Se de nominerte og stem frem din favoritt til Årets Turjente 2018 ! - Turjenter.no

Se de nominerte og stem frem din favoritt til Årets Turjente 2018 !

Skrevet av: Turjenter.no
Publisert: 07.02.19

Gjennom hele året har vi latt oss inspirere av de titusener av bilder dere deler med oss ved å merke de med #turjenter. Noen av de nominerte til årets turjente har blitt lagt litt ekstra merke til gjennom å bli kåret til ukens/månedens turjente. I tillegg har flere blitt nominert av bloggerne i turjenter.no og juryen bak prisen.

Årets turjente 2018 må ha evnen til å inspirere, motivere og engasjere andre til å dra ut på tur. Personen finner også inspirasjon i andre turjenter og trenger ikke nødvendigvis selv være en som drar på lange ekspedisjoner i kalde strøk. Vinneren kan like gjerne representere kortreist friluftsliv og ha stor gjennomslagskraft til en bred målgruppe.

Det er hele 39 nominerte til Årets turjente. Vinneren vil bli kåret på Clarion Hotell i Trondheim fredag 1.Mars. Påmelding til denne helaftenen vil bli publisert i nær fremtid.

Avstemningen vil foregå som følger:

1. Frem til 18.Februar kl 12:00 vil det være mulig å stemme på alle 38 kandidater til Årets Turjente. De 15 kandidatene med flest stemmer går videre til neste runde.

2.  Frem til 25.Februar vil det være mulig å stemme på de resterende 15 kandidatene, hvor de fem kandidatene med flest stemmer vil gå videre til siste runde.

3.  Bloggerne i turjenter.no samt en jury vil kåre vinneren på Clarion Hotel i Trondheim 1.Mars. Sett av datoen, arrangementet kommer snart!

Hva vinner Årets Turjente 2018?

I tillegg til å kunne krone seg med tittelen “Årets Turjente 2018”, vil vinneren stikke av med en komplett utstyrspakke til sine fremtidige eventyr fra Helsport, Lundhags, Thermarest, Ticket to the moon og MSR.

Vinneren stikker også av med fri bruk av en splitter ny Mercedes A-klasse med takboks i to måneder som sørger for at du kommer deg på tur! Levert av Motor-Trade Trondheim 

Ousland Exploration har også lyst til å ta med vinneren på en ekspedisjon ila første halvår av 2019. Ryktene skal ha det til at Svalbard er en mulig destinasjon!

I tillegg til dette vil vinneren få muligheten til å skrive 5 blogginnlegg for turjenter.no med muligheten til å bli fast blogger!

Bodil Dorothea Gilje ble kåret til Årets Turjente 2017 og sier dette om året som har gått: 

Å bli kåret til årets turjente har vært et eventyr! Jeg har fått lov til å delta på mange arrangementer og blitt kjent med utrolig mye fine folk. Jeg har blitt spurt om å holde foredrag om min lille reise på både store og små eventer, og har i den anledning fått møte utrolig mange engasjerte friluftsglade mennesker. Det har åpnet dører som har gjort at drømmen om å jobbe med friluftsliv har blitt en realitet. Og ikke minst er det fantastisk å få være en del av det voksende turjente-miljøet til Turjenter.no! Jeg ønsker alle andre turjenter lykke til i konkurransen og er spent på å se hvem som får gleden av fortsette eventyret i 2019

 
Dette innlegget handlet om:
BOSTED: Melhus
Bodil Dorothea Gilje19.02.19
ANNONSE
Bodil Dorothea Gilje18.11.18
ANNONSE
Turjenter.no25.02.19
Meld deg på vårt nyhetsbrev
Meld deg på
vårt nyhetsbrev
Mailchimp form
reCAPTCHA

*Ved innsending samtykker du til personvernerklæringen

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this