Julekalender luke 23 | Turjenter.no

Julekalender luke 23

Skrevet av: Turjenter.no
Publisert: 23.12.15

I årets nest siste luke finner du nok en premie som virkelig varmer. 

I dag kan du vinne både bukse og overdel fra den nye training-serien til Ulvang, til en verdi av 1698kr! 

Ulvang run 2  

Training er en undertøys-serie fra Ulvang rettet mot trening og aktiviteter sommer som vinter. Serien er laget i en lett og behagelig single jersey, kombinert med tekniske meshfelter. Meshfeltene er strategisk plassert i sidene og på ryggen og gir optimal svettetransport i bruk. Produktene har refleksdetaljer som gjør deg synlig mens du trener. Alle overdeler har tommelhull slik at du unngår kalde glipper ved håndleddet.

 Ulvang training top 2  Ulvang training top

Ulvang training pant

 

Training-serien er etterbehandlet slik at plagget kan vaskes på 40 grader. I tillegg brukes kun den lengste og tynneste ullfiberen fra merinoullen. Dette fører til at plagget er kløfritt og nupper svært lite. Perfekt for aktive dager i naturen!

DSCF5418

Dette må du gjøre for å vinne:

  1. Lik Ulvang på Facebook. Du finner Facebooksiden deres HER.

  2. Hvis du vinner i dag; hva blir den første treningsturen denne buksa og genseren får være med på – og hvor går turen? Del gjerne et bilde hvis du har et fra en tidligere tur dit så vi får se:) 

Du kan svare på dette innlegget, Facebook eller Instagram!

Vinneren kåres i morgen – LYKKE TIL!

Ulvang training

I går var dere igjen ute på skattejakt, på leting etter en dunparkasen fra Helsport! Innlegget den hadde gjemt seg under var Norges fineste storbypadling – forøvrig et innlegg vi anbefaler på det varmeste hvis du ikke allerede har lest det 🙂

Vinnerne av en Storebjørn dunparkas til en verdi på 4495kr ble Anna Stålesen – VI GRATULERER! (send oss en mail på post@turjenter.no så ordner vi det praktiske) 

 
BOSTED: Melhus
Meld deg på vårt nyhetsbrev
Meld deg på
vårt nyhetsbrev
Mailchimp form
reCAPTCHA

*Ved innsending samtykker du til personvernerklæringen

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this