Da Helsport i oktober 2015 lanserte denne bloggen var det med sterkt ønske om å, kort fortalt, få flere jenter ut på tur. Det er fantastisk moro å se engasjementet rundt #turjenter i sosiale media og alle bildene dere har delt (i skrivende stund 160.000!!!).

Nå har vi satt oss et mål om at sommeren 2017 skal bli året der flere jenter enn noen gang drar på tur. Derfor stiller Helsport med 4 turjente-telt som du kan få muligheten til å ta med på tur i løpet av sommeren. Alt du trenger å gjøre er å bestemme deg for en dag, uke eller helg – og hvem du eventuelt ønsker å dra på tur med. Du må også ta ansvar for å overlevere teltet til nestemann. På denne måten håper vi å også kunne bidra til at flest mulig jenter møtes der ute! ”Stafetten” varer så lenge det er noen som er klare for å ta med teltene videre.

Nå har vi satt oss et mål om at sommeren 2017 skal bli året der flere jenter en noen gang drar på tur.

Klarer vi det? Vil du hjelpe oss?

Alt du trenger å gjøre for å være med er å skrive i kommentarfeltet under innlegget, på Facebook eller Instagram hvilken periode du ønsker å ha teltet og hvor turen går fra – og til. Vi ønsker selvfølgelig også at du deler fra turen på instagram underveis med hashtaggene #teltstafetten, #turjenter og #helsport
DSC01300 (2)

Som du kanskje allerede har fått med deg av dette innlegget har Helsport laget en Limited Edition versjon av sitt mest populære telt Fjellheimen Superlight 3 Camp  i LILLA – etter sterkt ønske fra mange turjenter. Det er selvfølgelig disse eksklusive teltene som blir stilt til rådighet for dere som vil være med på dette.

Den Norske naturen har så vidt vi vet aldri tidligere møtt et lilla telt, men vi satser på at den takler det bra 😉 Det så iallefall ganske så kult ut når Ida Hermans sørget for den første introduksjonen:

DSC01371 (2)

Dersom du ikke blir en av de heldige utvalgte som får teste teltet gjennom sommeren er LILLA Fjellheimen Superlight tilgjengelig i alle XXL varehus så langt lageret rekker.

Men ønsker du deg et eksemplar så vær kjapp, vi vet ikke hvor lenge de har dem! 🙂

83 thoughts on “Lilla telt søker turjenter!

 1. Birgit Jegleim says:

  Jeg og samboeren skal på roadtrip fra Stokkøya på Fosen-halvøya, via Møre og Sogn og Fjordane, til Gol mellom 10. og 15.juli 🙂 Da hadde det vært kjekt med et telt!

 2. Ingvild E. Dunn Riisnes says:

  Jeg og to venninner skal på fottur rundt i Oppdal 17.-23.juli. Hadde vært gøy å få vist trønderne et lilla telt i fjellheimen ?☀️

 3. Ingrid Andrea Harrison Jonsløk says:

  Jeg og min venninne, Kristine Bjerkestrand Haugsvær, reiser til Lofoten 20/6 – 1/7 for å gå i fjellene, klatre, padle, surfe og fiske! Siden vi kun har planer om å sove i telt under hele oppholdet, så hadde det vært superstilig å få lånt med oss et telt og deltatt i stafetten 😀

 4. Maja Tjosaas says:

  Jeg og en venninne skal på telttur til Svalbard fra 31.07-07.08 og skulle gjerne hatt et stilig lilla telt med oss! Vi vil mer en gjerne delta på denne stafetten, og turen går fra Longyearbyen og ender der etter mange netter i telt! ?☀️??

 5. Elise Broch Eriksen says:

  Jeg og min bestevenn Tora skal bruke hele sommeren i fjellet med våre firbente bestevenner. Vi skal sove i telt under hele turen både i Oppdalsområdet og på Trekanten. Et lilla telt som viser at vi er to spreke turjenter på tur hadde vært helt perfekt! ???

 6. Anett Smula says:

  Jeg vil gjerne ha med teltet på Vinjerock, og med på tur i jotunheimen opp til Vinjerock 😀 Altså uke 29 😀

 7. KarolineTU says:

  Jeg vil gjerne låne med meg et tomannstelt til Lofoten 6-14 juli! Turen både starter og ender i Bodø (eller Stjørdal med tog)

 8. Elena Marie Grøtan says:

  Jeg skal på tur til Lofoten den 11juni til 15jun? Hadde vært supert å ha med et så fint telt på alenetur! Reiser fra Bodø, og kommer tilbake hit mtp overlevering. Bor i Bodø, så kan evt overleveres her dersom overlevering ikke passer på dagen.

 9. Sigrid Thane says:

  Min gode veninde Lise og jeg skal til Lofoten i sommer og tar gjerne med oss et lilla telt! 🙂 Avreise 08.07.17 fra Malvik og planlagt hjemkomst 16.07.17. Kan eventuelt hente/levere teltet mellom Bodø og Trondheim.

 10. Eva Grete Rafdal says:

  Skal Island rundt i telt med mine 2 barn og samboeren min ?Elske lilla…og spent på 11 dager i telt på Sagaøya. Reiser 12.06 ?

 11. tiny2 says:

  Hadde vært strålende å bo i et lilla telt når min kjære kusine og jeg drar til Lofoten fra 2/7 – 8/7 🙂 Vi reiser fra Bergen/Oslo via Bodø.

 12. Anne Grete Klokhaug says:

  14-18 juli skal jeg og svigerinna mi på kanotur på snåsavatnet i nord-trøndelag og hadde elska å fått lånt et telt❤

 13. Kine Vassbø says:

  Ønsker svært gjerne å bo i et lilla telt når vi skal gå Norge på Tvers ?? Vi er tre jenter som reiser 11/8 til 19/8 ????

 14. Marthe Bragstad says:

  Min svigerinne og jeg har veldig lyst til å dra på teltur i sommer,
  Og et lilla telt som dette hadde vært midt i blinken for oss ? Krysser fingrene?‍♀️

 15. Jenny Marie Viggen says:

  Ønsker gjerne å låne teltet i perioden 1.-14. Juli. Da skal jeg og en venninne telte oss oppover Nord-Norge (bla. Helgelandskysten, Lofoten og Vesterålen). ???

 16. Ingrid Botslangen Frantzen says:

  Tar mer enn gjerne med et av de nydelige teltene på jobb i uke 25 eller 26. Da vil teltet få nyte frisk sjøluft og grønt gress på hjertøya utenfor Molde. Litt av et paradis! ?

 17. Emily Sofie Gjertsen says:

  Min beste venninne, meg og våre firbente skal oppleve molladalen og ta turen nedover vestlandet fra 16.6-22.6 og hadde vært dødelig kult med et lilla fjellheimen telt på bildene 🙂 drar fra Oslo 15.6 og ankommer Bergen 22.6 ?

 18. Linn Drazdiak Bødtker says:

  Wow! For en nydelig farge??? Jeg skal på tur med Sandra D. Bratland i løpet av uke 27 og 28. Planen vår er å gå Hardangervidden på langs fra Dyranut til Rjukan. Vi synes Hardangervidden hadde kledd et fresht lilla innslag.

 19. Anne K. Mellingen says:

  21-23. juli har jeg lyst å ta med meg min søster på tur i Stølsheimen?

 20. Sissel B Askeland says:

  Jeg har veldig lyst å ta med mine to eldste barn (6 og 8) på deres første telttur i sommer, men har kun et blytungt “telt som bør fraktes med bil”. Vi ønsker å telte i Sogn og Fjordane mellom 20.-25.07., er fleksible på henting og levering mellom Bergen og Stryn. ? Krysser fingrene!

 21. Monica says:

  Jeg og hunden min Lotta skal gå Jotunheimstien fra Gjendesheim til Oslo med start 16 Juli. Vi regner med å bruke opptil 17 dager på turen. Vi hadde blitt superglade om vi fikk låne Reinsfjell’en! Det er jo et helt perfekt telt som dekker våres behov både med tanke på størrelse og vekt. Hilsen Monica og Lotta??

 22. Ingrid Strøm says:

  Jeg har mye ferie i sommer – og lite ferie er spikra, men det som er sikkert, jeg skal på tur!, spesielt i perioden 10. Juli til 15. August, da finner dere meg enten på trøndelagskysten (Hitra), i Oppdal/Sunndalsområdet, eller kanskje på vei opp mot Lofoten – så skal nok få lufta teltet om jeg er så heldig å få låne det. Kan hente teltet i stort sett hele Sør-Trøndelag 🙂

 23. Nina Lund says:

  Mine to døtre, hunden vår og meg skal på telttur fra Ålesund oppover kysten og til Lofoten. Vi skal overnatte i telt, men det hadde helt klart vært mye kjekkere med lilla telt på tur ??⛰
  Vi reiser fra Ålesund 10.juni og er hjemme igjen senest 25. Juni.

 24. Anne Solfrid says:

  Å ha med et sånn telt på tur må være topp! en padetur i kajakk og finne en god teltplass i Blindleia og våkne til sol og måkeskrik – det må v
  ær livet!

 25. Sissel Flåm says:

  Dattera mi på snart 8 år har invitert meg med på telttur på fjellet i sommar. Men teltet vårt er for stort, og tungt å bære til fjells. Då hadde d vore supert å få låne eit lett telt. Vi skal ha fjell og turferie i veke 32. ( 10-12. August kan passe)
  Vi hadde blitt superglade om vi fekk låne teltet då. Telttur er eit av dei store måla for sommeren, for dattera mi. ( og meg) 🙂

 26. Trine Myren says:

  Jeg har ferie i august, og skal i løpet av denne måneden gå Norge på tvers alene! I utgangspunktet kan man gå fra hytte til hytte, men siden vær og vind kan snu raskt så må jeg ha med et telt i sekken! 🙂 liker også bedre å ligge i telt da det blir mindre stress når jeg har med hund. Jeg har egentlig planlagt å kjøpe meg et telt, men det hadde vært kjempe kult å få prøvd et av disse lilla teltene på forhånd for å se om det er noe jeg ønsker å kjøpe! ??

 27. Kristin Schanke says:

  Hei! Jeg ønsker å bruke det fine lilla teltet fra 19-22 juni! 😀 Turen vill da gå til Odda og trolltunga ?! Hilsen Kristin!

 28. Trude Larsen says:

  Ja..så fine ?Æ skal på husmors ferie i uke 27 på kajakktur t Senja. D blir bare mæ.. heilt alene! Glede dæ mye t d, Mn har foreløpig ikke tak over hode til turen. Og et lilla telt hadde gjort susen ??

 29. Karoline Kristiansen says:

  Fra 16-23 juni skal jeg gå Norge på tvers 63° nord,så haddevæft kult med et lilla turjentertelt som bolig på turen?. På turen skal jeg gå med min forbente venn Tika som er en Norsk grå elghund. ?⛰?

 30. Marion Olsen says:

  10 juni til 3 juli skal jeg campe hele veien fra Nordkapp og ned til Salangen. Tar hurtigruten fra Harstad opp til Honningsvåg, og der blir jeg ca. 1 uke før turen går videre til Sørøya. Jeg skal være på Sørøya i ca. 1,5 uke og der skal jeg campe ved utrolig vakre strender og mange flotte fiskevann. Derfra går tur mot Salangen, men blir vel en overnatting i Lyngen. Hadde vært veldig fint å ha med et lilla reinsfjell superlight telt ? Etter mange timer med research har jeg funnet ut at reinsfjell superlight 3 er det perfekte teltet å ha med på tur ??

 31. Ingunn Skatland says:

  Weekend m mæ og mi datter på 12 år. Vi tenkt på ei helg vi campe ved et vann så vi får fiske og tur rundt å se. Tenkte på skjækerfjella for d e så fint ?. Blir 14-16 juli. ?

 32. Hilde Risan says:

  Å det hadde vært topp å kunne teste ut dette teltet. Må kjøpe meg et nytt siden jeg må ligge med hevet hode på tur og da blir mitt gamle for lite. Hvilken helg er ikke bestemt enda siden jeg ikke har fått somemrturnusen før til uka. Men tur må jeg få til ca første eller andre helga i august

 33. Marie Harstveit says:

  Hei! Nora og jeg er to turglade jenter som går første og andre året på VGS i Oslo. Etter mange turer i Østmarka og Jotunheimen går turen i sommer til Helgelandskysten. Vi har planlagt å gå torghatten, De syv søstre og Dønnamannen fra 7.august til 13.august. Vi har veldig lyst til å ha med oss det lilla teltet på turen vår, slik at flere jenter kan bli inspirert til å gjøre det samme. Vi kan plukket opp teltet i Oslo eller Brønnøysund og levere det i Sandnessjøen eller Oslo:))

 34. Miriam Osvik says:

  Nybegynner søker telt! Jeg søker et telt, helst fjellheimen superlight 3 camp, i perioden 15-30 juli da jeg skal til Lofoten og Senja for første gang. Selvfølgelig vil jeg helst ha et lilla telt, men med tanke på plass er det vel best med 3 camp. I Lofoten skal jeg reise med en venninne Raqueeba og på Senja skal jeg reise med Birgitte. Kjæresten skal også være med, men han kan sove under tarpen da han er mer naturerfaren enn meg. Vi kan plukke opp teltet i oslo omegn/ Harstad/ Lofoten. Og levere det i oslo omegn/ Harstad/ Senja/ Bardufoss.

 35. Silje Toseth says:

  Det hadde vært helt fantastisk å låne et LILLA Fjellheimen Superlight telt for reise til Lofoten fra 7. juli til 17. juli. Planen er å reise rundt og bare nyte uslåelig vakker natur! ? Kan plukke opp teltet i Oslo området, Lofoten eller på Røros.

 36. Trine-Lise Løvaas says:

  Jeg skal til Alaska i 5 uker fra 3.august- og skulle gjerne hatt med et LILLA Fjellheimen Superlight, slik at sekken ikke blir for tung og jeg slipper overvekt.. 😀 Da er jeg også sikker på at jeg har et telt som er tilpasset vått vær og lett å sette opp!
  #skaujenta til #Alaska2017

 37. Marte Bleken says:

  Så bra initiativ ?
  Sjølv har jeg ikke sommeren helt planlagt enda, men jeg skulle gjerne ha lånt teltet på tur. Om noen skulle befinne seg i Lillehammer området, gi meg gjerne en lyd.

 38. Therese Norman Andersen says:

  Jeg reiser nå til uka! Lokaltur i Asker, Med rundttur til Sandungen, asdjølstjern og myggheim. Avsluttes rundt Semsvann. Eneste jeg vet sikkert er at jeg trenger tur, asap! og ønsker å tilbringe natta med fjellheimen superlight og to to herlige bikkjene mine 😀 Kamera og bilder på instagram er alltid en selvfølge på turene mine 🙂 Vil tippe jeg reiser på onsdag!

 39. Henriette Kampesveen says:

  Jeg er ofte på tur, nesten hver helg! Men om jeg skal gi bestemte datoer så blir uke 29 tilbrakt i Rondane med å bestige noen topper, med sønnen min på 9 år og ei venninne av meg.
  Uke 33 blir det på andre siden av Gudbrandsdalen hvor det blir bestigning av noen egger og pigger! Denne uken tar jeg med sønnen min og ei venninne med hennes to barn! Ut og opp – topp er topp ??☀️
  Tar ratt noen netter ute midt i arbeidsuka også☺️

 40. Hanna Marie Heggset says:

  Jeg skal til Lofoten med ei venninne i uke 30 ☀️ Vi har planlagt å bestige Ryten, Reinebringen, Skottinden, Vågakallen, Tinderekka, Justadtinden og Festvågtind ⛰ Samt besøke strender på veien som for eksempel Kvalvika ? Vi tenker å sove i telt og det hadde vært perfekt med et Helsport-telt som veier lite. Dette er et supert initiativ og vi håper vi er heldige og får låne med et telt!

 41. Anne Dahlgren Landsem says:

  Skal gå Gamle Filefjellveien fra Tyin til Lærdal i uke 28,29 eller 30 sammen med ei venninne! ?

 42. anonym says:

  Skal sykle alene i 8 dager fra Bodø – Namsos (Kystriksveien). Da ville det vært helt supert å ha et lett telt på sykkelen.

 43. Snita says:

  Eg, ei vennine og hunden min Lykke, skal køyre til Lofoten frå Sogndal 15.juli. Me skal sove i telt det meste av turen som vil vare i +/- 16 dager. For ei dame som meg som elsker lilla ville det å få låne eit slikt telt vore midt i blinken. Lettere å pakke med seg i sekken enn mitt gamle telt er det også. Og så ville det stått i stil med mykje av turbekledningen min ?

 44. Annette Melbø says:

  Jeg vil gjerne ta med teltet og mine to jenter til Senja på telttur. Alt er bedre enn teltet jeg har nå som kommer fra Europris og veier ett tonn. Siden ungene er 7 og 8 er det også jeg som må bære all opppakningen. Senja er Norges vakreste øy og teltur der i midnattssol kan ikke måle seg med noe annet. Annette Melbø, Tønsberg

 45. Maren V says:

  Jeg vil gjerne ta med teltet og en god venninne på fottur i Setesdalsheiene 15.-18 juni. Vi er to turglade jenter, som har tradisjon med å dra på tur sammen og bruker turene for å være sammen når vi ellers i året bor i hver vår by. Vi har lyst til å besøke områdene rundt Tjønndalen i Seteshei, Øyuvsbu, Gaukhei og Josephsbu. Telt er den siste brikken i utstyrs-puslespillet som mangler. Kan hentes og leveres i områdene rundt Kristiansand.

 46. Anneth Winger says:

  Jeg vil gjerne ta med datteren min på snart 6 år i telt i vakre Femunden i uke 29.

 47. Vibeke Blom says:

  Vi er fem jenter fra Konnerud i Drammen som skal på mammatur med 10 barn til sammen 23-25 juni. Vi skal ikke så langt, bare en tur i skogen i nærområdet for å lære barna å like teltlivet:) Da hadde det vært supert med et lilla telt?

 48. Solfrid Miljeteig says:

  Me er tre jenter som skal til Sveits å gå på tur i området rundt Geneve frå 11.-18. Juli, og ingen av oss har telt. Det hadde derfor vore til stor hjelp å få med seg dette:)

 49. Gunn Frilund says:

  Jeg vil veldig gjerne ha med meg et lilla reinsfjell-telt på tur i Evenes-området 4.-6. Juli!! Ahhh! Det hadde vært prima! Hvem jeg skal ha med? Skybert! Dvs ingen denne gang, godt det også ?

 50. May Lene Moe says:

  Første uka i August har jeg ferie, Å kunne tenkt meg å fått lånt telte over romsdalseggen da jeg ikke har telt selv, pluss en telttur til med jentene mine på 4 og 7 år ?kommer til å legge ut masse bilder både på Instagram og Facebook?

 51. Norunn Helene Holmøy-Wang says:

  15.-17. Juli vil eg gjerne ha eit lilla telt til meg og mine døtre ..turen blir enten i Hornindal til eit av dei mange fine fjellvann, eller til Lom.

 52. Hege Estenstad Haugen says:

  Jeg og samboeren skal til Rondane fra tirsdag 20 til fredag 23 juni for å gå både Storronden, Rondslottet, Vinjeronden og Veslesmeden, fire 2000-meters topper på en tur:) Da hadde det passet perfekt å få teste ut et lilla telt 3 netter i Norges første nasjonalpark. Vi vil helst teste ut Reinsfjell-teltet, men om Fjellheimen reiser forbi da hadde det vært fint også:) Holder til i Trondheim og kjører selv ned tirsdag tidlig på morgenen og opp fredag fra morgenen (skal være i trondheim til kl 15) så henting/overlevering på veien er ikke noe problem:) Da vi skal på tur midt i uka håper vi at vi kan klemmes inn mellom andre turglade mennesker som skal på helgetur i rondane/trollheimen/dovre/jotunheimen:D
  Instagram: hegeehaugen

 53. Cecilie Kappelslåen says:

  Skal på flere telt-turer i løpet av sommeren og jeg kunne virkelig tenkt meg å teste et annet telt for å kunne sammenligne – og finne det som kan passe turglade jenter best.
  – Fra 10.juli og en uke befinner jeg meg i Nord-Norge langs Helgelandskysten og Lofoten. Vi forflytter oss fra dag til dag.
  – Fra 19-22 juli befinner jeg og to andre jenter oss i Jotunheimen. Der vil vi gå turer før vi skal kose oss videre på Vinjerock fra 22-26 juli, også i telt.
  – siste helgen i juli skal jeg og to venninner på roadtrip langs Sørlandet, hvor vi setter opp teltet og går turer fra dag til dag.

  Det er helt samme når vi eventuelt kan få låne dette teltet og selvfølgelig markedsføre det vis hashtags, Instagram og lignende! Veldig fin erfaring for oss også å prøve ut noe nytt 🙂 moro!
  Instagram: kappelen

 54. Silje says:

  Skal på tur i nordmarka med min ivrigste turvenninne lør-søn 10-11 juni. Vi kan lufte et lilla telt om det er et ledig i Osloområdet. ⛺?

 55. Gulfresia says:

  Hadde vært flott å låne et lilla telt på Eventyrjenterfestival og påfølgende padletur med min samboer i Steigen 22.juni til 2. juli. Reiser fra Stavanger via Bodø. Det kan bli mange flotte bilder på Instagram og Facebook 🙂

 56. Siri B. Skjebstad says:

  Skal gå Aurlandsdalen med to venninner mellom 3.og 8.august! ? Hadde vært gøy å sove i telt ?⛺

 57. theresa hansen says:

  Hei skal gå stølsheimen rundt i slutten av juli ( 17.7- 1.8)med 2 fantastiske jenter, nemli mine 2 dottera. Den ene på 18 måneder og den andre på 8 år. De er begge erfarne turjenter, tross alderen og har sovet i telt både vintertid og sommertid. Den yngste jente var bare nokon få måneder gammel, da vi dro på telt og hytte tur. vi trenger dette teltet for det blir alt for tungt for oss å bære på vinterteltet fra helsport svalbard 6 basecamp, så derfor må vi få låne dette fine lila teltet. det er jo viktig turjenter starter når de er små og eg er sikker på de blir elleville med fargen.

 58. Inga Dögg says:

  Skal på landsleir med jentene mine i juli opp i Bodø og vi skal på masse flere turer i sommer og i kommende framtid

 59. Kirsten says:

  Første gangen datra mi og jeg sov i telt sammen, var på Svalbard og hun var fire måneder. Hun sov trygt i min sovepose.
  Nå er hun 10 år og vi vil dra på telt tur i sommer. Bare oss to. Et lilla telt hadde vært helt konge! Håper vi blir trukket ut. 17. og 18.juli på Sandvassheia i Verran kommune ??

 60. Stine Cecilie Mikalsen says:

  Jeg ville gjerne tatt med venninna mi som har blitt så glad i å fiske etter å vært med å isfisking i vinter. Hu hadde digga å reist på telttur med fisking i en helg! Jeg ville tatt hu med til Femundsmarka en helg i sommer som passer for henne ??

 61. June Andrea Sletaker Nilsen says:

  Jeg og ei venninne vil gjerne låne teltet 22-25 juni. Vi skal nyte norsk, frisk natur under fjellfestivalen Rondaståk. vi lover et telt på tur omringet av musikk, fjellfolk og god stemning!
  🙂

 62. Iselin Jansen says:

  Jeg er i hamarøy og lofoten hele sommeren. Låner gjerne teltet en helg:)

 63. Anne Julie Berntsen says:

  Hei
  Jeg jobber som lærer på Friluftsskola i regi av polarsirkelen friluftsråd hver sommer. Vi ligger masse i telt i løpet av sommeren. Første friluftskoleuke starter i Lurøy kommune 26.juni til 28.juni. Da vil jeg møte flere unge turjenter og turgutter i aldersgruppen 8-11 år.

  Mvh Anne Berntsen (27 år)

 64. Lisbeth HS says:

  Jeg skal til Lofoten på min aller første norgesferie. Jeg skal være der i uke 29 sammen med mine venninner Marie og Amalie ? Ett sånn telt hadde vært perfekt! ??

 65. Karoline Fidjeland says:

  Vi er 3 jenter som skal reise til Lofoten i uke 31 og 32 for første gang! Hadde vært helt perfekt å lånt et telt ettersom vi ikke har skaffet det ennå!;)

 66. Lise-mari Brekke says:

  Hei:) Vet ikke om det er for sent jeg? Glemte å legge inn kommentar når vi fant ut helg? jeg og 2 venninder kunne gjerne tenke oss ett lilla telt på tur 14-16 Juli?? Vi har ikke bestemt sted enda.. Har ordnet oss barnefri, så vi kjører bare rett og slett etter været? husmorstur i telt hadde hvert deilig?

 67. Nina says:

  De på XXL hadde ikke hørt om det lilla teltet og ante ikke noe da jeg var innom og forklarte om det og at det stod man kunne få tak i det der. Så hvor og når får man tak i teltet? Jeg ønsker meg det sååå mye! 🙂

 68. Sofie viker says:

  Hadde vært perf å hatt teltet som basecamp for toppturer i Vestjotunheimen/Horungane fra 16-19. Juli. Vi er to venniner som skal leike ranglefanter noen dager før turen går videre til Vinjerock, noe som burde gjøre det lett å overrekke steffetteltet videre!

 69. Nathalie Skog Wiik says:

  Turen vil gå til forskjellige plasser i hjemplassen min Lofoten fra 3 til 9 Juli, sammen med ei go venninne som bor her og ei tøffa fra Trondheim ❤️
  Gjerne høyt på fjellet eller ved våre vakre strender⛰?⛺️Plasser teltet vil pryde i er Å, Reine, Ramberg, Ballstad og ved strender som Bunesstranda, Haukland, Utakleiv og Unstad.
  Jeg har tenkt å kjøpe nytt telt, hadde vært perfekt å få prøvd ut dette lilla fjellheimen superlight??

 70. Kristine de Haan says:

  Hei! Finns det noen oversikt over hvor teltet er når? og når det er ledig? drar til fjells om ei uke, sammen med ei vennine, men været bestemmer hvor det blir!!!!

 71. Kristine de Haan says:

  og det blir flere turer utover sommeren / høsten, så det ville vært fint om en kan se en liten oversikt….. Eller har jeg sjekket for dårlig?

 72. Christina Sørensen Røedvang says:

  En jentegjeng som skal gå Trolltunga for første gang etter uke 35 så vil gjerne ta over stafettpinnen 🙂 Befinner oss i osloområdet. Håper på å få testet ut teltet på turen! 😀

 73. Trine says:

  Jobber som frivillig på Vinjerock i år. Låner gjerne teltet da <3 Fra 19.-23.Juli. Fin reklame det! 🙂

 74. Astrid Loftås Sandven says:

  En venninne og jeg skal på telttur til Hoddevika for å gå turer og kanskje få surfet litt om sjøen tillater det og det hadde vært supert om teltet kunne blitt med oss på turen! Vi kjører fra Bergen onsdag 19.juli 🙂

 75. Lise says:

  Jeg skal telte på Lofoten med en venninne fra 25.8 til 01.09 og det hadde vært uendelig stas med lilla telt!!

 76. Ida Marie says:

  Hadde så inderlig gøy å vært med, så må satse til nesteår, begynner snart jobb! Men jeg har ingen turglade venninner, derfor kunne jeg tenkt meg å dra på tur og bli kjent med nye mennesker. ☺️ Det at jeg ikke har turglade venninner stopper meg veldig for å dra på utflukter ? Så om noen kunne tenke seg evt å joine meg til nesteår hadde det vært knallgøy! ? Kanskje ikke det temaet som skal skrives her, men prøver ?

  Mvh
  Ida-Marie Tønnessen
  Om du vil kontakte meg kan du gjøre også via instagram: Ida.mariet ☺️

 77. Anita Chanett Svendsen says:

  Øst-finnmark i september, siden laksefisket er over i den tida må turen bli til et bra røye- eller ørretvann, eller fler 😉 ☺️ har fått flere forslag på vann jeg ikke har fått testet enda pga. overnattingsmulighetene og avstanden til vannene, så håper på å få overta teltstaffeten slik at ferskvannstanga også får brukt seg litt iår ?

 78. Tone Engstad Dagsvold says:

  Uke 39, sammen med min venninne Mona Dalsbø. Turen går fra Hammerfest til Akkarfjord på Sørøya. Her skal vi gå ned Sandfjellet og opp til Kjøttvikvarden. ?

 79. Åshild Vatne says:

  Er det fremdeles mulig å kunne låne teltet? Gjerne i Oslo. Ein kollega og eg vil sove ute kvar dag i ei jobbveke på ulike plasser rundt i Oslo.

Comments are closed.

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this