Personvernerklæring


Personvernerklæring Turjenter.no

Denne personvernerklæringen forteller hvordan vi samler inn og behandler personopplysninger.

BRAV AS, ved administrerende direktør, er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Den behandlingsansvarlige har det øverste ansvaret for å sikre at all behandling og håndtering av personopplysninger skjer i samsvar med gjeldene lovgivning. Det daglige ansvaret er delegert til vårt personvernombud, også kalt «DPO» (Data Protection Officer). Delegeringen omfatter kun oppgavene og ikke selve ansvaret.

BRAV AS har et eget personvernombud. Oppgavene til personvernombudet er å gi ansatte informasjon og råd om personvernlovgivningen, overvåke etterlevelse av personvernforordningen og interne retningslinjer, samt gi råd om personvernkonsekvenser og være kontaktpunkt for de registrerte og tilsynet.

Behandling av personopplysninger på Turjenter.no

Webredaktøren har det daglige ansvaret for Turjenter.no behandlinger av personopplysninger på Turjenter.no. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester, for eksempel å motta nyhetsbrev. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

NXT/A2N er vår driftsleverandør og databehandler for Turjenter.no.

Opplysninger som samles inn i forbindelse med drift av nettsted, lagres på egne servere som driftes av leverandøren. Det er kun Turjenter.no og NXT/A2N som har tilgang til opplysningene som samles inn. En egen databehandleravtale mellom Turjenter.no og NXT/A2N regulerer hvilken informasjon leverandøren har tilgang til og hvordan den skal behandles.

Dine rettigheter

Du har rett til innsyn i dine personopplysninger som vi har registrert i samsvar med gjeldende lovgivning. Du kan til enhver tid be om å motta disse opplysningene uten vederlag i tråd med lovgivningen. Normalt vil du motta personopplysningene du har bedt om fra oss i løpet av 3-5 virkedager, men vi gjør oppmerksom på at det i perioder vil kunne ta lenger tid.

Du kan også, når som helst, be oss slette eller rette dine personopplysninger, forutsatt at vi ikke er forpliktet til å oppbevare disse i henhold til gjeldende lovgivning eller andre forpliktelser vi har.

Opplysninger skal utleveres/overføres på en sikker måte. Dersom du sender anmodningen elektronisk (f.eks. via e-post eller chat), og med mindre du ber om noe annet, skal informasjonen gis i en vanlig elektronisk form.

Du kan når som helst trekke tilbake samtykke du har gitt oss ved å kontakte gdpr@swixsport.no eller ved å bruke informasjonen nederst i ethvert nyhetsbrev vi sender ut.

Du har rett til å klage til Datatilsynet dersom du opplever at dine personopplysninger ikke blir behandlet i henhold til denne erklæringen.

Dersom du har opplevd noe du mener er et brudd på regelverket fra Turjenter.no kan du klage ved å sende en skriftlig henvendelse til gdpr@swixsport.no eller i brevs form til følgende adresse:

Brav AS
Blåswixvegen 5
NO-2624 Lillehammer
Norway

Merk korrespondansen med «GDPR».

Om du fortsatt føler du ikke har fått godt nok svar fra oss kan du klage ved å sende brev til Datatilsynet, Postboks 8177, 0034 Oslo. Datatilsynet vil så vurdere om de skal følge saken videre.

Sikring av personopplysninger

Turjenter.no har gode rutiner for å sikre at uvedkommende ikke får tilgang til dine personopplysninger, og at behandlingen av data skjer i samsvar med kravene i gjeldende lovgivning.

Du kan være trygg på at vi lagrer dine personopplysninger på en sikker måte.

Informasjonskapsler (Cookies)

Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres på din enhet når du laster ned en nettside. Disse brukes bl.a. til å forbedre din brukeropplevelse og huske hvem du er, slik at du forblir innlogget.

Formålet med informasjonskapsler er å gi nettbutikken grunnleggende funksjonalitet som sesjonshåndtering, analyse, personalisering og markedsføring.

Førsteparts informasjonskapsler er nødvendige for at websiden skal fungere.
Tredjeparts informasjonskapsler blir brukt til analyser, markedsføring og personalisering av websiden.

Uten bruk av cookies vil ikke nettsidene våre fungere.

Domain Name Expiry Information
hits.blogsoft.org sid Session (deleted when you close the browser) Third party session ID, to distinguish users.
.turjenter.no _ga 24 hours Google Analytics. Used to distinguish users.
.turjenter.no _gid 48 hours Google Analytics. Used to distinguish users.
.turjenter.no _gat 48 hours Google Analytics. Used to distinguish users.
.turjenter.no frm_form9 One year Tracks if you have subscribed to newsletter or not.

Slik kan du unngå informasjonskapsler (Cookies)

Om du ønsker å unngå bruk av informasjonskapsler kan du stille inn din nettleser til å ikke akseptere disse. Se nettleserens hjelpesider for innstillinger. Vær oppmerksom på at dersom du velger å utelukke informasjonskapsler, vil flere av funksjonene på Turjenter.no ikke fungere.

Nettstatistikk

Vi samler inn avidentifiserte opplysninger om besøkende på Turjenter.no. Formålet med dette er å utarbeide statistikk som vi bruker til å forbedre og videreutvikle informasjonstilbudet på nettstedet. Eksempler på hva statistikken gir svar på, er hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes.

Opplysningene behandles i avidentifisert og aggregert form. Med avidentifisert menes at vi ikke kan spore opplysningene vi samler inn tilbake til den enkelte bruker. Vi samler inn hele IP-adressen, men IP-adressen avidentifiseres slik at bare de tre første gruppene i adressen brukes til å generere statistikk. Det vil si at dersom IP-adressen består av numrene 195.159.103.82, brukes bare 195.159.103.xx. I tillegg behandles IP-adressene på aggregert nivå, det vil si at all data slås sammen til en gruppe og ikke behandles individuelt.

Vi bruker analyseverktøyet Google Analytics på vårt nettsted. Informasjon fra dette verktøyet utleveres aldri fra Turjenter.no til andre aktører.

Personalisering

For å kunne gi deg en relevant og god opplevelse i vår nettbutikk bruker vi enkelte funksjoner og systemer for å personliggjøre innholdet slik at det tilpasses deg og dine interesser.

Markedsføring

Vi sender ut nyhetsbrev cirka 1-3 ganger per måned via e-post, litt avhengig av sesong. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. MailChimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

Behandlingsgrunnlaget for e-post markedsføring er samtykke.

Vi ønsker at vår markedsføring skal oppleves relevant og verdifull for deg til enhver tid, derfor vil innholdet ofte være tilpasset deg. Vi samarbeider med utvalgte systemleverandører for å få til en god løsning knyttet til e-post forsendelser.

Vi og våre samarbeidspartnere sporer annonser for å vite hvilke annonser du har sett på nett, og hvilke produkter du har sett på hos oss. Med dette kan vi tilpasse butikken etter dine interesser, og vise deg relevante produkter ved neste anledning.

Markedssjefen har det daglige ansvaret for Turjenter.no sin behandling av personopplysninger knyttet til markedsføring, analyse og personalisering.

Personopplysninger til tredjepart

Turjenter.no vil aldri dele, selge, overføre eller på annen måte utlevere dine personopplysninger på andre måter enn beskrevet i vår personvernerklæring. Det eneste unntaket fra dette er om vi er rettslig forpliktet eller får ditt spesifikke samtykke. Samarbeidspartnere vil kun få innsyn i opplysningene hvis dette er nødvendig for å utføre tjenester for Turjenter.no. I slike tilfeller inngås databehandleravtaler for å ivareta informasjonssikkerheten, i tillegg vil Turjenter.no bestemme hvordan behandlingen av opplysningene skal foregå.

Endringer i erklæringen

Hvis vi gjør endringer i denne personvernerklæringen, legger vi ut den reviderte versjonen her med en oppdatert revisjonsdato (se nederst på siden). Vi oppfordrer deg til å se igjennom erklæringen regelmessig. Dersom det blir utført større endringer som vesentlig endrer vår personvernpraksis kan vi også varsle deg på andre måter som f.eks. via e-post.

Kontaktinformasjon

Har du spørsmål om personopplysninger kan du kontakte Brav AS sitt personvernombud på e-post gdpr@swixsport.no.

Ønsker du at vi sletter dine opplysninger, eller du ønsker å få utlevert dine personopplysninger lagret av Turjenter.no, så ta kontakt med oss på e-post gdpr@swixsport.no.

Postadresse:

Brav AS
Blåswixvegen 5
NO-2624 Lillehammer
Norway

Merk korrespondansen med «GDPR».

Personvernerklæringen ble sist endret: 28.06.2018

 

 
Meld deg på vårt nyhetsbrev
Meld deg på
vårt nyhetsbrev
Mailchimp form