Åsnes vil velge ut to heldige kandidater, som får anledning til å delta under årets Expedition Amundsen 25.-28. Februar. Kanskje kan det bli deg? Helsport er med som samarbeidspartnere og er en av de som skal sørge for at du iallefall har utstyret som trengs for å komme i mål. Dette er en unik mulighet du ikke vil gå glipp av! Hvor gøy hadde det ikke vært om to TURJENTER hadde kapret plassene?

Se denne videoen, les videre og søk! Hvis du er tøff nok…

Åsnes syns det var en spennende tanke å utfordre alle i næringslivet som trener knallhardt til Birken, eller andre tøffe langløp innen ski/sykkel. Vi ønsker å utfordre de som er vant til at det står funksjonærer langs løypa med drikke og mat. De som er vant til at alt er 100% kontrollert.

Expedition Amundsen er langt fra et slikt løp. Expedition Amundsen er et løp hvor du må klare alt på egenhånd, uansett hvor ille været er eller hvor sulten du blir. Et løp hvor taktikk, frilufts-kompetanse og utholdenhet er viktige faktorer.

Åsnes vil velge ut to heldige kandidater, som vil få anledning til å delta under årets Expedition Amundsen 25.-28. Februar. Det eneste avgjørende er at de klarer å tilegne seg den kunnskapen de trenger for å gjennomføre, noe de skal hjelpe til med.

De heldige vil få trening av tidligere deltager, og triatlon utøver Øyvind Lillehagen innen kosthold, gjennomføring og taktikk. De vil få frilufts-kompetanse fra Cecilie Skog (så her vil definitivt alle turjente-spesifikke utfordringer bli ivaretatt av den beste) og Aleksander Gamme. Det vil trenes på Hardangervidda, og når løpet nærmer seg må de bevise at de er kompetente før de slippes ut på selve vidda.

DU vil få det meste av utstyr fra Åsnes, Helsport, Alfa og Acapulka.

Her kan du se litt fra forberedelsene til fjorårets vinner, Lars Christian Vold:

Lars Christian brukte telt og soveposer fra Helsport, og kan trygt si at de holdt mål:)

De som plukkes ut skal følges gjennom en egen blogg i forberedelse og i selve konkurransen, så du må være innstilt på å bidra med innhold og ditt blide åsyn. Åsnes vil sette sammen teamet ut ifra tidligere kompetanse og erfaring.

Søknadsfrist: 23.Oktober

SØKNADEN MÅ INNEHOLDE:

 • Kontaktinformasjon
 • Hvorfor akkurat du skal få denne muligheten
 • Beskrivelse av din frilufts erfaring
 • Beskrivelse av ditt kondisjonsnivå og treningsmønster

En forutsetning for at du kan bli valgt ut er at du ikke har deltatt i Expedition Amundsen tidligere.

Send søknaden til: MOUNTAIN-RACE@ASNES.COM

Informasjon om løpet fins her: Expedition Amundsen

Expedition Amundsen Helsport telt

One thought on “TEAM MOUNTAIN RACE – er du tøff nok?

 1. Linn Julie Landstad Fjeldheim says:

  Åsnes arrangerer team Mountain race i samarbeid med bla helsport, alfa og Acapulka, som gir to heldige utvalgte sjansen til å delta på expedition Amundsen i februar
  Dette er mer en ekspedisjon enn andre løp, her er man klare seg selv fra start til mål. Dette krever trening og kunnskap, og det er med denne delen Cecilie Skog bidrar med sine enorme kunnskap om friluftsliv.
  Dette er en fantastisk mulighet til å lære mye om friluftsliv og seg selv, samtidig som man får være med på en uforglemmelig opplevelse.
  Er du tøff nok?
  Dette er noe man drømmer om å kunne få være med på!

Comments are closed.

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this