I tradisjon tro setter Helsport nå i gang med årets store fotokonkurranse hvor to heldige fotografer kan vinne valgfritt Helsport-utstyr til en verdi av 20 000 kr. I tillegg til å vinne utstyr får vinnerne også muligheten til å bli med i neste års katalog!

De skal kåre en vinner i to kategorier:  “Vår/Sommer” og “Høst/Vinter”. 

Slik deltar du
1.     Send bilde(r) til konkurranse@helsport.no, eller del det på Facebook eller Instagram med #NoWifiGreatConnection og #Helsport. 

2.     Legg ved en liten beskrivelse av hvor bildet er tatt (gjerne også litt om stedet/følelsen av å være der – men det er ikke et must)

3.     Konkurransen vil pågå ut september, vinnerne blir kåret av juryen 1 oktober. 

Et lite hint: Helsport er svake for bilder som virkelig gir deg lyst til å gå på tur. Gjennom bilder kan man virkelig få følelsen av å ta del i en opplevelse, og det er noe de ser etter.

Årets jury består av Helsport Ambassadørene Mats Grimsæth og Bjørn Tore Moen som begge er rivende dyktige fotografer! 

Lykke til!

NB! De aller fleste som har deltatt i konkurranser tidligere, eller delt bilder med Helsport på andre måter, syns det er moro at de deler bildene videre. Så ved å sende inn bilde(r) på mail i denne konkurransen samtykker du samtidig til at det kan brukes fritt av Helsport i markedsføring (fotograf krediteres alltid). Dersom du ikke ønsker dette ber de deg om å opplyse om det når du sender inn ditt bidrag, så vil dette selvfølgelig respekteres.

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this