//Sponset innhold//
Det er onsdag og slutten av september. De første minusgradene kryper innover fjellet og skogen, og oktober er rett rundt hjørnet. Vi er midt i uka og det er fortsatt noen dager igjen til helg. Mange ønsker å komme seg ut på tur selv om hverdagen tar oss igjen i ukedagene. Likevel er veien kort om du skulle ønske å dra ut på tur i kveld eller til helgen. Om du ikke føler du har tid, utstyr, eller bare lurer på hva som gjør det enklere å komme seg ut i uka eller helgene, bør du ta en titt på disse 5 tipsene. La deg også bli inspirert av flotte høstbilder, det er ofte ikke mer som skal til!

1. Ha en sekk klar med utstyr til enhver tid med det nødvendige utstyret for en tur. Da blir det lettere å komme seg ut av døra når du kommer hjem fra arbeid eller skole enten om du skal på tur i helga eller på hverdag.  Vurder også hverdagsturer og høstvennlige aktiviteter.Foto: @kylemeyr

2. Lurer du på hvor du skal dra på tur? På bloggen finner du et stort arkiv med turtips fra Norge, både lange turer og kortreiste turer. Her er noen tips:
Tur til vakre Molladalen?
…eller hva med en tur opp Via Ferrata i Romsdalen?
Eller enkelt og greit, en lavterskel-tur når hverdagen herjer som verst?

3. Hva skal du ha med av mat på tur? Du trenger ikke alltid gjøre det så vanskelig. Gjør det enkelt og godt. @juliekorneliussen kjøper alltid med seg Polarbrød og noe godt pålegg. For å få litt ekstra varme i seg gjennom den kalde høstkvelden, stekes de alltid på bålet eller primusen for varm og god kveldsmat.

4. På høsten sniker de første minusgradene seg inn på morgenkvisten, og flere syns det kan bli kaldt å sove ute. Er du usikker på om det blir for kaldt å sove ute i høst? Sjekk ut hvordan du skal kle deg til overnatting ute i høst Foto: Camilla Rudidalen

5. Inviter med deg en venn på tur! Da er det alltid lettere å komme seg ut 🙂Foto: @kylemeyr

For andre utstyrstips, turtips eller bare inspirasjon, sjekk ut bloggarkivet 
God høsttur fra oss i turjenter.no!

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this