Jeg har referert til dette diktet av Hans Børli ved en tidligere anledning, men før du leser videre vil jeg du leser det på nytt:


PÅ STIEN EN MORGEN

Det knaser sprøtt i kongler under støvlene mine,
jeg går her halvt fraværende
med hodet fullt av blå lang-tanker
mens alt er hverdag
og ting av fortrolighet rundt meg.
Ei barnål i ene sokken min
vekker meg med et iltert stikk
– Dette er livet ditt! Her går du
midt i det,
– så lev for pokker,
plukk de gylne solsekundene
opp i den slitte gamle neverkrukka,
hjertet ditt.

Jeg stanser,
står fortumlet på stien
og snyter meg i en flik av morgenrøden

Hans Børli

“Plukk de gylnes solsekundene opp i den slitte gamle neverskrukka, hjertet ditt.”

Det er nettopp dette jeg gjør hver gang jeg besøker Lofoten. Samler på de små, store, korte, lange og vakre øyeblikkene som bare naturen i Lofoten kan gi deg. Få andre steder i Norge finner du råere tinder,  klarere vann, hvitere strender eller triveligere folk!

stokkvikskaret_julie8

Øyeblikkene som er så dypt forankret i hjerteroten blir raskt hentet frem når mørke høst og vinterkvelder sniker seg på. Da er det fint å tenke på at sommeren alltid er nærmere enn man tror og nok en ny Lofotsommer står for tur. Om en knapp måned vender jeg nok en gang snuten nordover til Lofoten for å bruke sommeren der hvor jeg liker det best. DET kan du også få muligheten til!

B39A6294

Polarbrød gir deg nemlig muligheten til å vinne tidenes drømmetur til Lofoten for hele familien! Det vil bli plukket ut 3 heldige familier som vil få muligheten til å overnatte i rorbuer og få være med på aktiviteter som Lofotfiske, Havørnsafari med rib, havkajakk eller ridetur i majestetisk natur!

Premien inkluderer selvsagt flyreise, overnatting med helpensjon og deltakelse på alle aktiviteter!

Alt du trenger å gjøre for å delta er å dele ditt turbilde med Polarbrød og/eller fortelle hvorfor dere ønsker å være med på drømmeturen til Lofoten 6-8 Oktober 2017!
Klikk deg inn HER for å delta i konkurransen! 🙂

Hvis det allerede kribler litt i reiselysten kan du lese mer om turer i Lofoten her:

B39A6330

Lykke til, kanskje er det du som får muligheten til å hente frem øyeblikkene som du samler i neverkrukka utover mørke vinterkvelden om du blir en av de heldige vinnerne! 🙂

One thought on “Vinn drømmetur til Lofoten!

  1. Anu Johansen says:

    Ja takk det hadde vært veldig koselig å vinne denne flotte turen:)

Comments are closed.

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this