-Ti På Topp- | Turjenter.no

-Ti På Topp-

Skrevet av: Turjenter.no
Publisert: 07.12.15
…i uka som har gått

  1. Ukens Øyeblikk:  

    I disse julebordstider er det ikke enkelt å vite hvilket skotøy man bør velge.. @Ingvillydse  gikk for randonnèe-varianten i helgen!

2. Ukens Sang: -Coldplay – Everglow

 

3. Ukens Måltid

@utepaaturmedprimus gir oss hver uke en ny oppskrift som du enkelt kan lage med primusen din ute på tur!  

Dinner with a view! Søndagsmiddag i det fri i dag, på menyen sto REINSDYRPØLSER MED SØTPOTETMOS OG GRANATEPLE! Mmmmmmmm!! ?? mye smak, tar kort tid å lage! Og ikke et vondt ord om tyttebær til kjøttretter, men granateple gir en frisk og annerledes smaksopplevelse  ✅

Du trenger dette til fire personer:

  •  En pakke reinsdyrpølser (kjøp gjerne lokale pølser fra der du kommer fra. Mye godt å få tak i, feks med spennende krydder. Våre smakte blant annet muskat!)
  • 2 store søtpoteter
  • 1 boks fløte
  • 2 granateple
  • salt og pepper.


Slik gjør du?:
Før du går ut, koker du opp søtpotet i biter til de blir møre. Deretter heller du av vannet, og moser søtpotet, fløte, salt og pepper i en blender. Hell over på tett boks og pakk i sekken sammen med resten av maten. Ute på primusen varmer du opp søtpotetmosen til kokepunktet, og setter til side med et lokk over. Stek pølsene gyldne i litt smør. Del granateplet i to, og skrap ut frøene. Dander mos og pølser på tallerken med granateplefrø over. Voila!

4. Ukens Produkt: Åsnes sine Cecilie Skog fjellski

God innsving og bredde gjør skien lettsvingt og gir gode flyt-egenskaper. Den har hel stålkant og et moderat gåspenn som er tilpasset jenter. En kjøreglad og optimal fjellski for turglade jenter, og den blir levert med Åsnes sin patenterte fellelås. Mer om skiene finner du her.

Cecilie skog med ski

5.Ukens Tur: Iselin Næss har vært på hyttetur til Kovviken og fikk denne soloppgangen med på kjøpet . Senere i uken får du lese mer om hennes perfekte dag i et rykende ferskt blogginnlegg!

6. Ukens Spørsmål: Hvor finner jeg Nordens Niagara? ? 

Dersom du ikke har vært der før, bør du absolutt ta turen for en spektakulær opplevelse. Ida Kathrine gir deg svaret HER! 

7. Ukens Turjente: Ingunn Elisabeth Kjærstein


8. Ukens Utsikt:

@Ibrye nyter utsikten i Hallingdalen

9. Ukens Gladnyhet: 

Skiføre i Romsdalen! Vår egen Guri  Anne Hansen fikk endelig luftet skiene for første gang for sesongen i uken som gikk! 🙂 

10. Ukens Romanse:

Er det flere enn oss og @Klungerbo som er forelsket i pepperkaker nå i førjulstiden? 

 

Vi ønsker alle en riktig god uke! 

 
BOSTED: Melhus
Meld deg på vårt nyhetsbrev
Meld deg på
vårt nyhetsbrev
Mailchimp form
reCAPTCHA

*Ved innsending samtykker du til personvernerklæringen

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this