Ta fredagskosen utendørs! | Turjenter.no

Ta fredagskosen utendørs!

Skrevet av: Turjenter.no
Publisert: 13.10.17
ANNONSE
Inneholder sponsede produkter fra Helsport

**Dette innlegget ble opprinnelig skrevet av Silje og Frida** @powlyf

Lurer du på hva du skal få ut av helgen? Pakk sekken, smør matpakken og dra på telttur! Uansett om du ser for deg en langtur eller om du bare vil lufte hodet for én natt. Å dra på telttur trenger ikke å kreve mye av deg. Du kan for eksempel gjøre som oss; kjøre til et fint sted i nærheten, og slå opp teltet der.

Selv om det går mot høst og luften blir kaldere – er dette den vakreste årstiden for mange. Kveldsgul sol og flammende høstfarger. Klar luft og dansende nordlys. Med nok klær og fint høstvær blir teltturen garantert verdt det! Forrige helg pakket vi bilen og kjørte avgårde til Skarsfjord, en liten time fra Tromsø. Vi slo opp teltet og laget taco på stormkjøkkenet som vi nøt til denne solnedgangen: 

Middagen smaker ofte enda bedre ute 😉

Det var meldt klarvær hele kvelden og nordlysaktivitet, så vi bestemte oss for å fyre bål i fjæra og spise dessert mens vi speidet etter nordlys.Smeltet sjokolade med jordbær og banan til dessert.

…og jammen innfridde Nordlysvarselet! Å ligge under åpen himmel og se nordlyset danse på himmelen uten mas fra skole eller jobb er virkelig godt for sjela!

Nå som det blir kaldt om natta er en god regel er å ha minst mulig klær på seg når man skal sove – da blir det mindre kaldt. I tillegg kan det være lurt å tisse en ekstra gang før du legger deg. Kroppen bruker nemlig mer energi på at du “holder deg” enn å holde varmen når du er tissetrengt.

Morgenen etter våknet vi til strålende sol, og vi nøt frokosten til denne vakre utsikten:

Vi anbefaler absolutt alle å sove en natt (eller flere) ute i naturen!
Det er virkelig godt for både kropp og sjel 😉

Følg oss gjerne på @Powlyf for flere bilder og videoer.

 
BOSTED: Melhus
Meld deg på vårt nyhetsbrev
Meld deg på
vårt nyhetsbrev
Mailchimp form
reCAPTCHA

*Ved innsending samtykker du til personvernerklæringen

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this