**Dette innlegget ble opprinnelig skrevet av Kari Schibevaag**

Endelig er det tid for å stikke te havs og være med de aller beste der ute.

 

Hvalen er kommet til Skjervøy og jeg vet ikke hvem som er mest glad Truls eller meg.

 

Vi hoppet fort I bilen og kom oss nord når vi hørte hval alarmen gikk.

Det var så deilig å se dem kose seg ute på havet med masse god fisk. Synet av at de svømmer rundt i et stort matfat og har det så fint er bare helt magisk.

 

Jeg har fått noen fine dager ute på havet hvor jeg har vært på båt men også ute i havet med dem. Det er å være der ute får mine tanker kun til å fokusere på dem. Det er ikke ofte jeg klarer å koble vekk alt og alle men det skjer uti havet med dem.

Kunne jeg valgt et dyr jeg skulle vært måtte det vært en Orca ja eller ørn….

 

Som dere alle vet er det #5forhvalen. Jeg vil med dette oppfordre alle å plukke opp 5 ting (som ikke skal være I naturen) eller mer hver dag ta bilde og tagge. Hvalen og ellers alle trenger ikke leve I plastikk. Nå er det på tide å rydde opp all dritten vi har kast rundt oss I alle disse år. Hjelp meg å dele og hjelp meg å plukke opp.

Super tusen takk og husk å kos dere max hvor en dere er.

 

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this