UTSOLGT

Er du nysgjerrig på å overnatte i en hengekøye? Har du et ønske om å sove ute i hengekøye på våren, men vil kanskje ikke gjøre det alene? Trenger du et dytt bak for å komme deg ut på tur? Har du lyst til å dra på tur med flere turglade mennesker? Svarer du ja på noen av disse spørsmålene så er kanskje dette noe for DEG!!!

Fredag 6 april inviterer turjente Ida Kathrine alle interesserte turjenter og turgutter med på overnattingstur med hengekøye i Bymarka i Trondheim. Dette vil være en lavterskeltur som vil kunne passe de aller fleste. Arrangementet er gratis og åpent for alle.

Vi har vært så heldig som har fått med oss hengekøyeprodusent: Ticket To The Moon med på laget, og de stiller med hengekøyer til utlån til de som ikke har egen. Helsport stiller med diverse tarper og fjellduker som en kan benytte om en ønsker litt ekstra ly over hengekøya. Dette vil være en super mulighet for å kunne prøve noe nytt. På turen vil det bli gitt en felles gjennomgang og litt tips om det  å sove ute i hengekøye. Ellers vil det bli god stemning rundt bålet, der kveldsmaten grilles, og turhistorier og røverhistorier kan deles. Vi håper at du synes dette høres spennende ut, og er interessert i å bli med på tur.

Siden det er begrenset med antall plasser, bes de som er interesserte i å sende mail for bindende påmelding innen 4 april til:

idakkeriksen@hotmail.no.

  • Det er første mann til mølla! 

Så hvordan var det da??

 

Hvor og når skal dette skje?

Datoen er  fredag 6 april. Overnattingen vil skje på utpekt plass i Bymarka i Trondheim. Like nedenfor Våttakammen. Her har vi funnet en nydelig plass, med mange flotte trær til hengekøyene, og med en fantastisk utsikt over vakre Trondheim. Opppmøte ved Gramskaret, like ved feristen over Fagerlia kl 19.00. Hit kommer man seg ved egen hjelp, eller man kan reise kollektivt med buss nr 18 fra Trondheim sentrum. Herfra blir det en felles gåtur i ca 10-15 min før en kommer frem til der vi skal slå leir.

Hva med å sovne til denne utsikten?

Hva slags utstyr trenger en å ha selv?

Sovepose, liggeunderlag og varme klær.  Alle som melder seg på vil få en veiledende pakkeliste på mail. For tips og inspirasjon til hengekøyeturen se her:

Hengekøye hele året

 

Turen vil bli gjenomført med et lite forbehold om noenlunde okey turvær. Blir det over 8 minusgrader eller mye regn/sludd/snø utsettes turen. Dette gjøres for at man skal tilstrebe at man skal få en best mulig turopplevelse.

 

Ved eventuelle spørsmål, ta gjerne kontakt.

 

Dette blir gøy, håper vi sees 🙂 

Bli med da vel! 🙂

Hilsen Ida Kathrine. 

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this