Luke 6 - vant du? | Turjenter.no

Luke 6 – vant du?

Skrevet av: Turjenter.no
Publisert: 07.12.15

I dag spurte vi dere hva “Team Mountain Race” er, og hva det har med Cecilie Skog å gjøre.

25.-28. Februar går Expedition Amundsen av stabelen. Et skiløp hvor du må klare alt på egenhånd, uansett hvor ille været er eller hvor sulten du blir. Et løp hvor taktikk, friluftkompetanse og utholdenhet er viktige faktorer. Mer info om løpet finner du her.

“Team Mountain Race” er navnet på Åsnes sitt team under dette løpet. De har plukket ut to heldige (turjenter!) som ikke bare får delta i løpet, men som blir rustet med topp utsyr – og ikke minst får all den hjelp de trenger for å stille best mulig forberedt. De vil få trening av tidligere deltager, og triatlon utøver Øyvind Lillehagen innen kosthold, gjennomføring og taktikk. De vil få frilufts kompetanse fra Cecilie Skog og Aleksander Gamme. 

Så kort oppsummert: “Team Mountain Race” er Åsnes sitt team til Expedition Amundsen – og de to heldige deltagerene får hjelp til forberedelsene av selveste Cecilie Skog! 

En av alle som viste dette, og den som stikker av med Norges mest populære fjellski for damer; Åsnes sine Cecilie Skog ski til en verdi på 3799kr – ble  Britt-Ingunn Tafjord Walle. GRATULERER! 

Vil du følge forberedelsene til Team Mountain Race, og ta del i tipsene de får fra både Cecilie og andre? Besøk bloggen deres, den blir hyppig oppdatert med videoer og erfaringer!

Cecilie Skog ski

 
BOSTED: Melhus
Meld deg på vårt nyhetsbrev
Meld deg på
vårt nyhetsbrev
Mailchimp form
reCAPTCHA

*Ved innsending samtykker du til personvernerklæringen

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this