Teltstafetten er igang! | Turjenter.no

Teltstafetten er igang!

Skrevet av: Turjenter.no
Publisert: 21.06.17

For noen uker siden delte vi ønsket vårt om å få flere jenter med ut på tur i dette innlegget. Det er til vår store glede veldig mange som vil ut på tur i lilla telt!

Startskuddet for #teltstafetten går denne uka, et telt skal til Besseggen i helga med Thea og Karin som hentet sitt Fjellheimen Superlight 3 Camp på XXL i Oslo sentrum igår.

19402480_10154515713032536_1223375799_o

Det andre Fjellheimen-teltet er klar for å starte sitt sommereventyr med en tur i kajakk langs Helgelandskysten i uke 27.

Ukeplanen for teltene begynner å fylles opp i juni og juli, men utover sensommeren er det fremdeles mulighet for å få lånt med seg det som kanskje er Norges fresheste telt! Kommenter på innlegget, på Facebookposten eller på Instagram for å delta i stafetten!

Det ene Fjellheimen Superlight 3 Camp er ledig etter 8. august og befinner seg i nærheten av Aurlandsdalen i Sogn og Fjordane. Det andre Fjellheimenteltet er ledig etter 11. august og befinner seg da i Jotunheimen. Teltene kan sendes i posten dersom det ikke er noen som vil overta i de områdene teltene befinner seg i.

Ingen tur er for liten eller for stor for å låne telt! Stafetten varer så lenge dere spreke turjenter vil låne teltene med på tur.

Husk å hashtagge #Teltstafetten, #Turjenter og #Helsport på de flotte bildene deres!

Fjellheimen er en av Helsport sine absolutt mest populære telt, og de teltene vi snakker om her er en Limited-edition TURJENTE versjon i lilla. De er tilgjengelig for salg i et svært begrenset opplag, og kun via XXL. Her kan du kjøpe det på nett, eller sjekke lagerstatus i ditt nærmeste varehus.

 
BOSTED: Melhus
Meld deg på vårt nyhetsbrev
Meld deg på
vårt nyhetsbrev
Mailchimp form
reCAPTCHA

*Ved innsending samtykker du til personvernerklæringen

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this