Vi har fått med oss at mange av dere enten har vært i Lofoten, planlegger å dra til Lofoten (er i Lofoten nå?) eller drømmer om Lofoten.  Turjente Kristin Folsland Folsland Olsen BOR i Lofoten, og kjenner dette fantastiske stedet bedre enn sin egen baklomme. Faktisk så godt at hun også har skrevet en bok om det.

Så nå tenkte vi at tiden er inne for å prøve å lage det ultimate innlegget om Lofoten. Vil du hjelpe oss?

Vi gjør det enkelt: Send oss spørsmål med det du måtte lure på gjennom å kommentere dette innlegget (eller sende oss en direktemelding på Facebook hvis du foretrekker det. Kristin plukker ut 10 spørsmål som hun svarer så godt som bare en Lofoten-ekstpert kan, og vi premierer de 10 spørsmålene som blir valgt ut med en Lofoten-bok. Fyr løs!

Alle bilder er tatt av Kristin Folsland Olsen, og dette er boka du kan vinne. Mer info (og muligheten til å kjøpe boka hvis du vil) finner du HER.

5 thoughts on “Lofoten – hva lurer DU på?

 1. Ingrid says:

  -Er det noe spesielt du må tenke på med å telte og/eller dra på tur i lofoten?
  -Er det nødvendig med bil for å komme seg til de beste turstedene, eller det mulig å bare hoppe av toget/bussen og ha mange muligheter i nærheten uten å måtte kjøre bil? Noen anbefalinger?
  – Er fjellene stort sett bare for snø i juni/juli/august eller er det fortsatt mye snø i fjellene på den tiden enda?
  -Beste padletur i Lofoten?
  – Beste helgetur i Lofoten?

 2. Tina Lise Nilsen says:

  Vi er i Lofoten nå og vil gjerne ta et par lette/middels fjellturer. Hvor anbefaler du at vi bør gå?

 3. Elisabeth Ellingsen says:

  Jeg og ei venninne av meg har veldig lyst til å gå lofoten på langs til neste år! Har du noen tips til en rute man kan gå for å få meg seg de fineste fjelltoppene eller andre severdigheter? Kanskje innom en plass hvor en kan leie kajakk? Hvilken tid på året er det best å gjennomføre denne turen? Og kan man telte, campe over hele Lofoten, eller er det steder man ikke kan det?

 4. Pauline Tørnby says:

  Noen steder/turer som ikke er så kjente, sånn at man slipper å gå i kø når man er på tur??

 5. Trine Kongslie says:

  Hei! Jeg har lest at Reinebringen frarådes å gåes ettersom fjellet er under utbedring for å sikre det for turgåere. I den forbindelse lurer jeg på hva du anser som det beste tur-alternativet til Reinebringen når jeg er i Reine i sommer?
  /Trine

Comments are closed.

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this