//Konkurransen er avsluttet//

Vant du?

Over 500 personer hadde lyst til å være med Helsport og turjenter.no ut på tur! De heldige vinnerne som kan glede seg til å bli med oss på tur til Rago er:

Åsta Hølmo
Camilla Hjelmeseth
Kari Anne Wisth Schjerde
Vidar Solberg 
Knud Levi J. Røddesnes
Olav Kristian Wolla

Gratulerer så mye!!

//

Bli med oss Helsport og turjenter.no på en rundtur i Rago Nasjonalpark!

5-8 September 2019 har du muligheten til å bli med på en rundtur gjennom en av de fineste nasjonalparkene Norge har å by på. Helsport og Rago har hatt mye med hverandre å gjøre de siste årene da Helsport sine nyere dunsoveposer har fått navnet fra nettopp Rago nasjonalpark. Og det er ikke uten grunn. Rago byr på et vilt og variert terreng hvor man er avhengig av lett oppakning for å kunne nyte til opplevelsen til det fulle.

Aleksander Gamme og vår egen Julie Korneliussen loser dere gjennom Rago med passe lange dagsetapper, mye latter, god mat og ikke minst minneverdige naturopplevelser som du kommer til å leve lenge på!

Ida fra turjenter.no gikk turen ifjor. Les mer om rundturen her
Julie har skrevet om nasjonalparkriket og trekker frem Rago som en virkelig perle

Porten til den siste villmarka, en uforglemmelig opplevelse blant store, bratte sva og fosser!

En liten nasjonalpark som rommer store opplevelser. Spektakulær natur, et annerledes nordnorsk landskap og en ro man ikke finner andre steder.

– Julie Korneliussen

Hvordan vinner du?

Fortell oss hvorfor akkurat du og eventuelt en turkompis skal få en av plassene på turen i skjemaet under. Vinneren trekker vi 12.August! Det er 8 plasser, så her finnes det gode muligheter!

Hva vinner du?

Alt du trenger å gjøre er å møte opp på Bodø flyplass den 5.September innen kl 12:00. Derfra har Aleksander og Julie full kontroll på transport, turplan, mat og alt man trenger for 3 fulle dager i fjellet. Dagsetappene er på mellom 4-8 timer, så det forutsetter at man er i fysisk god nok form til dette. Det blir lagt opp til rolig tempo med opplevelsen i fokus.
Premien inneholder naturligvis også en Ragosovepose til odel og eie som er beregnet for de temperaturene dere vil møte på turen samt en storsekk.

Hva trenger du av utstyr?

Det legges til grunn at du har nødvendig utstyr for å klare deg 3 dager i fjellet.
Liggeunderlag, ullundertøy, vanntette klær, ordentlig fottøy, bestikk etc. Fullstendig pakkeliste kommer så snart vinnerne er kåret.

NB:
*Aldersgrensen er 18 år
** Vinnerne må selv komme seg til og fra Bodø Flyplass.

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this