For noen uker siden delte vi ønsket vårt om å få flere jenter med ut på tur i dette innlegget. Det er til vår store glede veldig mange som vil ut på tur i lilla telt!

Startskuddet for #teltstafetten går denne uka, et telt skal til Besseggen i helga med Thea og Karin som hentet sitt Fjellheimen Superlight 3 Camp på XXL i Oslo sentrum igår.

19402480_10154515713032536_1223375799_o

Det andre Fjellheimen-teltet er klar for å starte sitt sommereventyr med en tur i kajakk langs Helgelandskysten i uke 27.

Ukeplanen for teltene begynner å fylles opp i juni og juli, men utover sensommeren er det fremdeles mulighet for å få lånt med seg det som kanskje er Norges fresheste telt! Kommenter på innlegget, på Facebookposten eller på Instagram for å delta i stafetten!

Det ene Fjellheimen Superlight 3 Camp er ledig etter 8. august og befinner seg i nærheten av Aurlandsdalen i Sogn og Fjordane. Det andre Fjellheimenteltet er ledig etter 11. august og befinner seg da i Jotunheimen. Teltene kan sendes i posten dersom det ikke er noen som vil overta i de områdene teltene befinner seg i.

Ingen tur er for liten eller for stor for å låne telt! Stafetten varer så lenge dere spreke turjenter vil låne teltene med på tur.

Husk å hashtagge #Teltstafetten, #Turjenter og #Helsport på de flotte bildene deres!

Fjellheimen er en av Helsport sine absolutt mest populære telt, og de teltene vi snakker om her er en Limited-edition TURJENTE versjon i lilla. De er tilgjengelig for salg i et svært begrenset opplag, og kun via XXL. Her kan du kjøpe det på nett, eller sjekke lagerstatus i ditt nærmeste varehus.

6 thoughts on “Teltstafetten er igang!

 1. Solveig Abrahamsen says:

  Jeg og min datter skal ut på tur, og vil veldig gjerne teste teltet!

 2. Mia Terese Strand says:

  Uke 30 går turen til Åndalsnes eller Hallingdal. Låner gjerne teltet ☺ bor på Lillehammer ?

 3. Snita says:

  Eg bur like i nærheiten av både aurlandsdalen og Jotunheimen og tar gjerne eitt av dei telta med på tur helga 11. -13 august ?

 4. Lone Helle says:

  Jeg vil låne teltet som er på Senja etter 13. august. Jeg vil ta det med ferga fra Senja over til Brensholmen og til noen av landets vakreste strender på Sommarøy. ✨❤️??☀️?

 5. Silje Lønn Auglend says:

  Planlegger vandring på hardangervidda alene i uke 27. Hadde vært knall med et slik fresht telt (Y)

Comments are closed.

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this