Husker dere at vi oppfordret dere til  å melde dere på Team Mountain Race ifjor høst ?
Vel, jammen var det ikke to jenter som stakk av med begge plassene som Åsnes delte ut! Camilla Ringvold og Ingeborg Kristine Lind har med god hjelp fra blant annet Aleksander Gamme og Cecilie Skog fått god hjelp til å stålsette seg mot verdens hardeste skiløp, Expedition Amundsen!

There is no I in TEAM!

IMG_3028

Ingeborg Kristine Lind

12628087_578824405616591_270267575_n(1)

Ingeborg er en aktiv jente, som siden barnsben har drevet aktivt med idrett. Friidrett og langrenn har vært favorittene, men hun har også vært innom orientering. Hun er flere ganger norgesmester både på senior- og juniornivå i friidrett, men nå satser hun mest på gate- og terrengløp. Birkebeinerløpet og Oslo halvmaraton er hennes favoritt konkurranser, men det vil kanskje endre seg nå. Til daglig jobber hun som advokatfullmektig i advokatfirmaet Wiersholm, hvor hennes fokus er rettet mot fornybar energi. Ingeborgs konkurranseinstinkt ble trigget av utfordringen i DN og hun gleder seg veldig til å ta fatt på alle utfordringene, treningen og forberedelsene som venter!

IMG_2978

Camilla Ringvold

12256637_138867713141442_181003580_n(1)

Camilla Ringvold er ikke ukjent med røffe forhold i fjellet. Hun har kitet Grønland på langs, og har 5 norgesmestertitler i kiting. Camilla er med andre ord en tøff jente som garantert vil fikse Expedition Amundsen sammen med Ingeborg. Til daglig er hun deleier i Kitekurs.no, og holder kurs og guider turer med kite. Fra tidligere har hun jobbet med marked og salg i Aller Gruppen, og vært global markedssjef for utendørskategorien i merkevaren Helly Hansen. Camilla elsker å lære nye ting, og fjellski er noe hun har liten erfaring med fra tidligere. Hun gleder seg mest til lære seg å gå på fjellski, oppleve naturen og utfordringene denne konkurransen vil gi. Hun ser frem til å bli kjent med Ingeborg, hennes partner på turen. Motto for turen: There is no I in TEAM!

IMG_3019

Under kan du lese deres egne ord om deres aller siste tur sammen før det hele braker løs på torsdag! (Først publisert hos Dagens Næringsliv)

Ukene har gått, tidsklemma har også rammet oss den siste tiden. Tid sammen til å reise på tur har vi ikke hatt så mye av som vi skulle ønske, men når vi først har vært på tur sammen har vi lært masse, og vi har lært fort.

I helgen var det klart for vår siste prøve før Expedition Amundsen. Vi dro til Finse og gikk til Haugastøl, midt på Hardangervidda. Turen ble nesten 4 mil, under halvparten av distansen for Expedition Amundsen, men i mye likt terreng som ruten vi snart skal gå. Været var strøkent, med det var kaldt. Å få i seg nok næring i løpet av en dag kan være utfordrende når man drar på en tung pulk og mange mil skal dekkes.

Fokuset var på kos og hygge. Det naila vi – og jeg tror det er vår styrke i racet også!

IMG_2905

Turen viste seg å bli en perfekt oppladning. Vi valgte å gå hele veien i et jafs etter overnatting i nærheten av Finse fra fredag og til lørdag. Fokuset var på kos og hygge. Det naila vi – og jeg tror det er vår styrke i racet også!

Nå skal vi ta et par dager å reflektere over turen og sette oss noen mål for hovedturen.

Men vi er klare!

Turhilsen fra
Camilla og Ingeborg

IMG_3075

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this