Endelig har dagen kommet. Julaften er her og kanskje skal du ut på  en liten tur før magen skal fylles av deilig julemat?

Bak den siste luken i turjenter sin julekalender øker vi vinnersjansene og deler ut tre ulike premier!

1.Premie:

Helsport Lofoten pro 3 camp 
Helsport Rago Down

2.Premie:


Lundhags V12 75 liters sekk
Rav limited ullsett fra Ulvang

3.Premie:

Hals fra Ulvang
Training hipster fra Ulvang
Training sports top fra Ulvang

Hvordan vinner jeg?

I løpet av året som har gått har turjentene våre skrevet utallige blogginnlegg om turtips, filosofiske innlegg, matoppskrifter, tips og råd du ikke visste om fra før, treningstips og drøssevis av  fantastisk inspirerende innlegg.

Hvilket innlegg  er ditt favorittinnlegg ? Hvorfor er nettopp det innlegget din favoritt og har det inspirert DEG til noe?

Husk å fortelle oss hvilken størrelse du bruker! 🙂

Skriv svaret ditt i kommentarfeltet under blogginnlegget eller på instagram- eller facebookposten for å være med i trekningen!

Vi kårer vinnerne 2.juledag! 🙂

Lykke til!

Vinneren av gårsdagens luke ble Lone Sandum. GRATULERER! Ps. send oss en mail på post@turjenter.no så ordner vi premien din 🙂

220 thoughts on “Julekalender luke 24

 1. Hege Bekken says:

  Favorittinnleggene er turjentenes anbefalinger fordi det gir gode anbefalinger til egne turer. Str M.

 2. Elisabeth Andersen says:

  Blir så inspirert av å lese om de fantastiske turene. Må prøve å overnatte ute om vinteren. Str M ?

 3. Trine Mariann Larsen says:

  Blir generelt inspirert av alle turene deres, skulle kommet meg oftere på tur. Tror det må bli årets nyttårsforsett ?? Str M

 4. Janne Lund Kjørren says:

  Turjentenes anbefalinger er mitt favoritt innlegg fordi de gir gode anbefalinger av egne turer og opplevelser som gir innspirasjon til oss som leser ?❄️?? Str L

 5. Hilde Berglund says:

  De beste innleggene er de med turtips, da blir jeg så innmari inspirert til å dra på flere teltturer!? Skulle gjerne blitt litt mer dreven på vintertelting??❄️ bruker str M.

 6. Helena Larsen Åstveit says:

  Likte best innlegget om randonee, det hjalp meg til å velge hvilken binding jeg skulle ha 🙂 bruker størrelse M / 38 og 39 i sko

 7. Linda Marie says:

  Jeg digger alle innleggene men viss jeg må velge er det;
  10 GODE GRUNNER TIL AT: JA, VI ELSKER DETTE LANDET
  Det innlegget har visst meg hvor vakkert Norge er i ett innlegg og jeg som aldri var ute på tur skal nå starte et tureventyr i 2018 ❤️?
  Og innlegg med inspirasjon, filosofering og tips er supre
  Min størrelse er S

 8. Camilla Hamre says:

  Syntes turtipsene og anbefaling av forskjellig utstyr er mine favoritter. Er så greit å få høre fra erfarne turnjenter hvilket utstyr som er best. Samtidig som jeg får så mye inspisrasjon til å dra ut på tur i dette vakre landet vårt.
  Ønsker dere alle en god jul ??

 9. Kristin Holmestrand says:

  Det er mye som har inspirert men syntes kanskje at innlegget om å kle seg til overnatting ute på høsten var den jeg har hatt mest nytte av og som har inspirert meg til å komme meg ut selv om det værmessig ikke alltid har fristet like mye!
  Jeg bruker str. xl.

  Riktig god jul <3

 10. Kristine Heum says:

  Turjentenes anbefalinger er nok det jeg liker best, men alle turene og tips er inspirerende ? strxl

 11. Vilde Fredheim says:

  Alle innleggene er inspirerende, men mitt absolutt favorittinnlegg er «Hvordan ha ei god #nattinaturen», fordi jeg selv har kjøpt meg hengekøye og har lenge hatt et ønske om å sove ute for første gang, men har ikke rukket å ta den med meg ut fordi jeg ikke visste hvor, når og hvordan jeg skulle gjøre det! Men innlegget deres hjalp meg virkelig med dette?

 12. Jorid Sunnset says:

  I år syns jeg artikkelen om hvordan man skal trene for å forberede seg til randoneesesongen var veldig bra. Flott at dere lager slike artikler til oss turjenrer 🙂 og den har hjulpet meg til å trene mer spesifikk mot seige motbakker og klare å holde ut de herlige nedfartene.
  Jeg bruker størrelse S ? god jul! ❤️

 13. Tina Melfjord says:

  Jeg har lest mye om tur det siste året, turtips, turopplevelser, hvor man bør dra og så videre. Men de innleggene jeg likte best er de om hvordan vi kan være miljøbevisste i naturen, og at vi må ta vare på den flotte naturen vi har! Det er kjempebra at det begynner å bli mange av oss der ute i fjell og fjord, men det betyr også at det går mer utover områdene hvor vi ferdes. Det syntes jeg var utrolig fint og viktig å bli mint på, og noen jeg har med meg både på tur og når jeg er på jakt etter turutstyr. Love the nature, leave no trace, og kjøp brukt!

  Jeg bruker str. M

 14. Elin Fleten says:

  Innlegget til Jill om hund og ski på tur ?? Innlegget inspirerte meg til å tørre å ta med hunden på topptur også vinterstid. Mange gode tips til hva man bør tenke på om man vil ta med hund på topptur, spesielt dette med kommandoen «forbi» har vært nyttig å lære min hund.
  Bruker str M.

 15. Malin Simensen says:

  Jeg likte best innlegget om randonee, det inspirerte meg til å komme meg ut på randonee ski og hvilke ski jeg skulle ha. Tusen takk
  Bruker str s

 16. Vilde Fredheim says:

  Alle innleggene er inspirerende, men mitt absolutt favorittinnlegg er «Hvordan ha ei god #nattinaturen», fordi jeg selv har kjøpt meg hengekøye og har lenge hatt et ønske om å sove ute for første gang, men har ikke rukket å ta den med meg ut fordi jeg ikke visste hvor, når og hvordan jeg skulle gjøre det! Men innlegget deres hjalp meg virkelig med dette?

  Bruker str. S/M

 17. Nina Nedrebø says:

  “Eventyrlig friår i fjellet” ? Tenk å bare sleppe det ein har i hendene, “drite i potteplantene” og emigrere til fjells. Så kjekt og så inspirerande! ?❄

  Str.s

 18. Kristine Vikane says:

  Jeg syntes at innlegget som Julie Korneliussen skrev; hvordan man skal kle seg om høsten!
  Den artikkelen ga meg mange gode tips!
  Jeg får også mange fantastiske tips fra andre innlegg også! Det er så interresant å lese tips fra erfarne turjenter!
  Jeg bruker str s!

 19. Amy Mir says:

  Mitt favoritt innlegg er: referat fra Ekspedisjon Amundsen fra TeamIda. Her fikk jeg lese om hvordan skiløpet opplevdes for dem og fikk tips og triks for min neste års deltakelse. Veldig kjekt å lese om andre jenter som også liker en god ekspedisjon vinterstid.❄?? Jeg bruker størrelsen medium.

 20. Veslemøy Mantor says:

  “hvordan kle seg til sove ute på høsten” , er mitt favoritt innlegg. Jeg kom over det da en venninne og jeg skulle prøve telte mot slutten av oktober ved Tinnsjøen. Dette innlegget ble en siste dytt til å telte, og hjalp oss holde varmen. Vi endte opp med å være det eneste teltet, og det ble en av årets beste opplevelser! Tusen takk
  str S

 21. Maria Cha Røen Kjeve says:

  «Hvordan ha ei god #nattinaturen», fordi jeg skal skaffe meg hengekøye og dra på hengekøyetur til sommeren!

 22. Mona Listou says:

  bloggen MILJØVETTREGLENE, gode tips når man er ute i naturen . Str L

 23. Helen-Mari Johansen says:

  Mange inspirerende innlegg, gode tips og masse inspirasjon. Et av innleggene som har inspirert meg mest er #nattinaturen, det fikk meg til å kjøpe meg hengekøye til jul, og kan ikke vente med å ta den i bruk. I samme slengen måtte jeg også kjøpe en i julgave til min kjære.

  Størrelse: M 🙂

 24. Janne Gregersen says:

  Mange innlegg er inspirerende, men mitt favorittinnlegg er «Hvordan ha ei god #nattinaturen», for jeg har kjøpt meg hengekøye og lenge hatt et ønske om å sove ute for første gang, men ikke hatt anledning til å ta den med meg ut fordi jeg ikke visste hvor, når og hvordan jeg skulle gjøre det! Men innlegget deres var til god hjelp her ?
  Str XL (44/46)

 25. Brexodus says:

  Min favoritt var “Sove under stjernene” fordi det er noe jeg hadde drømt om lenge men ikke turt. Men utstyrslista var jo så enkel og bildene og ordene så fine og inspirerende at jeg endelig fikk meg til å gjøre det! Tusen takk!

  Str m

 26. Marte Elise Store says:

  Har lest mange flotte innlegg, men det jeg liker best så langt, er Steigen-naturhemmeligheten. Flott beskrevet turløyper, og fantastiske bilder! Er blitt så inspirert at jeg prøver å planlegge en tur dit til sommeren ?

  Størrelse:M

 27. Elena Marie Grøtan says:

  “Hvordan ha ei god #nattinaturen” er det innelgget som har inspirert meg mest i år. Har fått tips og triks til å sove ute selv om det blir kaldere, og gjerne under åpen himmel?
  Samtidig er det mange flere innlegg som gir meg både gode tips og fin inspirasjon! Pleier å lese litt ekstra på bloggen om jeg skal ut på tur for å se etter turtips i området jeg skal samt gode pakketips til turen????❄

  Jeg bruker størrelse M?

 28. Une Skogen says:

  Mitt favorittinnlegg er miljøvettreglene fordi jeg synes det er utrolig bra å påpeke at man kan ha en like god (kanskje bedre) turopplevelse uten at utslippene og sporene etter oss er for store. Innlegget har inspirert meg til å bruke nærmiljøet enda mer, og plukke med meg søppel jeg finner på tur. Jeg digger bloggen ❤️

  Størrelse: s/m

 29. Tonje Bruvoll says:

  Hvordan ha ei god #nattinaturen er det innlegget jeg har likt best 🙂 Jeg liker bloggen veldig godt, det er alltid gode innlegg og masse gode tips og hente her. Takk for inspirasjonen!

 30. Sofie Strømme says:

  Innlegget «Miljøvettreglene» har inspirert meg! Har den siste tida blitt meir og meir miljøbevisst. Innlegget gav meg ein ekstra motivasjon til å samkøyre til/fra tur, og ikkje minst å ta med søppel ned igjen dersom eg finn det på turstien ??

  Str M

  God jul ???

 31. Kristina tørresen says:

  Mitt favorittinnlegg er “Hvordan ha ei god #nattinaturen.” Dette var et innlegg jeg leste midt i eksamenstiden og som har inspirert meg til et prosjekt i 2018 der planen er å sove ute en god del netter. Jeg har ikke sovet mye ute før, så det har vært utrolig fint med tips fra bloggen.

  Størrelse: S

 32. Naja Elisabeth Jensen says:

  Jeg er veldig glad for rago blogg innlegget, “RAGO – Ny soveposeserie i dun for turjenter”
  Det har fått meg til å spare til soveposen og ønske om å campe mer ute vinterstid! ? Str. L
  God jul ??✨

 33. Ingeborg Vaarvik Markussen says:

  Det er så mange bra innlegg, men favorittinnlegget mitt må være “miljøvettreglene” fordi det var så inspirerende! Har tenkt mykje igjennom kva eg kan gjera for å bli meir miljøvennlig på tur etter å ha lest det!
  Str M bruker eg ?
  God jul! ??

 34. Rynek Glowny says:

  Innlegg “Hvordan ha ei god #nattinaturen” har jeg likt mest og den var min favoritt. Min kone bruker str. M

 35. Marte says:

  ?hvordan ha ei god #nattinaturen er det innlegget jeg har likt best.. det har gitt meg tips og inspirasjon til hvordan jeg kan gjøre det beste ut av en natt ute.
  -Bruker Str M.

 36. Clara Anna Zweigel says:

  Mine favorittinnlegg er Ti på Topp, da de gir meg mange nye instagrammere å følge. Daglig inspirerer de meg og får meg til drømme meg bort fra hverdagen på lesesalen og opp i fjellene. Jeg minnes også på at det ikke bare er de store, spektakulære turen som teller, men mest av alt alle de små som en får klemt inn i en hektisk hverdag. I høst har jeg savnet de ukentelige Ti på Topp innleggene og håper de kommer sterkere tilbake over nyttår, for det er mange inspirerende turjenter der ute. God jul!?? (Str. L)

 37. Hedvig Andresen says:

  Innlegg “Ti på topp” er min favoritt? Jeg ønsker meg str.M❤ God jul ?

 38. Therese Holm says:

  Innlegget med tips til å sove ute hele året var mitt favoritt innlegg og det har gitt meg gode tips og inspirert meg til å sove ute året rundt! ? jeg bruker størrelse S. God Jul!!❤️??❄️

 39. Annikken says:

  Mitt favorittinnlegg er «Rundtur i Rago nasjonalpark – et levende eventyr»? Etter å ha lest innlegget har jeg funnet ut at jeg må reise til Rago og oppleve naturen der. Str S?

 40. Engeline Heisholdt Andresen says:

  Innlegget “tips til å sove ute hele året” er minn favoritt. Det gir meg masse inspirasjon til å prøve ut selv. Ønsker meg str.M

 41. Siri Aanensen Nodeland says:

  Blogginnlegget med tips om å sove ute hele året var min favoritt og har inspirert til å sove mer ute. Det var etter en heller småkald tur til Haukeli jeg søkte og fant innlegget. Jeg er helt nybegynner og helt avhengig av lure triks for å få vellykkede turer. Masse gode tips og noen erfaringer rikere?. God jul??
  Str xl

 42. Mari says:

  Jeg likte «Er kroppen din klar for skisesongen?» best. Det fikk meg til å tenke på at jeg slev burde bli flinkere til å trene skimusklene resten av året og. Bruker S/M.

 43. Karoline says:

  Hei! Karoline 16 år og mitt favoritt innlegg er «miljøvettreglene»
  Jeg ble veldig inspirert av det dere skrev, og jeg er selv veldig fan av «leave No trace»!! Jeg har str S

 44. Ingunn Solheim Johnsen says:

  «tips til å sove ute hele året» og «Miljøvettreglene» er mine favoritter da dette er ting jeg brenner for og har lurt på før de ble postet. Det har inspirert meg, men nå mangler bare en litt varmere sovepose til kalde netter i Nord-Norge. Jeg bruker størrelse M.

 45. Elin Kyllo says:

  Hvordan ha ei god #nattinaturen er favoritten. Det blir hengekøye til sommeren ?
  Str M ? God jul ?

 46. Inguna Abuce says:

  7 tips til sporløs ferdsel – viktig ikke bare å utnytte og bruke naturen, men også respektere, bevare og ikke etterlate spor. Jeg bor på Runde og ser hvordan turister påvirker naturen, hvordan de oppfører seg og hva som blir igjen etter dem. Dessverre blir det bare verre og verre. Derfor det er viktig med opplæring og informasjon!

  Str. XL

 47. Monica says:

  Jeg setter veldig pris på spalten “ukens turjente”! Spennende å se hva kvinner i alle aldre driver med,det er lett å bli inspirert. Og det er godt å vite at det finnes likesinnede der ute❤️ Jeg husker også et innlegg fra litt tid tilbake som het noe om at man ikke burde forelske seg i en turjente, den var morsom ?
  God Jul til alle turjenter!
  Strl m

 48. Anne Farestveit says:

  «Fjellkroppen vs. Sommerkroppen» er et av de innleggene som har preget meg mest på bloggen. Jeg slet selv med Ideen om den urealistiske bibinifitnesskroppen, da jeg innså, under opptreningen til Forsvaret, at en kropp som kan bære tungt og gå langt er vanvittig mer verdifullt enn six-pack og skihopp-rumpe. Jeg startet på klatring og begynte å gå turer med ved og kokesett i sekken, og merket at litt etter litt forsvant de høye skuldrene og de negative tankene knyttet til egen kropp. Funksjon fremfor utseende, har blitt mitt motto ut av det hele, og akkurat dette er det så flott at dere også tar opp i innlegget om «fjellkroppen». Treningssenter entusiasten er nå å finne på toppen av et fjell, med et godt pledd, kaffe på termosen og en vanvittig glede over den fantastiske kroppen. Takk for at dere bidrar til fremme gode, sunnekroppsideal, miljøtips og turglede. Takk!

  Jeg bruker str M/L 🙂

 49. Vilde Rommetveit says:

  Det er mange innlegg som har inspirert meg, men jeg likte spesielt innlegget om miljøvettreglene. Dette er noe jeg synes er veldig viktig og innlegget gjorde at jeg ble inspirert til å gjøre turene mine enda mer miljøvennlig! Bruker str M ?

 50. Heidi Furuseth Løvhaug says:

  Flere, men Fjellvettreglene faller valget på. Miljø har alltid vært viktig for meg, og jeg kjenner jeg nikker når jeg leser. Det inspirerer meg til å si høyt mine tanker om hvordan å påvirke naturen positivt heller enn negativt når jeg er på tur, og kanskje påvirker jeg noen til å velge mer miljø, iallefall håper jeg det. Min str er L. God Jul <3

 51. Malene Bjørdal Solheim says:

  Likte best “Ferskinger på tur”. Det har inspirert meg til å ta med meg venner som ikke har drevet med friluftsliv ut på tur. Det har gitt meg flere turkamerater, og de har fått mye glede ut av det 🙂 det er ikke så vanskelig å komme seg ut på tur, og man trenger nødvendigvis ikke dra så langt!
  Jeg bruker størrelse M.

 52. Ida Askeland says:

  Jeg satt ekstra stor pris på innlegget om
  sommerkroppen vs fjellkroppen i juni. Dette innlegget inspirerte meg til å tenke at det viktigeste er at kroppen skal vær sunn og frisk, og ikke brun og tynn!
  Bruker str m!
  Nyt julen????

 53. marta says:

  Jeg likte innlegget med tips og triks til nybegynnere på randonee-ski?
  Størrelse S

 54. Ida Vartdal says:

  Hei og god jul!
  Mange innlegg har inspirert meg gjennom året, men innlegget om korleis ha ei god natt i naturen har gitt meg mange fine turar! Har no kjøpt meg hengekøye som eg gler meg til å prøve? Brukar str. S.

 55. Tone says:

  Mitt favorittinnlegg er innlegget om supermåne. Da jeg leste det gikk jeg gut for å se etter månen, og jommen fikk jeg ikke med meg en stjernenatt full av stjerneskudd. Helt magisk, og dro meg tilbake til barndommen. Str M

 56. Lone Olafsen says:

  «Fjellvettregel nr. 10? Husk alltid god fjellkultur!»
  Innlegget representerer det mange ønsker seg vekk fra, en stressende og hektisk hverdag, der forventningspress og sosiale medier har overtaket. Samtidig som hyggelighetsfraser, smil og latter sitter løst når vi kommer i kontakt med natur og friluft. Hvordan norsk natur kan gjøre deg så nostalgisk og imøtekommende ovenfor ukjente. Og når jeg i skrivende stund streifer igjennom samtlige apper på mobilen og niskriver et par julehilsener, kjenner jeg at det skal bli godt å komme på hytta uten dekning, milevis med skiløyper og frisk luft! God jul!

 57. Vilde Bakkhaug says:

  Jeg likte godt innlegget: Er kroppen din klar for skisesongen? Jeg sliter med kneskade, og veit hvordan det er få vinteren ødelagt på grunn av skade. Derfor var dette innlegget nyttig for meg! Bruker M

 58. Ingvild Skoe says:

  Mitt favorittinnlegg er Ti på topp-innleggene. Syntes det er så morsomt og inspirerende og se på alle de fine turene som er gått og stedene som er besøkt. De viser hvor utrolig fin og variert natur vi har her i lendet, og fremmer lysten til å reise enda mer ut på tur selv. Bruker str. Medium

 59. Martine Laurhammer says:

  Mitt favorttinnlegg er “Iskald magi på Rørosvidda”. Jeg syns det var spennende å lese om hvordan det var å overnatte i så mange minusgrader med minimalt med vinterutstyr. Det inspirerte meg til å gjøre det samme, bare med riktig utstyr for kulda! God jul!

  Bruker forresten størrelse M om jeg skulle vinne.

 60. Elisabeth Emanuelsen says:

  Blogginnlegget med tips om å sove ute hele året var min favoritt og har inspirert til å sove mer ute og utfordre meg selv. Jeg har har nå turt å prøve og ELSKER det, og gjør det mer enn gjerne alene også! Bruker størrelse m/l

 61. Nina Fosse says:

  Innlegget om billig og miljøvennelig norgesferie! Det gir inspirasjon til å gjøre det samme❤️
  Str S

 62. Guro Ravlo Sakshaug says:

  Innlegget om å sove ute hel året er min absolutte favoritt. Jeg er bare 13 år og jeg har mast og mast på mamma om å få en Rago sovepose og en Ticket too the moon hengekøye til jul, nettopp fordi jeg vil sove ute?? Dette innlegget inspirerte meg masse, jeg har store drømmer om å bli en turjente som sover ute hele året?? Bruker størrelse S

 63. Ane-Christine Jakobsen says:

  Jeg likte godt innlegget om miljøvennlig Norges-ferie. Det har inspirert meg og samboer til å planlegge Norges-ferie til neste år, og gjett om vi gleder oss! 🙂
  Str M.
  Ha en god jul!

 64. Rikke says:

  Jeg likte godt innlegget om miljøvettreglene. Det har inspirert meg til ikke bare være mer ute, men hvordan man oppfører seg både på tur og hjemme. Str S, god jul?

 65. Hilde H says:

  Det innlegget jeg husker best, var det i juli om det lilla turjenter-versjonen av et helsports superlight-telt. Jegfikk skikkelig lyst på dette teltet! Men ble desverre aldri en av dem som fikk låne det. Men, synes fortsat det var et bra konsept feks for oss fattige (student) som ikke har telt selv. Jeg liker å sove under åpen himmel helst, men ofte i dette landet er det noe vær og regn, så dette innlegget inspirerte meg til å kjøpe et telt! Det (noe billigere) nordmarka-teltet, noe som også førte til flere netter ute.⛺?❄⛄??

 66. Siv Anett Haugen says:

  Jeg likte ekstra godt blogginnlegget med tips om å sove ute hele året!! Det inspirerte meg til å prøve å sove ute, noe jeg har vært skeptisk til hele livet. Det har etterhvert blitt flere overnattingsturer i naturen og til sommeren er det planlagt en lengere tur!! Jeg liker generelt veldig godt bloggen deres, da den har inspirert meg til å være mer ute og i aktivitet 🙂
  Bruker str. S 🙂

 67. Solveig says:

  Syntes dere har så mange fine innlegg. Viser hvor variert en tur og overnatting kan være i dette vakre landet vårt. Dere tar for dere både sommer og vinterturene. Veldig inspirerende. Får så lyst å gjøre det samme. Bruker str. M

 68. Ida Onshus says:

  Mitt favoritt innlegg var det om randoneeski og tips og triks for nybegynnere. Nettopp fordi jeg har veldig lyst til å prøve det denne sesongen, og etter dette innlegget har jeg litt bedre oversikt over hva jeg skal se etter av utstyr.
  Bruker strl M. 🙂

 69. Karoline Dalen says:

  Innlegget om norgesferie på en miljøvennlig måte var bra! Man trenger ikke dra så langt for å ha det bra ute. Det er viktig å bidra til å ta vare på miljøet. Det har inspirert meg til å ta flere turer i nærområdet uten å kjøre bil til start.
  Str m

 70. Camilla Berglund Nicolaisen says:

  Jeg likte tips til nybegynnere på randoneski! Jeg har hatt et ønske om å starte så lenge, men har ikke helt visst hvordan jeg skulle begynne! Dette fikk meg i gang og er taknemmelig for dette innlegget.
  Str. M

 71. Tove Kristin Sarassen says:

  Jeg likte godt innlegget om miljøvennlig norgesferie- mange tips og gode ideer som mange bør ta med seg- inkludert meg selv ? ellers er det svært mange gode innlegg? bruker str S ??? god jul ??

 72. Amanda Borge Byrkjeland says:

  Husker aller best innlegget til Kari Schibevaag om spektakulære Svalbard! Drømmer fortsatt om å oppleve naturen der etter å ha sett de fine bildene??? Kanskje jeg skal kombinere en skikkelig tur der oppe med Svalbard Ski maraton til våren. Takk for inspirasjonen. Str S

 73. Vibeke Kleven says:

  Åå, det er så mange innlegg som har inspirert meg gjennom året. Bl.a å bruke nærmarka som turområde. Har lenge tenkt at man må så langt vekk, men det har blitt flere telt- og køyeturer i nærmarka. Og det har vært fantastisk. Innlegget om fjellkroppen, en sunn og sterk kropp, har også fått meg til å tenke annerledes. Fokuset på kropp er altfor stort, jeg har en kropp som bærer meg og sekken min. Jeg kommer meg ut på tur og kan nyte av den fantastiske naturen vi har i dette landet. Jeg er så takknemlig.

  Jeg bruker str M/L

  God jul.

 74. Merete Løberg says:

  Nå er det faktisk et litt gammelt innlegg jeg må trekke frem, men ble rett og slett så inspirert av innlegget Fem fine turer i Lofoten, at jeg i sommer kjøpte meg en Norge rundt-billett med Widerøe og hadde en liten uke i Lofoten der jeg gikk toppturer og overnattet i telt alene for første gang. Helt fantastisk ubeskrivelig vakker opplevelse! Etter at jeg hadde bestilt turen, kom dere jo også med flere Lofoten-artikler, både med tips og med Lofotvettregelene, så jeg fikk enda mer inspirasjon derfra også. 🙂
  Bruker størrelse L.

 75. Camilla Aasheim says:

  Jeg likte veldig godt innlegget Byjente på tur. Jeg er ikke byjente selv, og går endel på tur, men svært sjelden overnattingsturer, så innlegget inspirerte meg til å prøve å få til flere overnattingsturer neste år. Ellers leses alle innlegg om Lofoten nøye. Drømmer om å legge en uke eller to av ferien min der oppe. Bruker størrelse L.

 76. Kari says:

  Mang eit innlegg har inspirert, og vore ei sann glede å lesa. Men eit eg stadig kjem att til er “Storefri” https://www.turjenter.no//storefri/
  Eg har alltid vore glad i uterommet, og som lærar er eg oppteken av ordvalg når me mennesker uttrykkjer oss. Å tenkja om at å kalla ein tur i uterommet for storefri, skapar god symbolikk og assosiasjon. Det er jo noko me alle kjenner oss att i. Og i storefri bevegar ein seg alltid ut i frisk luft. Ein kan la tankar fara, eller reflektera over opplevde ting, blåsa ut eller smila og nyta. Samstundes med denne flotte ordbruken og tekstinnhald var bileta magi å sjå. Dei turane eg har dratt kjappast ut på er etter å ha lese Storefri. Det kriblar etter å koma seg heim og ut når eg er innom innlegget. Eg hadde også ein sjukdomsperiode med utmattingssyndrom, som satte livet på vent. Då eg att kunne dra på tur var det så godt at eg gret. Då eg etterkvart kom over blogginnlegget tenkte eg også mykje på det å ta sitt eige storefri, ikkje måtta ha nokon å dra med alltid. Sjølv styra sitt eige uterom. Det er jo ikkje alltid det høver for andre å dra, og skal ein la flotte sjansar gå frå seg då? Og mange har redsel for å dra åleina. Skummelt, eller nesten flaut å seia. Men innlegget inspirerte til å ta mine eigne storefri. Og å bli min eigen besteven blei viktigare enn nokon gong. Og eg har lese og sett på blogginnlegget mange gongar etterpå, samt fleire innlegg og eg inspireres, røres og nyt…Takk!

 77. Christina Brakstad says:

  “SOV ALLER BEST UTE PÅ TUR” ? Innlegget Inspirerte til å ta med 8 stk på jentetur med middag og overnatting under åpen himmel ??? Str. S

 78. Kristine says:

  Jeg har blitt inspirert av innlegg om nærmarka. Det at man ikke alltid må inn i store fjellheimer for å dra på tur (selv om det er fantastisk). Det har endt med flere turer og også overnattinger i nærheten av der vi bor.

  Bruker M

 79. Ane Kamilla says:

  Jeg blir inspirert av alle innleggene om spesifikke turer i og rundt Norge. Det gir meg inspirasjon til turer jeg vil oppleve. Innlegget Spektakulære Svalbard ga meg spesielt lyst til å oppleve Svalbard og i tillegg dra på telttur i snø og minusgrader. Jeg bruker størrelse S.

 80. Marie Nordnes Einum says:

  Jeg ble spesielt inspirert av innlegget fjellkroppen vs sommerkroppen. Den minnet meg på den gode mestringsfølelsen når turene ble lengre og mer krevende. Hva som er viktig for at kroppen skal klare å bli med på det viljen ønsker. Det er viktig å bli minnet på av og til, selv om vi alle vet det. Bruker str. S.

 81. Aud Nystad says:

  Jeg likte godt innlegget om miljøvennlig Norgesferie- Ønsker å slå et slag for Norge -dit nærmeste ferieland, og et ekstra slag for alle NærTurer rundt om i landet. Ellers der det mange gode tips og gode ideer, som feks randonee for nybegynner 🙂 Bruker stl L

 82. Carina Ytterland says:

  Eventur i nærområdet. Av Maria S.H syns jeg er så fint innlegg? Naturen å fine opplevelser trenger ikke være så langt unna og kanskje mye enklere enn mange tenker og tror. Sett pris på nærområdene der man er? Det innlegge er så spot on! Ønsker meg skikkelig vinterutstyr så kan være masse ute også på vinteren. ?

 83. Lillian Lislevand says:

  Likte veldig godt “Byjente på tur” skrevet av Maria Stray Homme. Som nybegynner i å ferdes ute i naturen kunne jeg kjenne meg igjen i flere av utfordingene Cassandra møtte men alikevel gjennomførte hun turen. Liker filosofoen til Maria: det handler ikke om å gå lengst, raskest eller ha det dyreste utsyret, men om mestringsfølelsen det gir å overvinne utfordringer i naturen og de gylne øyblikkene naturen gir av solnedganger, o.l. Dette inspirerte meg så mye at jeg utfordret meg selv, pakket sekken og dro på dagstur alene til Øyuvsbu som ligger i nærheten av der Maria og Cassandra var på tur. Fikk en uforglemmelig dag på fjellet og en herlig mestringsfølelse. Dit skal jeg dra igjen og da forhåpentligvis med telt i sekken. Bruker str.M 🙂

 84. Marte Aanestad says:

  Jeg likte veldig godt miljøvennlig Norgesferie og Spitsbergen på langs. Det er viktig å ta vare på miljøet både ute på tur og hjemme. Og innlegget om Spitsbergen fordi det virker bare så utrolig spennende. ? Synes også dere har en rekke innlegg med gode tips og råd ? jeg bruker størrelse xs-s

 85. Nina Brodahl says:

  Miljøvennlig norgesferie! ? ingenting er som ferie i vårt flotte land! Str M.

 86. henrikke haugan says:

  Jeg likte veldig godt innlegget om Miljøvettreglene, fordi det inspirerte meg til å fortsette med å stoppe gamle ullsokker og ulltrøyer, og heller fikse glidlåsen enn å kjøpe ny skijakke. Bruker str M ???

 87. Tine says:

  Jeg liker det meste, men ta fredagskosen utendørs er veldig innspirerende ? at man må ikke reise langt for å få en fin natt ute ?⭐️ Å med så mange fine bilder gjør at man vil oppleve den samme fine naturen ?
  Str s

 88. Kristine says:

  Jeg likte Jill Kristin sitt innlegg om hund og ski på tur! Jeg elsker å gå på ski, og har planer om å skaffe meg en hund, så det var veldig kjekt å få tips og triks til hvordan jeg kan kombinere dette!??⛷
  Jeg bruker Small ??

 89. Kristine de Haan says:

  Det har vært mange fine inspirerende innlegg i år, men et 3 -4 har inspirert meg ekstra, og det er en den om å sove ute om høsten, sommerkropp vs. fjellkroppen, og den om granskudd, hva en alstammen kan gjøre med det 🙂 Og byjente på tur. Så er det selfølglig veldig fint å lese om alle stedene dere drar, det gir inspirasjon til å finne nye steder å ferdes på tur. str. L.

 90. heidja says:

  Jeg liker spesielt innlegget med miljøvettreglene. Det gir inspirasjon til gjenbruk, og til å stoppe gamle sokker og fikse ødelagte glidelåser i stedet for å kjøpe nytt. Bruker str. M

 91. Christl Karoline Ellingsen says:

  Jeg likte spesielt godt innlegget om randonee for nybegynnere da det hjalp med å finne ut hva jeg trenger og hva jeg skal se etter. Bloggen har inspirert meg til å bli et friluftsmenneske som har investert i masse turutstyr i år, og vært på mange turer. Keep up the Good Work ?? Må ha strl s i ulvanggenser og bukse og M i undertøy 🙂

 92. Merete Brenn says:

  Dere inspirerer meg med alt dere skriver, det er både lærerikt og nyttig! Og innlegget om å bruke nærmiljøet er en flott inspirasjon til å komme over dørstokkmila, og gir gnist til å komme seg oftere ut på turer, med overnatting ute – det er hærlig ? Og det krever ikke allverden med planlegging og forarbeid ! ? GOD JUL ? str M

 93. tiny2 says:

  Innlegget “Du skal vel til Lofoten i sommer?” ga meg massevis med info, og bidro stort til at min kusine og jeg fikk en helt fantastisk Lofotferie i sommer!! Bruker str Small.

 94. Linda Dahle says:

  Jeg liker best innlegget med overskrifte “Alle sover best ute”. Jeg liker det fordi det fordi det har inspirert meg til å sove mer ute, noe som gir meg mer energi og overskudd ??
  Bruker størrelse M

 95. Linda Beate says:

  Mitt favorittinnlegg er “Eventur i nærområdet”. Det er nettopp det jeg driver mest med i hverdagen og jeg elsker det. Er spennende med toppturer og større turer, men hverdagsturene med og uten barn gir enormt mye i hverdagen. Ble så glad av å lese innlegget. Hilsen ei som bor i småby i i lavlandet (og heldigvis en del skog i nærområdet).

  Bruker str S

 96. Sølvi Snildalsli says:

  Egentlig glad i alle innleggene, men en liten favoritt “Fem fine turer i Lofoten”. Brukte den til inspirasjon under planlegging av tur Lofoten i vår. Fikk ei fantastisk langhelg, der vi fikk besøkt flere av de omtalte toppene. FANTASTISK ?
  Str. L. God jul og godt turår 2018 ?

 97. Tora Fuskevåg says:

  Det er vanskelig å velge et favorittinnlegg da det er så mange inspirerende innlegg. Spesielt innlegget til Kari Schibevaag “sommer i nord” har inspirert meg til å dra på tur. Alle de nydelige bildene av varierte aktiviteter i Lofoten har inspirert meg til å gå ut på både korte og lange turer. Ellers har innlegget “Hvordan kle seg for vinterfriluftsliv” lært meg mye og fått meg til å påne opp øynene for teltturer også på vinteren.
  Bruker str. M

 98. Maja Tjosaas says:

  Det innlegget som har inspirert meg mest i år er det om miljøvettreglene. Som aktivt medlem i DNT ung var disse godt kjente, men deres innlegg inspirerte på en annen måte, til å fikse turklær-og ting, plukke med seg andre sin søppel og til å utforske nærområdet i stedet for å reise langt av sted for å finne fine turområdet! Jeg bruker str.S ??

 99. Ine Andersen says:

  Mitt favoritt inlegg i år, blandt mange var “billig og miljøvennlig Norgesferie”. Det var ganske inspirerende å lese noen tips, fordeler og ulemper ved å dra med elbil, også de vidoene som ble linket til som f.eks Åndalsnes gjorde at jeg kom i skikkelig turstemning og jeg har gledet meg til å gjøre noe lignende. Ettersom jeg har studert i utlandet i tre år så er planen å ta en god Norgesferie i 2018, oppleve naturen her og bli bedre kjent med landet. Visste ikke hvor godt jeg hadde det før jeg føyttet, men nå skal jeg virkelig ta nytte av at jeg bor i verdens vakreste land✨

 100. Johanne Nyhus says:

  Innlegget til Kari Schibevaag om sommer i Nordnorge er det innlegget som har inspirert meg mest! Har alltid vært glad i fjellet, og jobber som flyvertinne. Etter jeg startet som det for 4 år siden har jeg fått mulighet til å utforske nye steder og nye fjell. Så den artikkelen la listen for mange fine turer i etterkant!
  Jeg bruker nesten alltid #turjenter på Instagram og kikker ofte gjennom bildene under emnet for enda mer bra inspirasjon!

  Jeg bruker strl L i bukse og M i overdeler.

 101. Karoline Eliassen Robertsen says:

  Innlegget om å sove best ute i naturen inspirerte meg til enda flere netter ute i det kommende året! Har sovet noe ute, men med de fine tipsene som kommer frem i innlegget, har jeg lyst til å utfordre meg selv til overnatting ute når det er kjøligere og ikke minst å dra ut alene i skogen! Kan ikke vente til det passer seg bedre ? jeg bruker str M i klær 🙂

 102. Ida Karoline R Jevanord says:

  Eventur i nærområdet. Av Maria S.H syns jeg tar opp et viktig poeng? Naturen og tøffe opplevelser trenger er så langt unna. Det finnes sjulte topper overalt. Sett pris på nærområdene der man er, og gjør en effort for å bli kjent. Det innlegge er så bra!
  Ønsker meg skikkelig vinterutstyr som jeg kan ta med på ferd rundt i Gudbrandsdalen og Lillehammerorådet. Bruker strl m ??✨?

 103. Liv-Inger Kvam Frøseth says:

  Innlegget om norgesferie i Nord-Norge. Jeg er fra Trøndelag, men har aldri vært nord for Snåsa. Mange nye ønske-reisemål i Nord-Norge på lista nå 🙂 Samboeren min startet å jobbe i nord nå i høst, så jeg håper vi også får muligheten til å oppleve nordnorsk friluftsliv i alle årstider innimellom 0:-)

  Jeg bruker str. M.

 104. Mari Oftedal Ellingsen says:

  Innlegget «hekta på tur» er mitt favoritt innlegg. Da jeg leste det fikk jeg skikkelig godfølelsen og det brakte opp mange gode minner fra barndommen da min far alltid sa «nå er det litt tøft, men du blir snart hekta du og, Mari» . Pappa hadde rett igjen. Og siden han dro meg med på utallige turer i vestlandsvær, har jeg laget mitt egent motto: «det finnes ikkje stygt vær, bare stygge klær». Meg og papp er så hekta at idag, på selveste julaften tok vi en tur rundt i lokalfjellene, selvklart med nisselue og dårlig vær.
  Takk for mye god lesing og inspirasjon til alle turjenter. Dere gjør studentlivet i hovedstaden litt nærmere naturen.

  Jeg bruker str s.
  God jul.

 105. Lene Homme says:

  Norgesferie i nord-Norge er min store favoritt. Dit ønsker jeg å dra, helst med hele familien 🙂 Jeg drømmer om alle årstider på tur.

  Jeg bruker str. m

 106. Astrid Lye Moum says:

  Roadtrip alá Finnmark er mitt favorittinnlegg. Jeg har startet på folkehøgskole i Alta, og drømmer om å ta en langtur på opptil en måned i mai. Jeg har da lyst til å gjøre det i Finnmark, og da var innlegget veldig inspirerende med ideer for hvor jeg kan dra ?
  Jeg bruker strl L

  God jul!!??

 107. Marielle Hamre Tiller says:

  Hei 🙂 Jeg digger bloggen deres! Den gir meg inspirasjon, kunnskap og motivasjon til å dra på egne eventyr , og det er det viktigste noen kan gi meg. Jeg vil gjerne dra frem innlegget om Miljøvettreglene. Dette er for meg et veldig viktig tema. Jeg ønsker å bevare det friluftslivet som jeg er så glad i til mange kommende generasjoner. Takk for at dere setter dette i fokus. Ønsker alle turjenter og turgutter en god jul og et 2018 fylt med miljøvennlige opplevelser og eventyr. Juleklem fra Marielle (Jeg bruker M)

 108. Veslemøy Utengen says:

  “Tre flotte topper på Helgelandskysten”. Hadde store planer om Helgeland delvis som følge av dette innlegget sommeren 2017. Pga sykdom ble det dessverre ikke noe av, satser på 2018! Str S

 109. Karina Sivertsen says:

  Innlegget om hvordan man kan sove ute hele året, var min favoritt! Jeg har alltid vært turglad men dette innlegget inspirerte meg til å ta steget å sove mer ute om vinteren. Da det er lange vintere i nord hadde det vært supert med et sikkert og solid telt som kan brukes i disse kalde tider! Jeg trives godt på tur, men det er viktig at utstyret er på plass slik at turen blir komplett! ????‍♀️

 110. Lisbeth Rannem says:

  Jeg elsker innlegget til Christine Oldebråten om tips til topptur- nybegynnere. Hun klarte å rekruttere meg???Jeg bruker Str. M

 111. Hedda Kjørsvik says:

  Tre flotte topper på Helgelandskysten! Dette innlegget inspirerte meg veldig! Jeg har alltid villet gå på tur langs helsgelndskysten men var aldri fått muligheten! Men dette innlegget gjorde at jeg fikk rævva i gir, så nå i 2018 skal jeg på en turblangd helgelandskysten? Str: S

 112. Sandra Sandvik Soltvedt says:

  Heisan- og tusen takk for super blogg ! ? Jeg er en som – så mange andre- har planer om å dra Nordover, men det blir liksom ikke. Innlegget om Norgesferie i Nord- Norge gav meg “ny giv”, for jeg har virkelig lyst til å oppleve denne flotte delen sv landet vårt ! ? Riktig gode juledager ønskes dere ??? (Jeg bruker str. L )

 113. Tomine says:

  Favorittinnlegget må være “Du skal vel til Lofoten i sommer” som hjalp meg med å planlegge ferien som gikk dit i sommer. Jeg bruker størrelse M.

 114. Kristina Voll says:

  Mitt favorittinnlegg dette året må være da jeg ble presentert for de 4 turjente-teltene som fungerte som stafettpinner i sommer/høst. En venninne og jeg fikk lånt et flott lilla telt, og reiste helt til Sunnmørsalpene der vi gikk tur i seks dager. Turen rundt Hjørundfjorden bød på bratte bakker opp og bratte bakker ned, i tillegg til MYE stein. Noen dager strevde vi med å finne teltplass, men det praktiske teltet gjorde turen veldig bra! Takk for en super ordning – uten teltet hadde det ikke blitt tur.
  Jeg bruker str. S i undertøy og M i ullsett:)

 115. Amalie Knoff says:

  Fem fine turer i Lofoten er favoritten min akkurat nå, nå som jeg og typen planlegger sommerferie i Lofoten??? Det var da jeg kom over dette vi bestemte oss hvor sommerferien skulle ta turen i år. Å guuuuuu som jeg gleder meg! Jeg bruker størrelse M ??? God Jul?✨

 116. Beate Myran Bingen says:

  Norgesferie i Nord-Norge, fordi jeg er utflytta nordlenning som lengter etter den fantastiske naturen i nord sommerstid. Gleder meg til “roadtrip” nordover, og flotte fisketurer og kos på besøk hos min kjære søster.
  Str. XL/XXL RIktig god jul, alle sammen! <3

 117. Thea Elise Aasen says:

  Det innlegget jeg har satt mest pris på i høst var: Randonee-ski: Tips og råd til nybegynnere, kjøpte meg randonee-ski for første gang i høst. Har bare stått på fjellski før, så dette var nyttig for meg 😀 Bruker str. M

 118. Kristina says:

  Min favoritt er «fem fine turer i Lofoten» som ble flittig brukt i sommer på ferie i Lofoten ? endte med å gå hele tre av fem turer på denne lista!! Godt å få noen tips fra noen som har gått før?

  Bruker Str M?

 119. Cathrine Jensen says:

  Jeg likte godt innlegget om sommer i nord, med bilder fra Lofoten.
  Det er veldig inspirerende, og jeg får absolutt lyst å “prøve” naturen på nye måter. Da er også turtips-innleggene deres gull verdt, og særlig det om soveposer (sov aller best ute på tur) satte jeg pris på. Derfor hadde jo klart dette vært ypperlig, for da kunne jeg både fått oppleve teltliv og Lofoten! Om jeg skulle vært så heldig bruker jeg str medium?

  God jul!

 120. Åse Kolstad says:

  Blogginnlegget jeg har likt best av 2017 er “Fjellkroppen vs. sommerkroppen” ? jeg synes det var godt skrevet, og for meg så handler det om at fokuset vi har bør ligge på opplevelsene vi kan få fremfor hvordan en ser ut til enhver tid. Uavhengig av kategori, typen sport eller aktiviteter en finner glede i så er kroppen vår en stor del av hvor vidt vi kan oppnå det vi ønsker. Ta vare på oss selv og belønningene er store ?

 121. Emi Dahlman says:

  Det er mange flotte og inspirerende innlegg på turjenterbloggen, men det innlegget jeg kanskje liker best er innleget til Jill Kristin Øie, om hund og ski på tur! ❄️ Jeg er mye på tur med hund, og dette innlegget traff midt i blinken for meg, og inneholdt mange fine tips og råd om friluftsliv med hund vinterstid. Det inspirerte meg til og med til å kjøpe mine første fjellski for ikke så lenge siden – uten stålkant! ? Så nå blir det mange fine turer til vinteren med mine fine firbente turvenner ??? Jeg bruker forøvrig størrelse M ??

 122. Benedikte Bjelke says:

  Liker matpakke oppskriftene da en gjeene alltid ender opp med pølser eller annen lettvint tur mat.
  Og det med soveposer 🙂 Vi har ønsket oss nye til barna også voksne til jul så vi kan gå flere gode og unike tur opplevelser i 2018? Er str M/L ? Fortsett og skriv gode og inspirerende innlegg på bloggen ? God ju ???

 123. Vi says:

  “Randonee-ski: Tips og råd til nybegynnere” Utrolig gode tips og beskrivelse av opplevelser. Turte endelig å gå på topptur etter å ha lest dere skrive om sånt.
  Strl M

 124. devonpriemus says:

  Mitt favorittinnlegg er om å ta fredagskosen utendørs. Har blitt noen ekstra hyggelige kvelder, og skal bli flere! Str m

 125. Johanne says:

  Jeg liker innlegget til Jill Kristin Øie; om hund på tur ? Har alltid med meg dyra, når jeg er ute på tur og camper, så råd og tips er alltid velkomment! Er også veldig glad i innlegget om hvordan man kan sove ute hele året. Her ble jeg virkelig inspirert, og gleder meg til neste tur med stjernehimmelen som tak!?
  Størrelse M/Medium

 126. Sølvi Elverhøi Jensen says:

  «Billig og miljøvennlig Norgesferie» er et av mange favorittinnlegg. Jeg skal ha norgesferie til sommeren, pga alle fristebildene deres, og tips til turer☺️ På ferieplanen er områder rundt Mjøsa og Lofoten, både i helger og selve ferien, gleder meg til å oppleve mer av Norge! Har ikke så mye friluftsutstyr så denne premien hadde vært tidenes julegave?? Bruker str S/M

 127. Irene Hølmo says:

  Innlegget “hekta på tur” ga meg mange pustepauser jeg satt å kjente meg godt igjen ? flinke skribenter men masse kloke ord ✨☺️ Bruker str M

 128. Ingvild E. Dunn Riisnes says:

  Jeg likte best innlegget om å ta fredagskosen utendørs. Er godt å bli minnet på hvor enkelt det faktisk er å ta seg en ekstra tur i uken uten at det må så himla mye planlegging til ? Bruker str M.

 129. Vilma says:

  Innlegget dere skrev i Juni i år “Hjørundfjorden, verdens vakreste!” var et av mange tips og anbefalingsinnlegg som gjorde at jeg så gjerne ville besøke flere av vestlandets fjorder, fjell og skatter. Da jeg senere i September fikk oppleve Hjørundfjorden i nydelig sensommervær, med snorkling i Lyngstøylvatnet etterfulgt av topptur til Saksa på samme dag i strålende solskinn, fikk jeg virkelig det samme inntrykket av området som ble beskrevet i innlegget. Bruker størrelse S 🙂

 130. Kristine Norebø says:

  “Fjellkroppen vs sommerkroppen”. Et kort innlegg, men som sier utrolig mye! Som lærer og turglad er det viktig for meg at ungdommen har sunne forbilder som har fokus på å nyte naturen, alene eller sammen med andre, uten å måtte ha sixpack under ulltrøyen for å være vellykket. Har brukt det i undervisning og fikk gode diskusjoner om hvordan media fremstiller “den perfekte kropp”.

  Str S.

 131. Aase Straume says:

  Jeg synes dere har hatt så mange fine innlegg i år ? Men en natt i naturen gjorde faktisk sånn inntrykk at jeg samme dag kjapt pakka sekken og tok en impulsiv natt ute. Deilig! Str er L ? drømmer om vinterpose ?

 132. Siri says:

  Eventur i nærområdet er min favoritt! Et innlegg som er både inspirerende og viktig. At vi kan være mye på tur og få gode, spenndene opplevelser samtidig som en har hverdag med jobb eller skole og andre forpliktelser er viktig å formidle. Nærtur i mitt hjerte! Selv har jeg de siste årene vært på mange lengre turer og reist både hit og dit for å få gode naturopplevelser. Til tross for at jeg egentlig vet det godt, trenger jeg stadig en påminnelse om at ettermiddagsturen kan være like spennende og fin.

  God jul!
  Jeg bruker størrelse S.

 133. Trude Larsen says:

  ‘Hekta på tur’ har inspirert meg. Eller rettere sakt fått meg til å senke kravene om hvordan og hva en tur med min familie skal være ? med to viljesterke jenter som virkelig kan furte som jenter kan og en mann med hofte, rygg og muskel problemer så settes motivasjon virkelig på prøve. Mn det er slik med tur som alt annet i livet, det er ikke alltid alt som klaffer på en tur… noen ganger virkelig ikke klaffer. Mn de gode øyeblikkene gjør alt værdt d ❤ før det er de man sitter med igjen som minner før livet ? bruker str xs og er 153 lang

 134. Ernst Christian Berg says:

  Blogginnleget “Iskald Magi på Rørosvidda” har inspirert meg. Grunnen til dette er fordi jeg kjenner meg så godt igjen i den følelsen som beskrives i innlegget 🙂 Kaldt, men godt. og verdsettelsen på å være ute i naturen selv om det kanskje ikke er like behagelig hver gang! Og det å kunne oppleve naturen på sitt beste og “verste” i løpet av kort tid 🙂 Bildene som er tatt i forbindelse med blogginnlegget er helt magisk å se på og inspirerte meg til å dra ut i vinterlanskapet! Bruker størrelse XL

 135. Linda Grundeland says:

  Det må være innlegget om “fersking på tur” ?? av Maria Stray. Utrolig gøy å ha inspirert venninner nå i høst etter inspirasjon av henne ? Gleder meg til fortsettelsen i 2018 ??? Satser på mange flere turvenner og flotte turer i Norge. Str. M ??

 136. Iselin says:

  «Fem fine turer i Lofoten» inspirerte oss til å dra på fantastiske toppturer i Lofoten i sommer. Vi hadde aldri vært der før, og fikk oppleve både Reinebringen, Ryten og et par andre jeg ikke husker navnet på. Det ble tidenes beste sommerminner. Kjæresten har høydeskrekk, men fordi han satte seg inn i de ulike turene på forhånd (blant annet gjennom blogginnlegget deres) var det han som førte an og gjorde at vi fikk oppleve dette 🙂 stort!

  Bruker str S. God jul ?

 137. Silje says:

  Mange flotte innlegg. Men, randone innlegget likte jeg veldig godt. Gode tips og hjelp til å faktisk tørre å prøve. Går mye på topper om sommeren, men ser så fantastisk ut om vinteren også, så det skal nå prøves. ?

 138. Siril says:

  Jeg brukte “Fem fine turer i Lofoten” for å overtale mine foreldre om å tilbringe neste sommerferie i Lofoten ❤️ Så det innlegget er min favoritt!

 139. Isabella Lu says:

  Jeg ble veldig inspirert av teltstafetten! Vanligvis liker jeg ikke å bo i telt og ikke eier jeg telt heller, men da jeg så de bildene om teltstafetten og at man kunne låne telt så ble jeg så veldig inspirert fordi det var så lett tilgjengelig og jeg tenkte at det så utrolig gøy ut! Har ligget i telt en gang i sommer og satser på å gjøre mer av det til neste år! Str L eller 40.

 140. Vårhild Bakke Berntzen says:

  Mitt favorittinnlegg er «eventur i nærområdet» av Maria Homme, fordi det fikk meg til å tenke over hvilke muligheter for friluftsliv man har i nærområdet, og at det kan være lurt å senke ambisjonsnivået litt noen ganger! Strl. XS-S.

 141. Kjersti N H says:

  Av alle innleggene ble jeg mest inspirert av «sov aller best ute på tur». Det er fullt av gode råd og tips, og det endte med at jeg fikk den motivasjonen jeg trengte til å sove ute i marka alene – en fantastisk opplevelse. Ellers har jeg satt pris på innlegg om enkle turer som man får til midt i uka og som ikke krever innkjøp av mye nytt og/eller fancy utstyr. Str M ?

 142. Anna Lydia says:

  Jeg likte innlegget om Steigen av Guri Anne Hansen. Fikk et nytt reisemål på ønskelista ? Strl. M.

 143. Rebecca Lundqvist says:

  Jeg likte innlegget “Du skal vel til Lofoten i sommer?”. Jeg viste bilder fra Lofoten til tre jenter fra England, Sverige og Nederland da jeg var på surfetur på Sri Lanka januar 2017. Det gjorde at de ønsket å komme på besøk til Norge. Ved hjelp av gode tips fra dette innlegget hadde vi noen helt fantastiske dager med campingliv i Lofoten i sommer, og gjett om de har lyst til å komme tilbake for å dra på camping med meg i Norge igjen! Da vi satt stille en natt 00:30 og spiste middag i ro og fred ved et vann ved Sørvågen sa hun fra London: “Nei, dette er noe annet enn den stressende undergrunnen i London. Jeg visste ikke en gang at slike steder fantes”. Fantastisk tur, og takk for tips. Ble visst noen utenlandske turjenter av det 🙂
  Jeg bruker strl. S

 144. Anna Teetzmann says:

  Mitt favorittinlegg var: “Randonee-ski: Tips og råd til nybegynnere”, som gjorde det litt lettere å komme seg ut med litt gode råd i bagasjen. Bruker str. M ?

 145. Ingrid Haarstad says:

  Mitt favorittinnlegg er innlegget om Miljøvettreglene. Det er kjempeviktig å ha fokus på å ta vare på naturen vi ferdes i og etter å ha lest dette innlegget har jeg selv fått dette litt lenger fram i hodet når jeg er ute! Str S ?

 146. Åsta Wibe says:

  Jeg likte innlegget “Sov aller best ute”. Jeg må alltid kle på meg mye klær for å ikke fryse i min gamle, arvede vinterpose fra Helsport, og innså at jeg burde gå til innkjøp av en ny vinterpose i dun.
  Jeg er str. L

 147. Hanne Stokke says:

  Mitt favorittinnlegg har nok vore “I soveposen på 1432❤”. Dette innlegget ga meg verkeleg lyst til å bruke enda meir tid ute, og eg har dermed sett meg eit mål om å sove flest mogeleg netter ute framover? Innlegget fekk fram kor flott ein kan ha det på overnattingstur på ein fjelltopp? Derfor har vi også bestemt oss for at vi sommaren 2018 skal bruke sommarferien i telt på Sunnmøre?❤ Vi sov ute i snøen under open himmel forrige helg, og det gav verkeleg meirsmak, så det blir nok mange vinterturar framover òg. Tusen takk for mange flotte og inspirerande innlegg!?

  Dersom eg skulle vere så heldig å vinne, så brukar eg str M? God jul❤

 148. Lisa Skrøvseth says:

  Mitt favorittinnlegg er «Fjellkroppen vs. sommerkroppen». Jeg heier på fjellkroppen hele året og syns det innlegget satte gode ord på hvordan vi bør fokusere på kroppen vår. For den er fantastisk ?
  God jul alle turjenter ?
  (Størrelse S)

 149. siss says:

  Hund og ski på tur er min favoritt. Dette innlegget gir mange tips til hvordan både hund og eier kan ha det bra på tur og ikke minst hvordan man best tar hensyn til andre man møter. Det er ikke det samme å gå på tur uten hund og her ble jeg virkelig inspirert til å ta hunden med på topptur. Vi må bare trene litt mer først. Jeg bruker str.M.

 150. Naja Elisabeth Jensen says:

  “SOV ALLER BEST UTE PÅ TUR”, skrevet av Britt-Ingunn Tafjord Walle et flott innlegg 😉 Super bra tips til utesoving 😉 Tusen takk for det!
  Jeg bruker str. L

 151. Nina Knutsvik says:

  Mitt favorittinnlegg er “Sov aller best ute på tur”. Mange gode tips jeg kan ta med meg. Takk for en inspirerende blogg og Instragram-innlegg. Utesoving står på To-do-lista mi for 2018 og det skal jeg jammen prøve meg på! Str.S

 152. Michelle Hasle says:

  Mitt favorittinnlegg må nesten bli alle “Ti på topp”-innleggene. Her finner jeg tips til nye instagramkontoer jeg kan følge som bidrar med masse inspirasjon til nye toppturer og skjulte skatter i Norge og utlandet, så vel som utstyrstips 🙂
  Jeg bruker str. S

 153. Marmor says:

  På vårparten hadde dere et innlegg om å ha med seg hund på skitur. Var endel ting der jeg ikke hadde tenkt over og som jeg har tatt med meg videre. Ti på topp er jo innlegg jeg digger og, men tror dette med hunden må bli favoritten min i år 🙂

 154. Oda Halle says:

  Favorittinnlegget mitt må være “Fjellvettregel nr 10? Husk alltid god fjellkultur”. Dette innlegget beskriver perfekt det jeg synes er aller best med å være i fjellet; nemlig folkene man deler det med. Fjellfolk er en helt særegen type mennesker, hvor ellers sier man vel “hei” og smiler til alle man møter? Nå skal det sies at det ikke er like tett med folk i fjellet som i en handlegate, men dere skjønner hva jeg mener.
  Tor jeg bruker str S 🙂
  GOD JUL!

 155. Julie S. says:

  Det er vel egentlig Ulvang sin artikkel, men ‘Julekalender luke 22’ minnet meg på å prøve ull som treningstøy. Jeg har vel egentlig forbundet ull med varme og lavt aktivitetsnivå, men jeg synes det høres spennende ut å prøve det til høyt aktivitetsnivå også, og finne ut av om man blir for varm eller om det virker temperaturregulerende. Jeg bruker S!

 156. Sigrid says:

  Jeg likte best innlegget «Randonee-ski: tips og råd til nybegynnere», fordi det var veldig nyttig og inspirerende for meg som skal ha min første tur på randonee i vinter. Jeg har tenkt på det flere vintere, men denne vinteren har jeg gått til innkjøp av utstyr, og det er mye å tenke på og som man ikke vet, så da var det perfekt med et slikt innlegg. Jeg gleder meg til mange fine turer.
  Jeg bruker str. S

 157. Kaja says:

  Det beste innlegget er: «Aldri for sent å prøve noe nytt» som inspirerte meg og viste meg at det FAKTISK ikke er for sent å gjøre nye ting selv om man bikker 25. Mitt motto i livet har allid vært at jeg KAN gjøre det samme som gutta, og at jeg hvertfall ikke skal gi meg før jeg har prøvd! Kjente meg så igjen i dette innlegget, og har så lyst å være med i den utviklingen der jenter pusher grenser, og beviser at det ER mulig for oss også!
  – har i løpet av året startet med surfing, og skal i januar kjøpe meg en snø-kite:D velkommen 2018, og alt nytt vi skal få prøvd ut!

  (strl. L)

 158. Ylva Maria Skarpengland says:

  «Slik kler du deg på tur til høsten» tror jeg innlegget het. Har alltid kviet meg for å sove ute i minusgrader etter en ubehagelig opplevelse da jeg begynte å skulle prøve å sove ute da jeg ble hypoterm og slet med å komme meg inn i hytta som lå 5 meter unna lavvoen vi hadde satt opp. Etter å ha lest tipsene ble jeg motivert til å prøve en gang til, men da jobbe med alle tipsene. Det ble ei god natts søvn uten at jeg kjente meg alt for kalt. Nå kan jeg nyte naturen når det er kaldt også ?
  Bruker strl M ?

 159. Silje Monsen says:

  “Aldri for sent å prøve noen nytt!” – innlegget er min favoritt. Jeg jobber som personlig trener, og forteller alltid dette til mine kunder – spesielt når det kommer til å komme seg ut i naturen! Men når det kommer til meg selv, er jeg utrolig dårlig til å prøve noe nytt og faktisk gjøre ting man ikke kan.
  Jeg har alltid ønsket å kunne stå på ski. Det er noe “alle” liksom kan, men ikke jeg. Jeg gikk aldri på ski som liten, og i voksen alder unnskyldte jeg meg alltid med at “jeg liker det ikke” når folk ville ha meg med på tur. Sannheten var at jeg tenkte det ikke var vits å starte nå når jeg var blitt så “gammel”.
  Men etter å ha lest dette blogginnlegget tok jeg meg i skinnet. Jeg bestemte meg for at jeg skulle kunne gå på ski! Og gjett hva – jeg har kjøpt mine egne ski! Jeg blir bedre litt og litt, og gi meg 2 år så skal jeg suse den fjellene her i Tromsø!

  Jeg bruker str. S?

  Takk for en fantastisk blogg❤️

 160. Kirsti Haram says:

  Blogginnlegget “I sovepose på 1432” gav meg eit smil om munnen! Bileta var vakre, naturen var nydelig og teksten inspirerte! I det nye året skal eg absolutt bli flinkare til å hive meg rundt på turar med sovepose i sekken. Då utvider en turopplevinga både med antall timar, men dermed også med mange inntrykk! ❤ Dette vil eg ha med flokken min på slik vi kan dele opplevinga! Det er slike turaugneblikk som skriv seg i minneboka og som varer lenge! Takk for at de tek oss med på tur og inspirerer!? Eg bruker str medium.

 161. Kjersti An Cù Beag says:

  Miljøvettreglene og sporløs ferdsel er mine favoritter. Det er veldig viktig for meg å ta vare på naturen vi har. Disse inspirerer meg til å gjøre mitt beste og kunne inspirere andre ute på tur også! 😀 Bruker str. M
  God Jul 😀

 162. Ann-Kristin Lydersen says:

  Innlegget “Dei første høstdagene” er en av favorittene. Deilige beskrivelser som gjør at man får lyst ut på tur. Jeg syns også det var gøy å følge med på insta på hun som hadde sin ikke-turvante venninne med på tur. Jeg har blitt mer og mer glad i tur, og noe av inspirasjonen kommer fra denne fine bloggen!
  Jeg bruker str.M/40.

 163. Ranita Kristin says:

  Åååå vanskelig. Jeg husker ikke hva den heter. Men det var en artikkel om ei jente på si første telttur. Det inspirerte meg til å prøve igjen med junior på 7. Turen i fjor var ikke så vellykket… men i år har vi fått mange teltturer og han digget det. Og det er ikke like mye pes som det var 1 turen. Det var ett så positivt innlegg ?

 164. sofie says:

  Randonee-ski: Tips og råd til nybegynnere synes jeg var utrolig inspirerende og gitt meg en lyst til å teste ut noe jeg aldri har prøvd før fordi jeg aldri har turt 🙂

  Bruker str M

 165. Line Wanvik says:

  Jeg ble skikkelig inspirert av blogginnlegget «Randonee-ski :tips og råd til nybegynnere». Det var dette innlegget som gjorde at jeg så enklere på drømmen om å kjøpe randoski, og som gjorde at jeg gikk til innkjøp av skiene. Innlegget gjorde at jeg så mindre avansert på randonee-ski. Tipsene var kjempe nyttige for meg de første gangene jeg prøvde skiene(og fortsatt). Jeg kjøpte både bok, klær og utstyr etter tipsene i dette blogginnlegget så jeg kan trygt si at jeg fikk masse ut av det innlegget så tusen takk for det 🙂 Bruker small

 166. Elisabeth Konradsen says:

  Innlegget de første høstdagene syns jeg var interessant å lese. Får absolutt lyst å dra mer på tur også på høsten enda det både blåser og regner. Jeg har blitt mer inspirert og vært mer på tur etter jeg begynte å lese bloggen turjenter. Fantastisk ide dette med å leie telt gratis.
  Bruker str XL ?? Godt nyttår ?

 167. Juliet Myhre Nedza says:

  Randonee, siden jeg er helt nybegynner med store mål!
  Str s 🙂

 168. Emma Bentsen says:

  “Jenter på jakt” er mitt favorittinnlegg! Hvert år er jeg med svigerfamilien på jakt, men jeg har ikke jegerprøven eller våpen selv. Innlegget inspirerer meg veeldig til å ta jegerprøven før neste høst kommer! Jakt bringer med seg masse flotte naturopplevelser og fine stunder med venner og familie samtidig som det er et viktig matauk for oss!
  Jeg bruker størrelse L/XL ?

 169. Lisa Marie Geiß says:

  Hei, ‘sov aller beste ute på tur’ er mitt favoritt innlegg. Jeg er fra Tyskland, men bor i Norge og trenger alltid gode tips for telttur. Akkurat nå leter jeg etter en ny sovepose, da hjelper denne innlegget ganske mye 🙂 bruker størrelse M.

 170. Linda Nyeng says:

  Innleget som heter “Løping” av Inga Strümke er nok mitt favorittinnlegg hvis jeg må velge bare ett. Før løp jeg hver dag, noen dager også to ganger, men de siste 15 månedene har jeg slitt med akilles og har dermed måtte begrense løpingen veldig. Jeg gleder meg kjempemye til å kunne løpe i fjellet igjen, og i 2018 skal det skje! Innlegget gjør at jeg gleder meg enda mer, og at jeg skal gjøre de tiltakene som må til for at jeg skal kunne løpe som jeg ønsker igjen.

  (Bruker forresten størrelse M)

 171. Mina Bathen says:

  Innlegget om toppturer for nybegynnere og også det om riktig trening før topptursesongen 🙂 Er ikke alltid like greit å skjønne hva man bør gjøre eller finne god informasjon i virrvarret på nettet, så da er det kjempegreit med direkte og forklarende artikler fra dere! Så nå gleder jeg meg til topptursesongen og håper det skal bli en skadefri sesong jeg virkelig kan nyte 🙂
  Bruker S 🙂

 172. Ulrikke Nesheim Heldal says:

  For meg handler det ikke om et spesifikt innlegg, men om alle de flotte bildene som jevnlig dukker opp i feeden min på Instagram. Det har inspirert meg til å melde meg inn i DNT og jeg skal i 2018 delta på flere turer. Jeg er ikke så erfaren, men har et stort ønske om å bli det slik at også jeg kan oppleve de mange fine øyeblikkene som turjentene har delt med oss. Turene blir helt klart bedre med utstyr som holder meg både tørr og varm så jeg krysser fingrene for at jeg blir en av de heldige vinnerne?

  P.s. jeg bruker størrelse M.

 173. Torunn Brandvold says:

  Alle de fine bildene og artiklene som deles på Turjenter, både på bloggen, Facebook og instagram har inspirert meg til å være så mye på tur som mulig, og ikke minst å ta bilder på tur. Noe som for meg har gjort turen til noe mere en bare en tur. Er veldig mye på tur med min mor og vi elsker å ta bilder 🙂 Turjenter er en plattform til å få inspirasjon, motivasjon og turglede!! Takk for alle fine artikler og bilder dere har delt i året som har vært. Gleder meg til å følge dere i 2018 også. Ønsker meg str M

 174. Anna-Lena Sundström Nerland says:

  Mitt favorittinnlegg i 2017 var: Vengetindtraversen i Romsdalen
  Jeg bor i området selv og har i alle år sett fjellrekka som virker så uoverkommelig for en med lett høydeskrekk? Det kiler i magen da jeg leser innlegget, både av frykt, spenning, lyst og inspirasjon! Kanskje jeg en dag selv klarer å gjennomføre den turen eller en annen av de utallige utfordrende flotte fjellene vi har rundt oss? Bruker str. medium.

 175. Eline says:

  Jeg satt veldig pris på innlegget om dekktrening, da dette ikke bare inspirerte, men også ga nyttig informasjon og tips som bidro til å faktisk få kommet i gang med dette 🙂 Takk for at dere bidrar til at nybegynnere kommer seg ut og trosser nye utfordringer!

  Jeg bruker størrelse S 😉

 176. Inger Åmodt says:

  Turjenter.no har mange fine tur inspirerende innlegg om nærturer, natt i naturen med hengekøye ? men min favoritt er topptur for nybegynnere som jeg har lest flere ganger. Takk for mange gode utstyrstips og turtips, det er godt å bli minnet på at en ikke trenger å ha så mye eller å gå så langt for å likevel å ha en fantastisk turopplevelse ❤
  Str M ? ? ?

 177. Josefine Baustad says:

  Natt i naturen var en favoritt:) Elles har toppturer, fem fine turer i Lofoten og Randonee ski, tips og råd til nybegynnere vært helt topp. Takk for inspirasjon til både små turer og lengre turer, utstyrtips og turtriks. Helt topp! Str. S.

 178. Lina Meinecke says:

  Alla blogg inlägg frånt turjenter var mycket intressanta. Jag gillade mest ”är du redo för toppturer”. Det har inspirerad modig att gå mer på tur och flytter norrut.

 179. Frida Solheim says:

  Mitt favorittinnlegg er det veldig utfyllende, hjelpsomme innlegget om Randonee-ski: Tips og råd til nybegynnere. Etter at jeg samkjørte med en fremmed til fjellfilmfestivalen tidligere i år ble jeg veldig inspirert til å prøve randonee, ettersom jeg er veldig glad i vinterfjellet og lenge har drømt om å kunne ferdes utenfor de preparerte slalomløypene med eget telt og naturen for meg selv. Dog har det vært vanskelig å vite hvor man skal starte og hva man trenger, det fullstendige bruksområdet for randonee og hva man bør tenke på ved anskaffelse, noe det innlegget dekket i sin helhet! Dermed var jeg mye nærmere å kunne gjennomføre noe slikt enn tidligere, takket være inspirasjon fra fremmede fjellvenner og et fantastisk godt skrevet innlegg på turjenter.no 🙂

  Jeg bruker M!

 180. Lene Hommelien says:

  Jeg likte innlegget om tinderangling i Romsdal. Flotte bilder, gode tips og beskrivelse inspirerer til å teste ut området ??
  Størrelse M

 181. Stine Rosenkilde Dahl says:

  “Hvordan sov aller best ute på tur” er nok det innlegget jeg har klikket meg inn på aller flest ganger. Hele Turjenter.no bloggen er blitt min store inspirasjon, og fra å være sofagris som forsiktig prøvde meg på min første teltovernatting i mai, har jeg nå sovet ute på verandaen på hytta i både storm og snøvær flere ganger i julen. Og på nyttårsaften har jeg takket nei til fest, jeg planlegger hengekøye og bål på et stille sted i naturen hvor jeg kan ligge og se fyrverkeriet over byen. Så jeg vil ihvertfall si tusen takk til alle som bidrar på turjenter.no. Når selv en giktbroten noenogførti-åring blir så inspirert at hun blir blir friluftsentusiast, ja da gjør dere mye riktig!! ????

 182. Kristina Aasen Bruset says:

  https://www.turjenter.no//fjellkroppen-vs-sommerkroppen/
  Er mitt favorittinnlegg fordi det setter fokus på noe jeg egentlig vet, men som det er utrolig godt å få en påminnelse på. Det har inspirert meg til å fortsette å trene for å klare det jeg vil og ikke fokusere på hvordan alt ser ut, så tusen takk for det:) Jeg er størrelse 40 og fornøyd med det:)
  Mvh Kristina Bruset:)

 183. Ingrid says:

  Sov aller best ute på tur er mitt favorittinnlegg dette året, selv om det er mange andre gode den konkurrerer med! Gode tips som gjør det første, litt skumle overnattingsturen på lenge litt enklere å begi seg ut på 🙂 Dette innlegget, som mange andre, gir gode, enkle og verdifulle tips, og ikke minst, inspirerer til tur. Har inspirert meg til å skaffe meg det mest nødvendige utstyr som trengs, og komme meg ut! Er ikke verre enn det 😀
  Str, L 🙂

 184. Henriette Fossum says:

  Innlegget Sove under stjernene. Har mål om å sove mer ute i 2018, med eller uten telt. Trenger nok en bedre sovepose. Bruker str S.

 185. Hilde Sangvik says:

  Alt handler om inspirasjon i hverdagen.
  Om å ta den lille turen opp til nærmeste fjelltopp, et lite bål, nyte stjerne…toppturer som trenger nøye planlegging og forberedelser…turer alene eller turer med kjente og kjære. Dere gir meg hver dag en liten sommerfugl i magen, et ønske om liten hverdagstur, eller dere sår en spire til planlegging av neste langtur i fjellet?
  Jeg er en size S✨

 186. Hanne Berge says:

  Jeg har ikke et favorittinnlegg, det er mange innlegg som gir både inspirasjon og tips! Det jeg har likt best er alle bildene som har inspirert meg på instagram! Jeg har som mål å ha mange flere overnattinger og turer i 2018, og innleggene på turjenter.no og instagram både motiverer og inspirerer meg til det 🙂
  Bruker str. S

 187. Trude Larsen says:

  Hekta på tur’ har inspirert meg. Eller rettere sakt fått meg til å senke kravene om hvordan og hva en tur med min familie skal være ? med to viljesterke jenter som virkelig kan furte som jenter kan og en mann med hofte, rygg og muskel problemer så settes motivasjon virkelig på prøve. Mn det er slik med tur som alt annet i livet, det er ikke alltid alt som klaffer på en tur… noen ganger virkelig ikke klaffer. Mn de gode øyeblikkene gjør alt værdt d ❤ før det er de man sitter med igjen som minner før livet ? bruker str xs og er 153 lang

 188. Caroline Sand says:

  Mitt favorittinlegg er “Hvordan ha ei god #nattinaturen” fordi det har inspirert meg til å sove mer ute, også alene! ? Takk til dere Turjenter for alle flotte blogginlegg, inspirasjon, turglede og tips!
  Jeg bruker str L.

 189. Silje Kristin Aunan says:

  Det e helt umulig å bare nevn ett bestemt innlegg. Alle e jo forskjelli ut i fra årstid, sesong og vær, som igjen gjør at det passa vær enkel turjente som læs om de ulike opplevelsan, anbefallinge å tipsan som vi har latt oss inspirere av igjenom 2017.
  Noe for en vær smak, om d e nokka nytt man skal prøv sæ på eller ny motivasjon så find man det igjennom de ulike postan som har blitt publisert i løpet av året. Det e jo d som gjør at turjenter.no e så bra, fordi d når ikke bare ut til en bestemt aktivitet eller tur, men ut til mange turjenta i hele landet som elska friluftsliv, jakt og fiske, fjell og natur til fesking, telting å kosn forran bålet. Ei sie for tid, sted, dæ å mæ ❤

  Sku æ blitt ein heldig vinner, så bruka æ str xxl.

 190. Maren V says:

  Selv om det er vanskelig å velge et favorittinnlegg syntes jeg “Fjellkroppen vs sommerkroppen” var forfriskende å lese, og er noe jeg tror mange turjenter kjenner på i større eller mindre grad. Å jobbe mot å styrke kroppen for ulike utfordringer, i stedet for å passe inn i en viss mal, syntes jeg er et viktig budskap i disse tider 🙂 Jeg bruker str. M.
  – Maren Vestøl

 191. Tine Hansen says:

  Favorittinnlegget mitt var “Er du klar for topptursesongen?”. Jeg følte jo at jeg var klar som et egg (som vanlig). Dog skal det ikke mer til enn et par turer hvor småting har redusert gleden før man skjønner at forberedelse er gull. Har man ting på stell på forhånd kan man bruke all energien på å nyte turen! Bruker str L.

 192. Jenny Marjamäki Kyllönen says:

  En natt under åpen himmel är en av mina favorit inlegg. Den har inspirerat mig till mer helgturer här hemma. Jag bor i Sverige, långt bort från alla fjäll, fjordar o toppar. Det bästa jag vet är att få åka på vildmarksturer till Norge, alltid med mina hundar. Men eftersom jag bor så långt bort kommer jag bara iväg 2-4 gånger per år. Därför blev jag inspirerad av En natt under åpen himmel, man kan få in lite vardagsäventyr här hemma också, med små medel. Men INGET är bättre än Norges toppar, känslan av att ta sig upp på en topp är oslagbar. Jag har alltid sovit i vildmarkshytte, men nu är jag redo att sova i tält, få större frihet med det ?? Lofoten blir nästa äventyr, sommaren 2018! (Jag har storlek M)

 193. Rebekka Røsvik Amdam says:

  Jeg har to innlegg som virkelig har utpeket seg i løpet av dette året. De er det om å bli klar for topptursesongen og det om å sove ute. Det første har vært veldig relevant med tanke på at jeg nettopp har fått meg randone utstyr og visste egentlig ingenting om hvordan det var eller hva jeg burde gjøre på forhånd. Det andre har inspirert meg masse til å sove ute. Jeg elsker det over alt på jord, og det er jo mye bedre enn å sove inne, og dette innlegget har utfordret meg til å tørre å gjøre det selv. Det skal jeg definitivt gjøre masse på nyåret.

  Jeg bruker str S/M

 194. Silja Aasland says:

  Tror favorittinnlegget mitt er “Unngå kolonnekjøring i fjellet i sommer”, det inspirerte meg til å bruke litt ekstra tid på lete frem turer og topper som ikke er like kjent. Jeg fikk lyst til å utforske mer, ikke bare på de lange fjellturene, men de i nærmiljøet også.
  Bruker str. S

 195. Anna Haddal says:

  Mitt favoritt innlegg er Iskald magi på Rørosvidda. De vakre bildene av nattehimmelen og nordlyset har inspirert meg til og selv ta med kameraet og teltet ut i vinternatta ❄️ Jeg bruker størrelse S

 196. Aina Brusveen says:

  Hengekøye under åpen himmel? Så mange tips man kan prøve med en gang. Kan testes hvorsomhelst og man trenger ikke masse dyrt utstyr eller lang ferie får å ligge ute i hengekøya. Masse inspirasjon i den artikkelen ?str m

 197. Sissel B Askeland says:

  Fjelltoppen vs sommerkroppen likte jeg godt! I tillegg ble jeg ekstra inspirert av innlegget om å sove ute hele året. Takk for inspirasjon og informasjon året rundt!
  Skulle jeg være så heldig, så er str min L/XL.

 198. Julie Sølverud says:

  Mitt favoritt innlegg var «Iskald magi på Rørosvidda». Dette innlegget inspirerte meg til å ta med kameraet og teltet ut i vinternatta. Inspirerende å så så mange fine bilder, og hva naturen kan gi oss.⛺️✨❄️ Jeg bruker størrelse M.

 199. Kine Bjørnå says:

  Hengekøye under åpen himmel. Det gledes til mange turer i ny hengekøye! Føler meg inspirert til å ta fatt det nye året med nye fine opplevelser ? Str M bruker jeg

 200. Mina Johnsen-Storflåten says:

  Likte fjellkroppen vs sommerkroppen! Prestasjon over presentasjon ? Str XL ?

 201. martinegrorud says:

  Jeg likte “sov aller best ute på tur”, siden jeg skal kjøpe meg en vinter-sovepose, og trengte litt tips til hva jeg skal kjøpe. Jeg bruker L-XL. 🙂

 202. Sara Larsen says:

  “Eventur i nærområdet” er årets favorittinnlegg og har inspirert meg til både middag i naturen og kveldsbad (er ingen morgenfugl!). Jeg har også blitt flinkere til å dra med meg samboeren ut på tur i marka før eller etter vakt, om så bare for en time, og vi har aldri angret på en tur i naturen uansett hvor lang dørstokkmila virket før vi kom oss ut! Tusen takk for hverdagsinspo.

  Bruker størrelse M.

 203. Solveig Lomsdal says:

  Hengekøye under åpen himme? Jeg og jentene på 4 og 6 år digger hengekøye og det er fantastisk å sove ute i hengekøye under åpen himmel. I morgen håper vi å komme oss ut igjen. Hadde vært perfekt med klær og utstyr. Str 6 år og L ☺

 204. Helene Aaseby says:

  Et av mine favorittinnlegg dette året var Maria Stray Homme sitt innlegg “Granskudd – det grønne gullet”. Jeg er veldig glad i innlegg med konkrete tips, som her hvor det er tips til hvordan man kan brukte naturlige ressurser i skogen. Jeg synes det er spennende å lære mer om hvordan vi kan utnytte naturen på en god måte, og har blitt inspirert til å lære mer om hva man kan høste fra naturen utover de vanligste tingene som blåbær og kantarell. Jeg bruker str. M 🙂

 205. Tonje Briggs says:

  Jeg synes innlegget “En liten tankerekke om psyken og turen alene” var så utrolig inspirerende! Jeg har legge ønsket å dra på tur alene men synes det hele virket litt skummelt. Etter å ha lest denne ett par ganger er det blitt ett mål som SKAL nåes ila 2018! Jeg er str xl

 206. Kristin Høidalen says:

  Det er vanskelig å velge bare ett blant så mange gode og inspirerende innlegg. Men til en som meg var “Det enkle er ofte det beste!– Rema 1000”-posten spikeren på hodet 🙂 Jeg er en “just-in-case” hvilket ofte resulterer i fullstappet sekk eller litt for stor kul på pulken;) Jo visst, sikkerhet er viktig men noen ganger er et sitteunderlag og en termos med kakao alt som trengs ?
  Str M ?

 207. Margrethe Øien says:

  «Eventyrlig friår i fjellet med familien» er mitt favorittinnlegg! Det er inspirerende og en tankevekker på den stressende hverdagen vi lever i og lar barna vår vokse opp i! Har selv hatt noen små «stunt», og trengte dette innlegget for å vekke det hele litt til liv igjen og se mulighetene ikke begrensningene 🙂

  Str XS

 208. Bente Bea A says:

  Jeg likte Fjellkroppen vs sommerkroppen. Viktig med fokus på sunn mat og trening, og ikke et strengt ubalansert kosthold. Str M

 209. Jeanette Minde says:

  Jeg har nettopp begynt å følge, så har ikke fått lest så mye ennå, men alt som har med telt og soving generelt i skogen er gull 🙂 Str S.

Comments are closed.

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this