Søndagstur på langrennski ! | Turjenter.no

Søndagstur på langrennski !

Skrevet av: Turjenter.no
Publisert: 08.02.16

Dette innlegget er skrevet av Helene Degerstrøm

Heisann alle turjenter, og øvrige!

I går, søndag, var jeg på en to timers lang skitur på langrennski. Etter 10 minutter i løypa kom løypemaskinen å sørget for helt ferske spor. Det var helt fantastisk. Sola skinte og forholdene var ikke til å klage på. Skiene derimot, de var sånn middels bra smurt, så bingovingene(Les: overarmene)fikk kjørt seg godt både oppover og nedover. Jeg er ikke noe spesialist verken på smøring eller det å gå på langrennski, men det er gøy og god trening, syns jeg!Jeg skulle selvfølgelig ønske jeg kunne sammenlikne meg selv med Marit Bjørgen, men det blir å overdrive litt.

Langrenn er noe jeg ikke gjør så ofte, men jeg liker å kunne variere litt blant ulike aktiviteter, selv om toppturer og liknende er det jeg skriver mest om, å driver mest på med av friluftsaktiviteter.

Jeg er så heldig å ha skisporene meget kortreist unna der jeg bor. 3-4 minutter til fots, så er jeg i løypa.  Det passet fint i går formiddag, med tanke på at langrennsdamene skulle gå 3-mila i kollen klokken 12. Jeg fikk det litt travelt mot slutten, men fikk heldigvis tatt noen bilder i begynnelsen av turen som jeg ønsker å dele med dere:)

IMG_8192
Etter å ha gått kun noen får min var utsikten min slik!
IMG_8200
Urørt mark, hva er vel finere enn det?
IMG_8201
Helt ferske, oppkjørte spor! Plutselig dukket løypemaskinen opp, noe jeg ble veldig glad for!
IMG_8204
Nydelig syns jeg!
IMG_8205
Sjekk denne utsikta da! Børvasstindan i bakgrunnen

IMG_8206

IMG_8207

IMG_8213

Ønsker alle lesere en fin uke!

Besøk gjerne min profil på instagram: @helenesdeger

Klem fra Helene 🙂

 

 
BOSTED: Melhus
Meld deg på vårt nyhetsbrev
Meld deg på
vårt nyhetsbrev
Mailchimp form
reCAPTCHA

*Ved innsending samtykker du til personvernerklæringen

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this