisk telt som gjør turene enda lettere og bedre ? Krysser alt jeg har!!????????

 175. Kaja Fjærtoft says:

  Fonnfjell teltet finnes i 3 varianter; Trek, pro og superligh.
  Hvis jeg vinner vil jeg ta med min søster på vår første fjelltur sammen! 🙂

 176. Lene Damstuen Forthun says:

  Der finnes i 3 varianter; Trek, Pro og Superlight.

  Hvis eg vinner skal eg og kjæresten sjå soloppgangen frå Molden i Luster, og nyte utsikten utover Lustrafjorden og fjella omkring <3

 177. Linda Beate says:

  Der finnes i 3 varianter; Trek, Pro og Superlight.

  Tar med meg kjæresten til Trømborgfjella

 178. Johanne says:

  Fonnfjell teltet finnes i 3 varianter; trek, pro og superlight.
  Om jeg vinner teltet skal jeg ta med beste venninnen min og alle dyra våre på tur med utsikt over nydelige fjell! Eller kanskje til Lofoten??

 179. Siri Sundelin says:

  Det finnes i tre varianter. Trek, pro og superlight. Ville som alltid tatt med meg gutten min på fem. Sånn passe langt inni skogen. Laget bål og sett på nordlyset!

 180. Maren Brathagen says:

  Det er tre varianter: Trek, pro og superlight. Jeg vil ta med teltet til Tafjordfjella og se på utsikten sammen med kjæresten min.

 181. Christer Løkkeberg says:

  Det er tre varianter: Trek, pro og superlight. Femundsmarka med onkelen min Dag.

 182. Ida Johannessen says:

  Tre varianter; trek, pro og superlight. Tar med kjæresten til Hardangervidda!

 183. Emma says:

  De tre variantene er Trek, Pro og Superlight.
  Med på teltturen vil jeg ta med kusine og bestevenn Ingrid – utsikten skulle vært fjellene i Lofoten 🙂

 184. Anniken Lian Johansen says:

  Det er tre varianter: Trek, Pro og Superlight ? ville tatt det med til blåsvannet i Lyngen sammen med kjæresten ?

 185. Åsta Mari Totland says:

  Det er tre varianter; Trek, Pro og Superlight. Vil ta det med på fjelltur på Sunnmøre!?

 186. Konni Ekrem Sjøli says:

  De tre variantene er Trek, Pro og Superlight! Jeg ville tatt med bestevenninna mi, som også er den faste turkameraten min, og de to border colliene våre til Sunnmørsalpene som vi har planlagt⛰

 187. Linda Grundeland says:

  Tre varianter ? trek, superlight og pro. Jeg skulle gjerne tatt med meg teltet til Femundsmarka i sommer ❤

 188. Ellen Vigen says:

  Det finnes tre varianter av fonnfjellteltet: trek, pro og superlight⛺️2018 skal bli mitt friluftsår, og et av høydepunktene hvor teltet blir med er tour the mont blanc i chamonix?

 189. Lena Øvrebø says:

  Tre variantar ? , trek , pro og superlight.
  Utsikta blir nok frå Sunnmørsalpane og frå sommarens tur på langs av Sørøya ???

 190. Bente Therese Tovås says:

  Tre varianter av fonnfjellteltet: trek, pro og superlight. Utsikt over Røssvatnet med både mann og barn

 191. miriam says:

  Tre varianter finner av fonnfjellteltey: superlight, pro og trek:)
  Da vil jeg dra til Vesterålen og Lofoten med bestevenninna mi! Trenger sårt et telt til vår nye utflukt <3

 192. Kristin Holmestrand says:

  Tre varianter av fonnfjellteltet: trek, pro og superlight. Utsikt over Lofoten

 193. Ida BL says:

  Superlight, pro og trek.
  Vil gjerne dra til Sortland med mannen min 🙂

Comments are closed.

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this