**Dette innlegget ble opprinnelig skrevet av Silje og Frida** @powlyf

På vår reise gjennom Norge har vi hatt øyeblikk hvor vi har vurdert å stoppe, men ikke gjort det. Det har vært alt fra fine strender, spektakulære fosser eller bare et gammelt hus. I løpet av turen har disse øyeblikkene blitt langt færre. Dårlig tid eller ei; ser vi en kul plass så har vi lært at det eneste rette er å stoppe. Dersom du skal på bilferie vil vi absolutt råde deg til å gjøre det samme. Her er noen plasser vi ville gått glipp av dersom vi hadde kjørt videre.

  • En slitt, gammel hengebru i Hamn på Senja.
  • Stand Up Padling i Voss.
    Når vi kjørte forbi Voss var på vei mot Odda for å gå Trolltunga. Sola skinte og havet var blikkstille. Vi bestemte oss derfor raskt for å bruke en time i Voss på hvert vårt SUP-brett.
  • Dalsnibba
    På vei til Geirangerfjorden så vi skilt til Dalsnibba, en plass vi alle hadde hørt om, men ikke husket helt hva var. Vi var litt usikker på om vi skulle betale bompenger for å komme oss dit, men slo tanken fort fra oss og kjørt oppover. På toppen ble vi møtt av en spektakulær utsikt over snødekte fjell og ikke minst vakre Geirangerfjorden.
  • Hvis du er like fasinert av dyr som oss slår det aldri feil å stoppe for å hilse på.
  • Steindalsfossen i Norheimsund er en av de absolutt kuleste plassene vi spontant stoppet innom. Dette er en foss du kan gå under og som besøkes av mange turister hver dag.Så vårt beste tips til deg som skal på bilferie er å ta livet med ro og nyte alle de fine plassene langs veien, det finnes uendelig av slike plasser.  Følg oss gjerne på @Powlyf for å se flere bilder og videoer.
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this