Hipp hurra – snøen er kommet til Nord-Norge!

Ut på tur i snødekt landskap

Det er lite som slår den følelsen av å våkne opp om morningen og se ut på et snødekt landskap som bare inviterer til lek og moro. Her oppe i Lofoten er det utallige muligheter for utelek, enten du er skikjører, surfer, klatrer eller hundeeier. Jeg er det sistnevnte, og det er lite jeg elsker mer enn å gå på tur i snøen med min firbeinte kompis.

Selv om Lofoten florerer av alpine fjell, er det også mange topper som er tilpasset oss som ikke ønsker de alt for bratte fjellsidene når vi går på tur. Da vi derfor skulle ut på tur i snøen valgte vi å gå på Klepstadheia, som er et snilt fjell. Med oss hadde vi også to hunder som var over gjennomsnittlig ivrige på å leke i snøen!

– Indigo hopper av glede –

Uten mat og drikke duger helten ikke

Etter fem hundre høydemeter var det godt med en pause, og selv om jeg ikke er spesielt god på å spise niste når vi er på tur, blir det mye lettere med et mykt Polarbrød og godt pålegg!

Da jeg så disse i butikken klarte jeg rett og slett ikke å dy meg! Julehjerter er endelig på plass og de smaker så utrolig godt! Ikke minst er de så sjarmerende at det gjør lunsjen til en utrolig hyggelig stund. Flerkorn er bakt på surdeig og inneholder mindre salt og sukker. Det er næringsrikt og gir den energien som trengs på en lang tur med mye lek og moro!

– Julehjerter og kaffe på toppen –

Julehjertene er bakt på flerkorn og havre, og gir derfor en god metthetsfølelse. Psst: De er også melkefrie!

– Lite slår god utsikt med god mat –

Med ekstra mye godt pålegg, blir lunsjen både full av næring og smaksrik! Jeg valgte en lettere ost, skinke og paprika på Polarbrødet denne dagen, og det var flere som var fysen på en smak. Flerkorn fra Polarbrød er også bakt uten melk!

Et godt tips er  å oppbevare Polarbrødet i fryseren, smøre på det man ønsker av pålegg og deretter la det tine i sekken. Når man da er kommet til lunsjtider er brødet tint, ferskt og godt!

God tur og god lunsj!

 

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this