Forrige uke raste forbi i rekordfart, og det var for mange første ferieuke og første sommertur! Her er noen av blinkskuddene som ble hashtagget med #turjenter i uka som var – se og nyt!

For muligheten til å få med dine turbilder her bruk #turjenter eller #turjenterno på dine instagrambilder.

1. Ukens turjente: Hege Enge Dekkerhus ble kåret til ukens turjente forrige uke. Masse knallbra bilder og turinspo finnes på hennes instagramkonto!

image3 (2)

 

2. Ukens outfit: Motivasjonsponcho laget av gode venner til @mariblomlieaa som skal på langtur! Det kan vel ikke passe bedre med en motivasjonsboost fra jentegjengen enn når det høljer ned som verst? Bildet er fra @josefain83 

image6 (3)

 

3. Ukens destinasjon: Senja! Vi har vært hekta på Lofoten lenge nå, og hvis du først skal nordover kan du ikke gå glipp av eventyrøya Senja som ligger i Troms! Bildet er fra @marielima93 – og hun har mange flere Senjabilder!

image8

 

4. Ukens blinkskudd: En jentes beste (tur)kamerat – her foreviget av @saniolaen

image7 (2)

 

5. Ukens aktivitet: Meditasjon! Her elegant demonstrert av @nadiajorgenrud i Geiranger.

image5 (3)

 

6. Ukens produkt: Helsport har laget duffelbag! De kan brukes til alt, har plass til alt du trenger og ikke minst kommer de i mange forskjellige farger! Du finner de her.

duffel_blaa_1

 

7. Ukens solnedgang: Vel, solen går aldri ned i Tromsø, og dette bildet måtte vi bare ha med! @ragnhild_ellen var på Tromsdalstinden (1238 moh.) kl. 03:00 i helga!

image4 (3)

 

8. Ukens fjellfie: Denne ukens fjellfie ble dette bildet av @martebydas og en hyggelig sau fra Bymarka i Trondheim!

image3 (3)

 

9. Ukens utsikt: Denne fantastiske utsikten er fra toppen av Saksa (1073 moh.) utenfor Sykkylven. Heldige @sandramolnes knipset dette bildet i helga!

image2 (5)

 

10. Ukens utfordring: Isbading! Dette er en aktivitet for tøffe jenter, og vi er ikke i tvil om at @tursostre er akkurat det!

image1 (4)

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this