Ta middagen ute !

Hva med å ta middagen ute idag? Vi har laget en oppskrift alle kan klare! //Sponset innhold//
Skrevet av: Turjenter.no
Publisert: 18.10.17

//Sponset Innhold//

Dagene blir kortere og kortere, og tidsrommet for å komme seg ut i dagslys er noe mer begrenset. MEN, det betyr ikke at det er fullt mulig å bruke de små timene med dagslys etter jobb godt. Hva med å ta middagen ute idag?

Vi har alle hørt at maten smaker bedre ute. Fakta er at den faktisk gjør det, så hvorfor ikke sette seg i bilen rett etter jobb og kjøre opp i marka, skru på brenneren og sette igang?

Polarbrød Extreme er en god venn å ha med seg på tur, fordi den har extra grovt brød – inneholder 100% sammalt mel og hele korn som bidrar til en helt annen metthetsfølelse. Vi tok med denne på tur og laget en rask og enkel fiskeburger:

Dette trenger du: 

  • Grønnkål
  • Aioli
  • Avokado
  • Fiskeburger (eller fiskekaker for en enda kjappere middag)
  • Polarbrød Extreme

Kjapt, sunt og enkelt!

Slik gjør du: 

Aioli:
Vi gjorde livet enkelt for oss selv og brukte restene av aiolien fra middagen dagen før. Men om du ønsker å lage den fra scratch trenger du følgende:

  • 2 eggeplommer
  • 1 ss sitronsaft/hvitvinseddik.
  • 1 ts dijonsennep
  • 1 båt presset hvitløk
  • 4 dl nøytral olje (raps/solsikke)
  • salt og pepper
  1. Knus sammen hvitløksfeddet og bland det sammen med saltet ( bruk gjerne en morter)
  2. Visp sammen eggeplommene og dijonsennepen og bland deretter forsiktig litt og litt olje i. Når du har blandet ca 1 dl av oljen vil du se at “røren” begynner å tykne til, da kan du begynne å helle i litt større mengde olje av gangen.
  3. Når all oljen er blandet inn, tilsetter du sitronsaften og hvitløk/saltblandingen.
  4. Smak til med salt/pepper og sitronjuice så du får den akkurat slik du liker den!Tips: Hvis du vil smaksette aiolien med litt andre smaker kan du for eksempel blande inn litt cayennepepper for å en liten spiss på den, eller blande inn litt basilikum. Det er bare fantasien som stopper deg!

Når vi har aiolien på plass er resten såre enkelt! 

  1. Få i gang brenneren på middels varme og stek hvitløk i litt olje sammen med grønnkål og litt salt/pepper.
  2. Del fiskeburgerne i to og varm de opp  til de er gjennomvarme.
  3. Smør utover ønsket mengde med aioli på Polarbrødene og legg noen skiver med avokado på bunn.
  4. Legg på kålen og fiskeburgerne og nyyyt!

Verre er det ikke! Ta middagen ute idag! 🙂 

Blogglisten hits
 
BOSTED: Melhus
Meld deg på vårt nyhetsbrev
Meld deg på
vårt nyhetsbrev
Mailchimp form
reCAPTCHA
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this